Muminka
Podwojna mamusia
kurka_pieczona z prezentem walentynkowym trafilas najlepiej z nas! Zazdroszcze! Musisz jutro oniecznie opisac co i jak!
Beata10 ja tez wlosy farbuje. Powiedz u fryzjera ze jestes w ciazy to ci inna farbe polozy. Mi kladl ostatnio tez jakos taka co czegos tam niema. Zaplacilam tylko minimalnie drozej.
bira Oj jak juz sie zaczelo to masz przerabane!
Mnie juz tydzien meczy i niemysli by przeszlo!!!!!!!!!! Zycze jedank by odeszlo tak szybko jak i przyszlo!
dawidowe niejestes sama! Ja siedze przy kompie i ciasto jem... Arti mial wczoraj urodzinki i dzisiaj zle sie czuje
wiec walentynki byly takie ze udalo mi sie go na godzinke na sanki wyciagnac. Zobaczymy moze wieczorkiem bedzie mial sily na mile jedzonko i jakis romantyczny film :-)
Beata10 ja tez wlosy farbuje. Powiedz u fryzjera ze jestes w ciazy to ci inna farbe polozy. Mi kladl ostatnio tez jakos taka co czegos tam niema. Zaplacilam tylko minimalnie drozej.
bira Oj jak juz sie zaczelo to masz przerabane!
Mnie juz tydzien meczy i niemysli by przeszlo!!!!!!!!!! Zycze jedank by odeszlo tak szybko jak i przyszlo!dawidowe niejestes sama! Ja siedze przy kompie i ciasto jem... Arti mial wczoraj urodzinki i dzisiaj zle sie czuje
wiec walentynki byly takie ze udalo mi sie go na godzinke na sanki wyciagnac. Zobaczymy moze wieczorkiem bedzie mial sily na mile jedzonko i jakis romantyczny film :-)
mam taka nadzieje;-)
no wiesz 30 lat i co z tego ??? Hehehe 

teaz ide na cherbatke i pewnie Asia sie obudzi to zajze pozniej...milego dnia dziewczyny :-)