Madziu ty kiedys pisałaś Kanie zeby smarowała dziąsełka Mariczce przy ząbkowaniu panadolem czy tamtum verde????
Panadolem albo innym przeciwbolowym...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madziu ty kiedys pisałaś Kanie zeby smarowała dziąsełka Mariczce przy ząbkowaniu panadolem czy tamtum verde????
dziękujęPanadolem albo innym przeciwbolowym...
A jest taka maść Panadol????????
Agatkas nie masc tylko tym syropkiem jak smaruje Julci dziaselka i pomaga miejscowa znieczula - doradzila mi tak pediatra zeby nie dawac caly czas pic Julci tych syropkow
nie, nie
moja siostra prowadzi prywatne przedszkole więc jeździmy bo żal byłoby niekorzystać - a młody oswaja się z dziećmi
i wreszcie moge napisac!!!!!!!! ALE MIALAM KOSZMARNĄ NOCFifi dostał wieczorem temperaturki 39 stopni , w zyciu takiej jeszcze nie mial bidulek , dostal czopka i zasnął , o 24 się przebudził gorący jak czajnik , zrobił luźną kupkę i temperatura znów 39,2 dostał syropku , robiłam zimne okłady , płacz spazmy co troche i jezora wyciąga łapkami i w dziosełkach grzebie , jaiś skurczybyk ząbek mu szedł. leżał z nami tak do 2;30 wiercił sie płakał, wreszcie po tej 2 odłożyłam go do jego łóżeczka i zasnął do rana uffffffff oczywiscie nie wiem czy sie coś wykluło gdyż szczęki zaciska jak tylko chcę zajrzeć , temeraturka podwyzszona 37,7 .dostal paracetamol. a ja jeszcze dostałam okres i mnie tak brzuch boli buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to się wyżaliłam
![]()
czemu nie ma tak że jak sie zepsują to nie odrastają ciągle nowe i nowe, ale się rozmarzyłam![]()
A nam wyszedł 8 ząbek.
Mamuśki powie mi któraś, czy za internet można się rozliczyć w PIT ?
Jeszcze jedno mam pytanie
Czy my dostaniemy coś z naszych zakładów pracy do rozliczenia ?skoro cały zeszły rok byłyśmy na urlopach macierzyńskim, i wychowawczym
, bo ja jestem zupełnie zielona z tego
:-(
dziewczyny tak sobie mysle czy 39 stopni przed odjeciem to nie za wysoka temperatura jak na zabkowanie?? jaka u was jest w tym czasie temp. gdy dziecko ząbkuje??? i przez ile się utrzymuje???? u nas jest od 37,9 do 39,2 przed odjeciem i tak sobie skacze od wczoraj wieczór
dziewczyny tak sobie mysle czy 39 stopni przed odjeciem to nie za wysoka temperatura jak na zabkowanie?? jaka u was jest w tym czasie temp. gdy dziecko ząbkuje??? i przez ile się utrzymuje???? u nas jest od 37,9 do 39,2 przed odjeciem i tak sobie skacze od wczoraj wieczór