reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Dzien doberek:)
BOZEKO witamy z powrotem w naszych stronach:)Zdroweczka dla przystojniaka:)aaaaa i w maternity zrobia Ci napewno normalne usg jesli bedziesz miala zalecenie co do usg wogole.....ja sie musialam upomniec w 33 tyg zeby mi zrobili, bo nie bylo w zaleceniach:)robili mi tylko w gabinecie lekarskim zeby sprawdzic czy dzidzia ok....no ale ja bylam w innej sytuacji:)

A Majcia nam zalapala jakis katar.....i nie wiem skad ,bo wszyscy zdrowi w domku....wrrrr...no nic....smaruja ja vickiem i mam nadzieje ,ze wszystko jakos sie rozejdzie.....

Ja na razie uciekam do obowiazkow.....moze pozniej zajrze....
Milego poniedzialku

reklama
Hellloooo :)
Bożnka witaj spowrtem :) jak ci si podobał ten avatar??ja tez sie skusilam na ten film w sobote sie z maciejem wybralismy i nawet mi si spodobał chociaz nie przpadam za takimi filmami :)
kurde musze zaraz isc po dominika a adula mi spi w łóżczku...musze ja obudzic niestety....
Sylcia skad ten dobry humorek??pewnie walentynki byly udane:) moj antyromantyczny mąż nieuznaje niestety tego swieta...wiec nawet kwiatka nie dostalam...
Martuana a Ty juz wrociłas?????????

Dopadl mnie chyba syndrom wicia gniazda:-D:-D chodze i sprzatam ... i w kolko przekladam rzeczy na polkach - co chwile mi cos nie pasuje... a tu bedzie lepiej .... a tam bardziej pod reka......:szok: sama siebie nie poznaje :sorry::laugh2:

natinke mój małżonek też nie należy do kupowaczy kwiatków , już się przyzwyczaiłam:-D:-D
a avatar wspominam niezbyt dobrze z powodu mojej choroby lokomocyjnej:tak::-D:-D już po chwili patrzenia przez te okulary chciało mi się wymiotować:cool: historia całkiem fajna acz deko za długa już nie wiedziałam jak siedzieć:szok::-D:-D drugi raz juz bym nie obejrzała:eek:

aga dzięki za podpowiedź jakby co to będę się domagać USG:-D:-D:-D

dzindusia układaj układaj , jak będzie dziecko to i tak wszystko pozmieniasz:tak::-D:-D potrzeby wyjdą w praniu ale coś trzeba robić jak człowieka nosi:-D:-D

sylcia opowiadaj

reklama
Do góry