blueberry77
Podwójna Marcówka :)
proporcje 2 miarki spirytusu i jedna miarka wody
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja rozrobilam spirytus spozywczy (do kupienia w monopolowym - najmniejsza butelka wystarczy na kilkoro dzieci) i go rozwodnilam ale proorcji nie pameitam.
Mam go jeszcze mnostwo rozwodnionego po Jasiu ale zrobie oczywiscie nowyProporcje zachowam ale ilosci beda mniejsze
![]()
Tak ci się dietka spodobała?ufff to dobrze.... bo ja mam dobre trawienie po takich ciasteczkach...a że mam zamiar po porodzie w ogóle zrezygnować ze słodyczy to wydaje mi sie że te ciastka i dodadzą energii i nie są zbyt niezdrowe ...zaopatrze się w nie przy najbliższej okazji ...albo sama upiekę
![]()
Tak ci się dietka spodobała?![]()
Dziewczyny spiesze doniść ,że Milence dzisiaj odpadł kikutek od pępuszkaW szpitalu miała spryskiwany specyfikiem w sprayu a w domu tylko LEKO .Połozna która była dwa razy też przemywała gazikiem leko . Dzisia przyszła , żeby mi sciagnąc szwy i tez przemyła ranę tymi leko.