reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wiesz boje się gazówek...moja koleżanka wylądowała w szpitalu..niby ok a tu nagle przy kąpieli...:zawstydzona/y: a ja nie mam gazu ciągniętego takze musiałabym kuć ściany i prowadzić rury...do tego pozwolenia...nie ma sznas:no:

reklama
wiesz boje się gazówek...moja koleżanka wylądowała w szpitalu..niby ok a tu nagle przy kąpieli...:zawstydzona/y: a ja nie mam gazu ciągniętego takze musiałabym kuć ściany i prowadzić rury...do tego pozwolenia...nie ma sznas:no:
Ja ostatnio mojego pieca tez sie boje:no::no::no:
Jak nei da sie go porzadnie naprawic to juz rozgladalam sie za nowym i na przyszly sezon grzewczy bym musiala kupic

KERNUS
To ja mam szesc takich pozycji:confused2:
0,2392
0,1383
0,0098
4,8600
3,9200
1,6800
I tak patrzac na moj rachunek od lipca do wrzesnia to mam zuzytych 149 kilowatogodzin i mialam wtedy rachunek 95,93zł
o masakra ile możliwości:szok: ja zużyłam uwaga.....werble......656 kWh:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: niecałe dwa miechy:angry:

kerna a nie opłaca Ci sie bardziej zmienić bojlera elekrtycznego na gazowy piecyk który grzeje bieżąco wodę jak leci?

to jest dosc spory wydatek ale na długi okres na pewno wychodzi oszczedniej:tak:

po 1 gaz tanszy po 2 zapala sie tylko jak używasz wode:tak:
Kerna mieszka praktycznie w piwnicy ,nie dostanie pozwolenia na piecyk.:no:
No chyba,że zrobi oddzielną wentylację i osobne ujście w komin tak jak u nas to wtedy dostaną bez problemu.

aha.. nie no to bez sensu jak nie masz gazu- to jasne:tak:

ja tam sie nie boje:-p całe życie miezkam w blokach gdie jest junkers i nigdy nikomu nci sie nie stalo:tak:

dokładnie tak jak piszesz :tak:
Marne szanse :no: a wydatek duży :tak:

Kerna mieszka praktycznie w piwnicy ,nie dostanie pozwolenia na piecyk.:no:
No chyba,że zrobi oddzielną wentylację i osobne ujście w komin tak jak u nas to wtedy dostaną bez problemu.
no a o tym nawet nie pomyślałam:no: a to fakt..a kominy mamy pozajmowane...dupa. No nic próbuje cos zdziałać
As dzięki za uznanie dla małego;-)
edit.
Kurcze wam też wyskakuje ta reklama co kilka sekund?? wkurza mnie już!!

My w tym roku wymieniliśmy piecyk więc spie spokojnie :tak:

Ja nie mam żadnych reklam :-p Jak czasami wchodzę na bb od mamy to jestem w szoku ile tu tego jest :szok:

reklama
aha t nie jestem sama..no kuźwa znowu!! cholera!!
dobra laski ja znikam z małym do sklepu i mam myślenie jak to zrobić, bo nie wiem czy autem wyjade!! A wózkiem i sankami tym bardziej:no:a chleb musze kupic:sorry:
dzieki za rady i do wieczorka;-)

Do góry