Witajcie;-)
Ja juz od 4.45 nie spie jakos niespokojna noc mialam - usnac nie moglam no i potem jak M do pracy szedl to juz nie moglam zasnac:-(
 jakos niespokojna noc mialam - usnac nie moglam no i potem jak M do pracy szedl to juz nie moglam zasnac:-(
Agus tez mam taki plan jak ty - swieta z małą w domu spedzic :-) Pierwsza Wielkanoc w Trójkę OBY - Tobie tez tego zycze:-)
 OBY - Tobie tez tego zycze:-)
Dzis odbieramy wozek

juz nie moge sie  doczekac

Ja juz od 4.45 nie spie
 jakos niespokojna noc mialam - usnac nie moglam no i potem jak M do pracy szedl to juz nie moglam zasnac:-(
 jakos niespokojna noc mialam - usnac nie moglam no i potem jak M do pracy szedl to juz nie moglam zasnac:-(Agus tez mam taki plan jak ty - swieta z małą w domu spedzic :-) Pierwsza Wielkanoc w Trójkę
 OBY - Tobie tez tego zycze:-)
 OBY - Tobie tez tego zycze:-)Dzis odbieramy wozek

ehh czasem to tak mnie ciagnie ze szok, szczeglnie jak sie czyms zdenerwuje...ale ciesze sie ze rzucilam, zdrowsza jestem i codziennie w portfelu mam jakies 9 zl zaoszczedzone
 ehh czasem to tak mnie ciagnie ze szok, szczeglnie jak sie czyms zdenerwuje...ale ciesze sie ze rzucilam, zdrowsza jestem i codziennie w portfelu mam jakies 9 zl zaoszczedzone  i teraz juz kombinuje co znowu przekąsić
 i teraz juz kombinuje co znowu przekąsić