reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wczoraj rozmawialismy z męzem ze dowiedzila sie ze ze jego pracodawca bije zone a jego syn 5 -letni chodzi jak w zegarku taki tyran damski bokser bije ta swoja żone nawet ostatnio siostra tej zony zabrala ja na obdukcje i do czego zmierzam Maja jedno dziecko kasy powyzej glowy ale milosci ani szacunku tam nie ma i mowie do meza pomyśl co lepiej szanowac sie miec 3 dzieci pomęczyc czasem ale zawsze razem :sorry:nie ma zlotego środka

reklama
JOASIU dokladnie trudny wiek .Ja tez nigdy nie mialam tego co chcialam .No ale jakos wyszlam mniej wiecej na ludzi hihih.Wiem ze to ciezko jest dziecku cos odmowic .Chcialoby sie to kupic a nie mozna :-(.
Asiu ale sobie tez czsem musisz cos kupic ez wyrzutow sumienia :-).

JOASIU ja bym wolala byc biedniejsza ale szczesliwa z dziecmi i mezem.Pewnie wszystki z nas by tak wolaly :-).Najlepiej to i kase miec i szczescie hihih.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj trzeba miec trochę zdrowego egoizmu w sobie,Tobie też cos się od życia nalezy Asiu :tak::tak::tak::tak::tak: też ciężko pracujesz i też powinnac sobie czasem coś tylko dla siebie kupić :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ostatnio kupilam sobie krem do twarzy bo mi sie konczy ja mma specyficzna cere ale kupilam tanszy krem a i tak mialm wyrzuty sumienia :-(nie jest zly dlatego ze jest tanszy zreszta ZIAJA Ziaja to nie tak ostatnia firma kupilam sobie nawilzajacy bo w pracy jest klimatyzacja i mam bardzo przesuszona skóre i duzo mi schodzi kremu ale juz powiedzial do meza ze nastepny kupuje lepszy juz sobie upatrzylam :tak: Ziaja

JOASIU ja bym wolala byc biedniejsza ale szczesliwa z dziecmi i mezem.Pewnie wszystki z nas by tak wolaly :-).Najlepiej to i kase miec i szczescie hihih.
ja jestem szczesliwa mam dzieci meza wiem ze jest za mna i dziecmi mam lepiej niz mialm w domu mamy swoje mieszkanie samochód jakos sobie radzimy dzieciom nie brakuje czego chciec wiecej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ASIU dokladnie czego trzeba wiecej :-).
AGNES to odpoczywaj no i porob sobie to co zaplanowalas :-).

Ja ide sie i Oliwke ubierac i lecimy do kosciola a pozniej an spacerek :-).

Wejde pozniej.MILEJ NIEDZIELI

Taka fryzurka bardzo mi sie podoba

I jeszcze taka

myśle o czyms nowym na wiosnę ,z natury jestem blondynka ,ale od 2 lat noszę ciemne włosy,mam ochote zmienic swój image.A z natury mam lekko krecone włosy:tak:

Tak troche ni z gruszki ni z pietruszki wyskoczyłam z tymi włosami ,ale co tam ,ogladam teraz rózne fryzury ku pokszepieniu serca:::)))
Mi też się takie coś podoba ale ja nie mam odwagi się tak krótko ściąć i mnie wnerwia układanie włosów :sorry:

Witam w niedzielę, Kuba coś marudzi. Zaraz zrobię mu jeść i pójdzie spać bo już tego jego jęczenia nie zniosę :no: dziąsło nadal boli ale już się na szczęście zarasta a za tydzień następny :sorry: wczoraj nie weszłam po padłam :tak: a teraz mykam może wejdę potem papa

Hello
Ja tylko na chwilke bo zaraz zmykamy na dwor:tak::tak::tak:Swieci piekne sloneczko ale troszke wieje:no:
Pospalam sobie jak zwykle do 10 ale co z tego jak jeszcze bym chetnie pospala;-):-)
Musze sie ubrac i walnac sobei jakis make-up

Witam Ja cos źle się czuję po tych wczorajszych kiełbaskach z rożna. Jeszcze mi się odbijają i do kibelka często latam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wpadłam tylko powiedzieć że moja mama była, teraz poszła, a ja już chce spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac:eek:

dobrej nocki dziewczyny:-)
A właśnie Mama miała przyjechac i mieliście gdzieś wyjść chyba:eek:

witam :-) jak zwykle niewyspana :eek::sorry: odwiozłam męża do pracy i wcale nie chcialo mi sie wracać do domu :no: dziś i jutro wolne :-) lenia mam ale jutro pranie bo z kosza wyłazi :cool::szok: nie mówiąc juz o prasowaniu :confused2::crazy: leki mi sie skończyły w czwartek musze iśc do lekarki bo jednak lepiej jak biore to jestem spokojniejsza tak to mnie nosi no i lęki wrocily :crazy: jednak nie da sie odstawic od razu :sorry:miłej niedzieli :tak:
Od razu nie ma co odstawiac takich leków. Moja mama wylądowała w szpitalu:sorry:

wczoraj rozmawialismy z męzem ze dowiedzila sie ze ze jego pracodawca bije zone a jego syn 5 -letni chodzi jak w zegarku taki tyran damski bokser bije ta swoja żone nawet ostatnio siostra tej zony zabrala ja na obdukcje i do czego zmierzam Maja jedno dziecko kasy powyzej glowy ale milosci ani szacunku tam nie ma i mowie do meza pomyśl co lepiej szanowac sie miec 3 dzieci pomęczyc czasem ale zawsze razem :sorry:nie ma zlotego środka
No fakt. Ale po co ta kobitka z nim jest:baffled:

ostatnio kupilam sobie krem do twarzy bo mi sie konczy ja mma specyficzna cere ale kupilam tanszy krem a i tak mialm wyrzuty sumienia :-(nie jest zly dlatego ze jest tanszy zreszta ZIAJA Ziaja to nie tak ostatnia firma kupilam sobie nawilzajacy bo w pracy jest klimatyzacja i mam bardzo przesuszona skóre i duzo mi schodzi kremu ale juz powiedzial do meza ze nastepny kupuje lepszy juz sobie upatrzylam :tak: Ziaja

ja jestem szczesliwa mam dzieci meza wiem ze jest za mna i dziecmi mam lepiej niz mialm w domu mamy swoje mieszkanie samochód jakos sobie radzimy dzieciom nie brakuje czego chciec wiecej
Ja lubię kremy z ziajki. Nawet Zuzi kupiłam latem krem dla dzieci z filtrem Ziajki i ok był.
Pewnie trzeba sie cieszyć z tego co jest;-)

Hello
Ja tylko na chwilke bo zaraz zmykamy na dwor:tak::tak::tak:Swieci piekne sloneczko ale troszke wieje:no:
Pospalam sobie jak zwykle do 10 ale co z tego jak jeszcze bym chetnie pospala;-):-)
Musze sie ubrac i walnac sobei jakis make-up
Pospac do 10-bezcenne. Ty masz dobrze. Moja Zuza od 7 wojuje, a teraz szykuje się do drzemki;-)

reklama
elloo

ja tez na chwilke
Pobudka o 10 potem maz zrobil sniadanko i mnie z wyrka wyciagnal:tak:
Nastawilm zukpe i o 13 wybieram sie na trodel markt:tak:
W planach kawaka u znajomych.Kumpela ciasto zrobila to znow sie objem:-D:-D
Ide bo Lali wola: chodz krolowo:szok::-D

Wczoraj zabrala mi myszke i mowi teraz ja tu posiedze a Ty idz rob miesko:-D:tak::tak:

Do góry