reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Dobranoc Kochanieńkie...spaduje spaciu...

Dżastina...jutro możemy się wkraść do szafy...a nie boisz się,że Cię zamknę znowu:-D?????
Alusia...no trzymam kciuki...ale na pewno będzie gites:tak:

reklama
Dobranoc Kochanieńkie...spaduje spaciu...

Dżastina...jutro możemy się wkraść do szafy...a nie boisz się,że Cię zamknę znowu:-D?????
Alusia...no trzymam kciuki...ale na pewno będzie gites:tak:

ja bym wolała w tej szafie z TOBĄ siedzie bo samej tak smutno:-:)-:)-(.

nikt nie pisze więć spadaówe robie w sen.
i ŻYCZĘ
KOLOROWYCH SNÓW!!!

Ostatnia edycja:
Hop hop jest tu kto? My nie spimy od 22 :wściekła/y:Maly zasnal o 21, a pod koniec to zasypial na 2 minuty i wiercil sie przeokrutnie i wszedzie placz :-( No to wstalismy :eek:

Aha gustlicku gratulacje :) Napewno dasz rade, a i oderwiesz sie od siedzenia w domku.

Nadrobilam ale chyba juz nikogo nie ma,,,
to spijcie slodko kobietki

Ostatnia edycja:
Hallo jest tu kto??
Gusti fajnie ze wrcasz do pracy:-)
Ada ja poza bbi n-k siedze jeszcze na facebooku i gram w rozne gry od czasu do czasu
Alusia wszystko bedzie ok zobaczysz.

Czyżbym to ja dzis była pierwsza?

Melduję się, że jestem i zabieram się za sprzątanko... koło 11 jadę odstawic maluchy do mojej mamy, a później na spotkanie z doradcą zawodowym w sprawie tego konkursu "Szefowa własnej firmy - czemu nie?"... troszke się stresuję, bo ja z obcymi ludźmi ostatnio żadko kiedy rozmawiam... a ogólnie mam z tym problem - z rozmową :-p

No nic kobitki... trzymajcie kciuki o 12!!

Miłego dzionka!

Dzieńdoberek!!!:-):-):-)
Jestem dzis baaaaardzo radosnym dmuchawcem:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Raz dlatego, ze noc znów była spoko, a wiadomo, ze jak człowiek wyspany, to wesoły...Dwa dlatego, ze to nie ja mezem, ale maz mna sie wczoraj zajał i to jak!;-) Trzy dlatego, ze mój optymizm zyciowy wreszcie obudzil się ze snu zimowego.

Ewa - tez sadze, że normę każda wyrobić musi :-D

Gustlicku - gratuluje powrotu do pracy i trzymam kciuki, ale zaglądaj do nas czesto:tak:

Alusia - koniecznie napisz jak usg- najlepej od razu z komputera Patry, bo my sie tu martwimy:tak:

Beatko26- moja Zosia tez tak pomyka jak Twoja Jula, no moze nie tak szybko jak piszesz, ale super sobie radzi. Siedzi tez elegancko, za to nadal nie przekreca sie z pleców na brzuch:eek:

Piszecie, ze nie macie ochoty na seksikowanie. To ze mna jest chyba cos nie teges:zawstydzona/y:bo mnie sie rzadko zdarza nie miec ochoty. To raczej mój mąż, zmęczony moim ognistym temperamentem:-D czasem nie daje rady:-D Powinnam sie leczyc czy jak?
A tak z drugiej strony, to co ja Wam tu o sobie wypisuje?:szok:
Czasem mam wrażenie, ze wiecie o mnie wiecej niz ktokolwiek:tak:
A po stracie dzidziusia to Wy mi pomogłyscie się trzymac:tak: Kocham Was za to!

No! To Dmuchawiec dał upust swoim uczuciom, moze teraz sie ubrac:-D
Bo wiecie, dmuchawce muszą uważać i dbac o siebie, wystaczy lekki podmuch wiatru i fiu.....po dmuchawcu:tak:
Odbija mi:sorry:

Aniu prześlij mi chociaż odrobinę Twojego entuzjazmu.....

Witam się i ja.
------
Ciekawe jak tam Gustliczek przeżywa pierwszy dzień w pracy. Ja nie mogłabym się odnaleźć chyba.

Ostatnia edycja:
A juz myslalam ze wy wszystkie strajkujecie :tak:

U nas noc porazka, umowilam sie na 11:30 do lekarza zeby sprawdzic czy to tylko te zeby... Bo moj maly juz chwilami zachrypniety z tego placzu.

Trzymam kciuki dziewczynki za same pozytywne wiadomosci dzisiaj :tak:

Ja tez poprosze troche tego entuzjazmu bo padam na twarz :zawstydzona/y:

reklama
witam sie i ja
kurcze ale tu spokojnie bylo wieczorem:szok:
ja dzis w podlym nastroju:confused2: boli mnie brzuch i Mari swiruje pawiana od rana:eek:
jeszcze sprawdzalam nasz wyciag z konta i orzneli nas na kase (tzn. maz chodzil na kick boxing) i nie powinni wziac pieniedzy za ten miesiac bo on juz miesiac nie chodzi(bidulek zrezygnowal zeby zaoszczedzic). no i teraz musze go wyslac zeby tam jechal i niech oddadza kase bo to wcale nie malo.
Mari przed chwila walnela sie w glowe i mnie bije jak pisze:wściekła/y:
oby ten dzien sie skonczyl lepiej niz sie zaczal:crazy:

Do góry