reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Terma to taki przeważnie kilku-dziesięciolitrowy zbiornik na wodę i on się sam włącza jak woda się robi chłodniejsza jeśli jest ustawiony na auto-włączanie lub można ręcznie go włączać
Czyli cos takiego jak junkers???

Ja mam piec gazowy dwufunkcyjny ktory mi sie ostatnio coraz czesciej psuje i sam sie wylacza:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

KERNA
Ja miałam teraz rachunek za prad 144zl:szok::szok::szok:A mam kuchenke elektryczna,uzywam czajnika na prad ,piore dlugie programy,uzywam mikrofali,jak zapale swiatlo to pali mi sie dopoki spac nie ide i stale wlaczam laptopa:szok::szok::szok:Normalnie luzik na maksa
A za gaz mialam za listopad i grudzien 266zł:szok::szok::szok:a ogrzewanie mialam wlaczone 24 godziny na dobe
ej proszę cie!!!!!!!!!!!!!!! To ja bym chyba ze 4 stówki musiała wybulić!! no u mnie ta woda się grzeje i lodówa....no kuźwa jak dla mnie to jest masakra po prostu!!!! Piekarnika nie uzywam praktycznie, no tylko te obiady na płycie:confused2: no i coja mam teraz robićc.....po ciemku siedzieć i myć się w zimnej wodzie??? Laski dajcie jakiś sposób co.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Terma tzn sie co???Bo nie wiem o co kaman:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no to ci anakonda wytłumaczyła....ciepła woda:tak:
As co się stało???????????

Z tatą nic nie wyszło dzisiaj i Darek mnie załamał.:-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:

A to czemu?

Czyli cos takiego jak junkers???

Ja mam piec gazowy dwufunkcyjny ktory mi sie ostatnio coraz czesciej psuje i sam sie wylacza:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Tak to coś takiego tylko każdy mówi że właśnie ten na prąd dużo ciągnie:tak::tak::tak: zwłaszcza jak jest non stop włączony:tak::tak::tak:

Kerna moja koleżanka np też ma termę i włącza tylko raz na dzień wieczorem i wtedy się wszyscy myją no i gary zmywa wtedy tylko bo przez cały dzień tylko zimna woda, innego pomysłu nie mam:no::no::no:

czyli że głónie woda tak żre??? kurcze teraz wyłączyłam i może będę wyłączać na noc....i tak ciepło utrzyma...no sama nie wiem. dowikla a ile masz za kilowata??? A u was też robia te prognozowane??? Bo my mamy teraz prognozowane i potem trzeba bedzie dopłacać w razie jak wyjdzie inaczej. Tylko, że ja mam swój licznik i licze kilowaty razy złotóki..no i płące ile zużywam....

reklama
Najwiekszym pozeraczem prądu są mocne grzałki około 2 tyś.watt,czyli bojlery ,grzejniki ,czajniki ,kuchenki
My płacimy około 400 zł.za 2 miechy i wiemy, ze to prze bojler ,bo tam często sie woda grzeje i juz .Kerna to na pewno wina termy-przede:tak:wszystkim

Do góry