reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

ALLa a jabyś go po południu położyła ??
a jak nie bedzie chciał to sprobuj uregulowac spacerami , na dworze napewno bedzie spał CI.
i zawsze o tej samej godzinie wpadnie w rutyne i bedzie wiediał juz sam ze np. ok. 13.00 czzas na drzemke.

reklama
No poki co nie mam jak wyjść na spacer bo u nas nie mam jak ... mój wózek po śniegu nie jeżdzi ... :wściekła/y: A na podwórko go nie wystawie bo mam 20 owczarków i jak zaczynają szczekać to Jasiol się budzi ...:wściekła/y:

olcia 85 - idę do szpitala na pobyt kontrolny, tzw przegląd stanu technicznego. W wieku 22 lat wykryto mi chorobe o nazwie morbus wilsoni. Choroba genetyczna. Na czym polega-wystraczy wpisac w google. I niestety do końca życia musze łykać tabletki. No i wiadomo badać się.

Witam się i ja!
Coś dzisiaj kiepsko się czuję, pobolewa mnie podbrzusze, chyba zbliża się pierwsza @ od porodu :( Byłam dzisiaj z Młodym na spacerku, ptaki świergoliły tak, że gdyby nie te hałdy zalegającego śniegu to już wiosnę bym wyglądała :)
Za chwilę idę Młodego kąpać, więc pojawię się potem:)

BeataZ mój synuś regularnie mnie obsikuje, na szczęście jeszcze nie skupkał się jak Twoja Mari, ale już będę ostrożna, bo kto wie:)

Olcia mój Kuba też jakiś czas temu miał kaszelek, nic nie zalegało w oskrzelach, tylko kaszlał. Lekarz przepisał nam syropki Elofen, Mucosolvan. Pomogło i wcale nie był potrzebny antybiotyk.

alusia Ty to masz pecha kobieto..

justys ja też się piszę na klocki! Daj znać kiedy będą gotowe:)

Ale się dziś źle czuje. Tak mnie zaczęło mdlić ze strasznym bólem głowy że aż zwymiotowałam. W ciąży raczej byc nie mogę bo biorę non stop azalie...Teraz troszke mi lepiej. Ide się wtulic do męża. Jego ramiona zawsze działają kojąco.

wcięło mi posta!:angry:

ALLICJA ,a masz balkon lub coś takiego.
To wystawiaj go w wózku i udawaj ,że jestescie na spacerze .
a jak nie to okno w pokoju i przy otwartym oknie udawajcie, jemu eż napewno brakuje dworu.
A po co wam tyle psów jesli moge spytać , no i czym je karmicie:szok::szok:;-).

My juz po kapaniu i jedzonku,przed chwila skończył jesc.
Dar sie ,że głodny no bo woda wko.ńcu wyciaga!!:-D:-D:-D
Teraz siedzi i pepla mała gaduła""pe pe pe, te te te,ty ty ty'':eek::-).

My też już wykąpani i najedzeni. Teraz młody zabawia się jeszcze i za chwilę idę go usypiać. Dziś troszkę później, bo drzemał koło 18 z mamusia:)
Znowu pustki dzisiaj...
________
Wasze dzieciaki też są reklamomaniakami?? Mój ja tylko usłyszy to już go nie ma:)

Alusia- masakra z tym zębem- współczuje...
Masz 20 owczarków? :szok: Ło matko!

Mężuś się kapie, dziecko śpi (narazie:confused2:), a ja na bb musiałam jeszcze zajrzec przecież, no nie?
Dobrej nocy, Kochane!

My już chwilę temu wykąpaliśmy i słodko śpią moje aniołki :tak:

Tomi na basenie jak się wczepil w dziadka to nie chciał puścić... bał się, ale nie płakał... tylko powiedział "Dziadku ja chcę do domu" :-p coś czułam, że tak będzie... dziadek próbował go przekonać, ale nie zna sposobów... może jutro pojedziemy z małżonkiem we czwórke na basenik to się przekona :happy: albo i nie...
No ale weźmiemy Adaśka i Tomcia kółko do pływania :tak: kupię jeszcze jutro jakieś rękawki/motylki do pływania... może mu się spodoba :-)

Adaśko coś dzisiaj paluchy do buzi pchał... mam nadzieję, że te zęby się w końcu pojawią, bo ja już się doczekac nie mogę :-p Już widzę górną prawą jedyneczkę - tzn. ma taką kulkę jakby gdzieś tam w środku się coś pchało... no ale najpierw dół musi wyjśc... albo i nie musi ;-):-p

Alusia wspołczuję zębolka :no: i również zaciekawiła mnie liczba psów? 20??

reklama
my juz pokompani, maly spi mam nadzi ja eje ze pospi :) a ja odpoczywam i jem salatke ktora brat zrobil z makaronem z zupek chinskich nawet dobra mu wyszla,
za 2 tygodnie jakos moj brat konczy 10 lat kurde nie mam pojecia co by mu kupic, a chce zeby to bylo cos sensownego, a pewnie znowu na koniec mu kupie jakas gre,
Alusia -wspolczuje zeba,
Ewa- idzie odczuć Twoja nieobecnosc, wiec nie leniu**** za czesto:-p
P.s ciekawe co slychac u naszej najmlodszej lipcoweczki, coreczki Miglak, halo odezwij się, gdzie sa w ogole wszystkie dziewczyny, Antkowa, Kamlotka,AsiaJan, itd

Do góry