reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ja też pijam rozpustną z mlekiem ale 2 dziennie to max z półtora łyżeczki:tak: no w porywach szaleństwa zdarza się że wypije 3 gdy jest bardzo niskie ciśnienie;-)

3 kawkę zaraz sobie zrobię, bo nieprzytomna chodzę od rana, a dziś do roboty na 14:30 idę.
:-(

U nas też słonecznie
:-)

No, a wstał o 5:40 :szok::wściekła/y: Nie ma litości mój łobuz :no::no::no::-D:-D:-D

Żeby było jaśniej: ja pijam słabe kawy, z jednej łyżeczki, w dodatku rozpuszczalne.
MAJANDRA przypomniałaś mi o kawce ja dziś się zapomniałam i jeszcze ani jednej nie piłam:szok:a też pije rozpuszczalną z 1łyżeczki;-)
u nas też pięknie słoneczko świeci chyba wiosna idzie:-):-):-):-):-)więc i energii mam dużo i wziełam sie za mycie szafek w kuchni:tak:

ZDRÓWKA DLA CHOROWITEK WRZESNIOWYCH

Dziewczyny jak się czują dzieci???? Jak przeszła nocka???

Kuba mi się dziś ulał, że hej :rofl2: moja wina bo wypił przed snem cały kubek kakao :sorry: i naturalnie zasnoł i nie wysadziłam go.

Dzień zapowiada się piękny!!! Na razie 0 na temr, ale pewnie będzie więcej. Wyruszamy do miasta na małe zakupy.

Kuba ma od rana humorek, że hoho. Chodzi ciągle z bananem na buzi i powtarza, że mnie kocha :-p:-D

Agulka hop hop gdzie Ty się podziewasz???? :laugh2::happy:

Te sprawy dziecięco-ciążowe dały mi popalić. Śniło mi sie, że jestem w ciąży :eek: chyba odzywa się we mnie natura.:-p

jestem , jestem, cały czas Was podczytuje a pisac nie mam o czym:crazy::crazy::crazy:
Majandra już trzecia kawa:szok: ale co się dziwić skoro Maciek już o 6:30 zwart i gotowy i po dziewczynach wydzwania;-):-D
mój mały wstał dziś o 6:20, teraz od pół godziny juz spi:tak:.

MAJANDRA przypomniałaś mi o kawce ja dziś się zapomniałam i jeszcze ani jednej nie piłam:szok:a też pije rozpuszczalną z 1łyżeczki;-)
u nas też pięknie słoneczko świeci chyba wiosna idzie:-):-):-):-):-)więc i energii mam dużo i wziełam sie za mycie szafek w kuchni:tak:
Ja pije druga kawkę:rofl2:

Zazdroszczę Wam tej pogody...... ogladałam w TV i na południu slicznie a u nas ( Nuska) zaraz śnieg spadnie, wieje, brak słońca............ _-4 stopnie ............................................ JA CHCĘ WIOSNY........... to nie sprawiedliwe, dziewczyny od połowy Polsku w dół ...... PODZIELCIE SIE SŁOŃCEM:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agulka na pocieszenie Ci tylko powiem że wczoraj wieczorem sypał u nas śnieg:wściekła/y: na szczęście tempeartura była na + wiec dziś pozostało z tych wczorajszych opadów niewiele:-)

reklama

3 kawkę zaraz sobie zrobię, bo nieprzytomna chodzę od rana, a dziś do roboty na 14:30 idę.
:-(

Majandra już trzecia kawa:szok: ale co się dziwić skoro Maciek już o 6:30 zwart i gotowy i po dziewczynach wydzwania;-):-D

a ja popijam Anatola;-):zawstydzona/y:.czuje sie dobrze, wiec nie cche wpasc w nalog i pic normalna:sorry:

Majandra, Maciek nie ma litosci!!!!!!!!!

chcialam szybciej dzis uspic moje pachole, bo wczoraj przegiela z drzemka, to teraz lezy na lozku i wyspiewuje cos "po chinsku":rofl2::nerd:

boje sie, czy nie zlapie Jultika kataru, bo dzis na dworze wchodzila w kazda kaluze i jak sie okazalo, miala cale stopki mokre:crazy:a nawet slowem nie powiedizala:crazy:

Monia, zapraszam jak sie ze swoimi uporasz;-):-)

Zazdroszczę Wam tej pogody...... ogladałam w TV i na południu slicznie a u nas ( Nuska) zaraz śnieg spadnie, wieje, brak słońca............ _-4 stopnie ............................................ JA CHCĘ WIOSNY........... to nie sprawiedliwe, dziewczyny od połowy Polsku w dół ...... PODZIELCIE SIE SŁOŃCEM:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zapraszamy do plowy na dol;-):rofl2::rofl2:

A u nas w nocy był przymrozek :-p

u nas juz wczoraj po poludniu lapal lekko mrozik i na ulicy jedno wielkie lodowisko:szok::szok:

na podworku dzis mijescami tez i niunka zaliczyla ze 2 wywrotki:laugh2:

Do góry