reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam, jestem "nowa" na waszym forum,ale czytam uważnie.
gratuluje fasolek!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
razem z męzem od roku staramy sie o dziecko ale jakos nam nie wychodzi.dziś jest termin spodziewanej @.cykle mam 28 dniowe a dzis by wyszło że jest 29dc,zwykle @ przychodzi rano ale narazie jej nie widać:eek::eek::eek:
pisałam na innym forum,ale tam sie tak drętwo zrobilo, że szok.wpisy raz na 2 dni,zero humoru czy jakiegoś bajeru jak u was. :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
bardzo mi się u was podoba,bo sie fantastycznie wspieracie i jest taka fajna atmosfera a ja lubie takie towarzystwo.:cool::cool::cool::cool:

dodam jeszcze ze mam 23 lata a jesteśmy 1,5 roku po ślubie.nie pytam czy mnie przyjmiecie,bo jesteście tak otwarte na każdą starającą sie,że uznam iż jestem mile widziana i od razu sie zadomowię:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
witamy witamy :-D
To ja życzę zdrówka :tak:

:-( Taka cisza, że nawet nie ma z kim się poużalać... :zawstydzona/y: Dziś powinnam mieć plamienia i na razie nic :eek: chyba po woli zaczynam wariować... :szok::confused2:
Użalaj się ja jestem w przerwie czytania książki :tak:
... a testa mam, bo leży od poprzedniego cyklu ;-)
to czemu nie zrobiłaś jeszcze ??

reklama
wiecie,na pewno do was wróce niedługo,ale narazie lece sprawdzic czy @ przyszła,bo jakoś takoś jej ciągle nie ma.dziwne to takie.może miałam owu później?sama nie wiem.nie chcę się nakręcać.tylko jak tego nie robić jak małpa nie przychodzi w porę?

witamy witamy :-D
Użalaj się ja jestem w przerwie czytania książki :tak:
to czemu nie zrobiłaś jeszcze ??

bo by nie wyszedł... ma czułość 25... :sorry:

To czemu chcesz sie zalic, skoro @ nie? NIe ma i nie bedzie!:tak:

wczoraj mi mąż powiedział, że nie będzie @, bo on się tak namachał w tym cyklu, że nie przyjmuje do wiadomości innego scenariusza :-D

wiecie,na pewno do was wróce niedługo,ale narazie lece sprawdzic czy @ przyszła,bo jakoś takoś jej ciągle nie ma.dziwne to takie.może miałam owu później?sama nie wiem.nie chcę się nakręcać.tylko jak tego nie robić jak małpa nie przychodzi w porę?

znamy to - ciężko jest nie nakręcać się ja w poprzednim cyklu w głowę zachodziłam i byłam pewna że @ nie przyjdzie a tu nie miła niespodzianka :wściekła/y: dlatego w tym cyklu nie nakręcam się co ma być to będzie a jak się będę nakrecać to dziewczyny mają mi kopa wymierzyć porządnego :-D

reklama
Oj jest trudno... A im bardziej sie chce, tym czesciej organizm plata nam figle, niestety:-(

Do góry