reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Chcę wierzyć,że to jeszcze nie koniec świata i kiedyś doczekam się tego małego Aniołka;)

:tak:dlatego właśnie spotykamy się codziennie na tym forum to nasza prywatna grupa terapeutyczna bo wszystkie chcemy w to wierzyć że doczekamy małych aniołeczków :tak:;-)

A nie wiem czy wiesz że warto jest aby i twój partner go przyjmował bo wtedy jest pewniejsze że u fasoleczki będzie wszystko ok:tak:

:tak:wiem wiem faszeruje go tymi specyfikami ;-) i nawet nie protestuje tylko dzielnie łyka :-D już nie muszę mu przypominać :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
:-Djak kupowałam salfazin to kupiłam też kwas foliowy a pani w aptece pyta czy chce go brać tak dłużej bo ma takie opakowanie 250 tabletek to chyba wystarczy a ja się trochę :zawstydzona/y: bo ja już ze dwa takie zjadłam po 250 :zawstydzona/y::szok:
ja na poczatku kupowałam po 30 i też farmaceutka mi zaproponowała, ze jest takie po 250 kupiłam...ale miałam taką mysl wtedy a jak zajde to bede jadła kompleksowe witaminy dla kobiet w ciazy i po co mi te 250 ...terza to op 250 powoli się kończy...

Chcę wierzyć,że to jeszcze nie koniec świata i kiedyś doczekam się tego małego Aniołka;)
Doczekamy sie... na pewno...

ja na poczatku kupowałam po 30 i też farmaceutka mi zaproponowała, ze jest takie po 250 kupiłam...ale miałam taką mysl wtedy a jak zajde to bede jadła kompleksowe witaminy dla kobiet w ciazy i po co mi te 250 ...terza to op 250 powoli się kończy...
Ja ostatnio slyszalam opinie, ze w pierwszym trymestrze nie powinno sie lykac witamin, bo mozna przedobrzyc i pozniej sie rodza male mutanty;-)

reklama
Doczekamy sie... na pewno...

Ja ostatnio slyszalam opinie, ze w pierwszym trymestrze nie powinno sie lykac witamin, bo mozna przedobrzyc i pozniej sie rodza male mutanty;-)

:tak:ja też jestem tego zdania że co za dużo to nie zdrowo ale i tak jestem histeryczką i pewnie sama bym się lekarza dopytywała czy może jakieś witaminki brać :-D:-D:-D:-D

Do góry