reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Nie tylko ty masz takie sny mi sie ostatnio sniło ze rodze w szatni w mojej podstawówce i tam jest pełno znajomych ale najlepsze było że to nic nie bolało i chodziłam i mowiłam ze rodzenie jest fajne:-D:-D

No to też fajnie ;D

Kurcze, kolejna rodzi ;D no no.. nieźle.. się rozkręciło chyba na dobre.. Która następna?? He he

Ostatnia edycja:
A mnie przeziębienie rozlozyło na dobre...leci mi z noska, głowa mnie boli i gardło...bleee dawno nie byłam przeziębiona....i akurat teraz musiało mnie dopaść:confused: Dziewczyny zaszalały z tymi porodami. Ja po badankach sie zdrzemnełam bo po jezdzie samochodem skurcze mnie chwyciły i brzuch jak skała więc pospałam troszke. Sniło mi się że rodzilam...Franuś po urodzeniu był taki czyściutki i mi oczkami zamrugał :zawstydzona/y: :-) najbardziej parłam na rodzeniu łozyska hehehehe i połozna mi powiedziała że tak świetnie z nią współpracowałam że nie musieli mnie nacinać. I mnie M obudził że ionka urodziła hehe

hej wpadłam się przywitać i widzę że coraz więcej dzidziolków na świecie :-)
ja czekam do połowy marca bo na wtedy mam cc zaplanowane a mały i tak pozatym na świat się jeszcze niepcha - dobrze mu tam gdzie jest najwyraźniej ;-)

Agama wspolczuje! U nas jeden burak za sciana puszcza tak glosno muze, ze czuje sie jakby to bylo u nas w salonie no i ten dzieciak pietro wyzej :no: Dobrze to okreslilas - stado sloni i hipopotamow :angry: Dzis juz ewidentnie przegieli! Codziennie sie tluka, ale dzis juz nie wytrzymalam i zaczelam sie drzec w nieboglosy :wściekła/y: Mam nadzieje, ze mnie slyszeli! I jeszcze od rana do wieczora tluka sie jakas szklana kulka upuszczana na podloge co pare sekund - Dzien Swira jak nic!!!
A juz pisalam kiedys jak trzepala na balkonie jakies brudne koce i wszystko mi polecialo na swiezo wyprane ciuszki i posciel Ala :eek:

Ja juz prawie doprowadzona do stanu uzywalnosci, wydepilowana (bez ofiar sie obylo i krwi), wypachniona, jeszcze tylko manicure :-D Ale mi dobrze :-)

Oooo teraz Sylusia zaczela rodzic :szok: Normalnie dajecie czadu laski :-D

uhh wróciłam z zakupów, mama mi dała 40 zł, kupiłam co trzeba do chleba jakieś picie i owoce a tu stary przyszedł i wielkie ku... pretensje że po co mi dała że to że tamto :wściekła/y: , że mi wczoraj dali na badanie na paciorkowca itp. ,hmmm może najlepiej nic nie jeść..
mam anemie to powinnam mięsa dużo a dziś znów zupa, nie wiem moze przesadzam , ale to takie wypominanie..
wkurzyłam się

reklama
Do góry