reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hello!
Wczoraj przeszłam samą siebie, cały dzień spałam a wstałam tylko na śniadanie i obiad no i potem o 16.30, bo P szedł na nockę. Miałam sprzątać, zmywać i inne pierdółki a skończyło się na tym, że cały dzień w koszuli nocnej. Natalka się jak wróciła ze szkoły dziwnym wyrazem twarzy się pytała czemu się dziś nie ubrałam:laugh2:. Muszę jeszcze wyprać ubranka i poprasować i czekam na ostatnią dostawę z allegro.Miłego dnia.

reklama
Hejka Brzuszki.U mnie chyba w końcu spowolnienie pracy bedzie i bede miała więcej czasu na BB bo ostatnio zaniedbałam nasze forum:confused2:dzisiaj muszę skoczyć tylko na bazar po kapuchę włoską ( gołąbki będę robić) i takie tam pierdułki i jestem wolna:tak: Tesciowa dzisiaj jest w domu i pewnie bedzie chciała żebym wpadła na herbatkę ale nic z tego,dzisiaj dzień lenistwa...kurcze ten snieg pada i pada i końca nie widać....masakra:wściekła/y:U mnie nocka-standart...czyli do kitu,o 2 w nocy mnie taka zgaga złapała że prawie zionełam ogniem,i od 2 to co chwila się budziłam to na mleko, to na renie to do toalety i tak do rana...o 6 wstałam razem z moim ślubnym i tyle po moim spaniu:angry:

Hej:-) ja też się witam wcześniej niż zwykle, chłopcy zrobili mi pobódkę i już się nie kładę bo mi się nie opłaca, na 11 do gina więc niedługo będę musiała się zacząć szykować.

Wczoraj była akcja golenia pipki:-D:-D:-D
Krew się lała jak przy zarzynaniu świnki:angry::angry:
Utknełam w wannie, wyjśc nie mogłam, żebra sobie poobijałam...co za kalectwo normalnie...

Aha jedziemy dziś kupić wózek:-):-)

Trzymajcie się w kupie dziewczyny:-)tzn w podwójnej wersji:tak:
Widzę, że mamy ten sam termin, więc jeszcze trochę pozostało. Powodzenia u lekarza, ja mam dopiero w piatek wizytę.

Cześć dziewczyny!!!
Ja już na nogach od 2 godzin. Noc po prostu do d.............:wściekła/y:Jak zwykle mega zgaga i przekręcanie się z boku na bok do godziny 3 nad ranem.
Dzisiaj już jadę do rodziców i zostanę u nich aż do porodu, trochę będę tęsknić za moim mężem, ale mam nadzieję że będzie często do mnie przyjeżdżał.Jade juz dzisiaj bo jak zobaczyłam w jakim tępię się rozpakowujemy to się troche przestraszyłam no a dzisiaj kończy mi się 36 tydzień, a z tego co gin ostatnio mówił to raczej do końca nie wytrzymam i trochę się cykam siedzieć w domu sama jak mąż w pracy, bo do szpitala to mam koło 35 km, bo będę właśnie rodzić w moim rodzinnym mieście no a od rodziców do szpitala jest 5 minut.

Ah ja też mam wielkie plany co do sprzątania :tak::tak:
Opanowałam już szafę na przedpokoju i komodę. Wielką torbę śmieci i niepotrzebnych bzdetów wyrzuciłam przy okazji.

Potem kuchnia i okna. Ale przy oknach to mi mamuśka musi pomóc bo firanek sama nie dam rady zawiesić zwłaszcza w salonie.

Aaaa i jeszcze korytarz, tam jest normalnie składzik rzeczy niepotrzebnych, aż mi wstyd bo mamy wspólny z sąsiadami.

No ale gdzie ja mam upychać te wszystkie rzeczy, już mi w mieszkaniu miejsca brak:crazy:

Witam u nas nocka również nie za ciekawa, synek spał bardzo ładnie, ale ja co chwilę się przewracałam z boku na bok, wszystko0 mi drętwieje :nerd:

Dzisiaj planuję troszkę po porządkować, a później się leniuchować, co po niektóre widzę wzięły się za niezłe sprzątanie gniazdek dla maleństw :-)

Miłego i spokojnego dnia życzę!

aniawoja dzięki:-)
Faktycznie mamy :-D:-D:-D na suwaczku to samo:-) I w porównaniu do dziewczyn co zaczynają 38 tc to my mamy jeszcze tyyyyle czasu:-D
Jesteśmy na szarym końcu tej lista kochana

reklama
Hahaha ja w ten sposób zagospodarowałam już dwie piwnice.
I powinnam napisać kartę na drzwi: "UWAGA otwracie grozi utratą zdrowia lub życia".
Bo gdy się drzwi otwiera to wszystko wypada.
Na szczęście zawsze Ł chodzi gdy czegoś potrzebuje, najwyżej jego przysypie :-D:-D:-D

Do góry