Moja własnie usnęla....ufff...nareszcie![]()
moja też przed chwilą....ale Jula wstała o 9.40

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja własnie usnęla....ufff...nareszcie![]()
moja też przed chwilą....ale Jula wstała o 9.40![]()
w 3 godziny!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziekuje Madziu za pomoc,zobaczymy co z tego wyjdzie![]()
no a moj o 6.18Moja jak w zegareczku 8.05![]()
gratulujemyMuszę się wam pochwalić ze Zuzia odwazniej zaczęla chodzić za rączki....dzisiaj nawet ze mną za jedną rączkę szła i przy chodziku jej się udało przejść od pokoju do pokoju
Mamy taki chodzik i wydaje mi się że on za szybko jeździ:
gratulujemy
w takim razie nie bedzie chodzic tylko biegac
my mamy inny i też szybko jezdzi,albo Alex mocno pcha
kto pije kawusie mamusie?![]()
No to mialas aktywny i pozytywny dzienwróciłam uufffff
odprowadziłam Alexa do "babci"a potem sama dyla na zakupyodebrałam dowodzik,kupiłam Alexowi naklejki na ścianę,kupiłam szkło i kamyczko zielone i brązowe,i książek cztery dla Alexiora
zatankowałam i pojechałam do rzecznika konsumenta...
i napisaliśmu pismo,dzięki któremu możemu odzyskać conajmniej 20 procent wartości mebli
![]()
Jej zazdroszcze tej godziny. Jula tak zawsze wstajee? U nas niby nie jest zle, bo zwykle kolo 8 Filip wstaje, sporadycznie zdarzy sie wczesniej lub poznije, ale 9.40??? I tez nie zdarzylo mi sie jeszczem wstac przed Filipem, zawsze spie tak dlugo jak onmoja też przed chwilą....ale Jula wstała o 9.40![]()
No super gratulujeMuszę się wam pochwalić ze Zuzia odwazniej zaczęla chodzić za rączki....dzisiaj nawet ze mną za jedną rączkę szła i przy chodziku jej się udało przejść od pokoju do pokoju
Muszę się wam pochwalić ze Zuzia odwazniej zaczęla chodzić za rączki....dzisiaj nawet ze mną za jedną rączkę szła i przy chodziku jej się udało przejść od pokoju do pokoju