reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hehe tempo fajne :-D każda ma swój dzień :-D

ja również melduje, że mam zamiar rodzić w terminie :tak:

a mój mały chyba zaś ma anginę...:-(ehh mam gdzieś to przedszkole, zrobie mu wolne chyba do świąt, bo jak mi małą niunię zarazi to wogóle kapa.. :szok:

reklama
uhh wróciłam z zakupów, mama mi dała 40 zł, kupiłam co trzeba do chleba jakieś picie i owoce a tu stary przyszedł i wielkie ku... pretensje że po co mi dała że to że tamto :wściekła/y: , że mi wczoraj dali na badanie na paciorkowca itp. ,hmmm może najlepiej nic nie jeść..
mam anemie to powinnam mięsa dużo a dziś znów zupa, nie wiem moze przesadzam , ale to takie wypominanie..
wkurzyłam się

Oj, biedactwo :( Musisz być silna.. Nie denerwuj się.. Może tata ma gorszy dzień.

Macie może jakieś propozycje jakie tematy można połączyć?? Robi się ciasno, a tematów będzie przybywać coraz więcej o pielęgnacji maleństw itp.

Czekam na propozycje!

candy może miał gorszy dzień, a takie pomaganie czasem siada na ego facetów - moi też mi pomagają.... ale moj R.już się przyzwyczaił. W końcu na starość my też będziemy pomagać rodzicom, może nie finansowo ale jakoś na pewno :tak:

a co do anemii to polecam jeść natkę pietruszki, tak nawet z pomidorem - nawalić se na kanapkę. Ma dużo żelaza.

Izulka milkshake no w sumie starość nie radość, trzeba przyzwyczaić się do zrzędzenia i narzekania:sorry: a oni ,zwłaszcza tata już wiekowi ://

ccaroline może ogólnie wątek PORODÓWKA a w niej gratulacje, opowieści, zdjęcia maleństw??

Ostatnia edycja:
Macie może jakieś propozycje jakie tematy można połączyć?? Robi się ciasno, a tematów będzie przybywać coraz więcej o pielęgnacji maleństw itp.

Czekam na propozycje!

Może wątki dotyczące wagi, galerii brzuszków, imion dzieci oraz rozmiarów dziecka...a także zakupowy - dla mam i dla dziecka, wyprawka oraz kącik dziecięcy :confused:

ccaroline może ogólnie wątek PORODÓWKA a w niej gratulacje, opowieści, zdjęcia maleństw??

Opowieści z porodówki i Gratulacje chyba dobrze, że mają oddzielny wątek, np. w opowieściach nie będziemy wpisywać komentarzy będzie łatwiej nam czytać. Może te starsze tematy ciążowe można jakoś sensownie połączyć??

reklama
Do góry