reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Wiesz co, ja mam dwie...:-D U mnie w domu jest stara bardzo Whirpoola, taka od góry wkładana. I powiem Ci że ma lat już ok. 12 i działa bezawaryjnie. A pierze się często dość. Drugą kupiliśmy jak się do Babci przeprowadziliśmy i na razie tam stoi - jako awaryjna jak się Whirpool rozwali wreszcie. Ta druga jest Electroluxa - też od góry wkładana i też jest ok. Ma bardzo dużo funkcji i można się troszku pogubić, ale idzie się przyzwyczaić.:tak:

reklama
Jolka - mam Bosha - jestem aardzo zadowolona:tak: polecam 6 kg - wlazi wszystko.:tak:
Toska - dorze, ze lepiej - noo a rozlaka dora rzecz:-D
Dzagudku - napisze tu bo nei chce mi sie wlazic na priva. Paka gotowa - maja odebrac jeszcze w tym tygodniu i chyba 5 dni idzie. :tak:Wszystko masz ladnie opisane popakowane - bo to Ci sie zacznie bo trza zdjecia porobic:sorry:(mi sie juz nie chcialo :-D) nio nio...
Sa herbaty, czekolada raw, kosmetyki, ciuchy indyjskie no i dla dzieci. W sumie po kilka sztuk wszystkiego :tak:

hej babeczki, Jolka-ja mialam Whirlpool wydaje mie sie ze dobra marka.
Anni-szkoda kociaka
a ja sluchajcie mialam dzis smieszny i ciekawy dzien, bylam nad grobem Chrystusa, nie powiem dosc mocne wrazenia choc ja raczej slabo wierzaca. Po wyjsciu z Bazyliki Swietego Grobu troszku sie pogubilam i znalazlam sie na targowisku-tam wiadomo ciagle zaczepiaja, witaja po polsku raz uslyszalam po polsku"jak sie masz kochanie..." hehe turysci generalnie ucza tubylcow jak podejsc klienta. No ale w jednym ze sklepow dziadek mnie nie chcial wypuscic, ofiarowal mi swego syna :-) buehehehhehe myslalam ze padne, a ten nalegal ze to dobry maz bedzie...swiry bajery, normalnie oni sa nie do pobicia, wszystko zrobia zeby tylko przytrzymac i zwrocic na siebie uwage. Ja zauwazylam ze oni nie tylko chca wciskac te swoje bubelki co bardziej pogadac z czlowiekiem. W sumie fajne to :-)

dobry wieczor:-)
przepraszam ze tak tylko o sobie ale padam na pyszczek po robocie:tak:
katar ustepuje:-) i w srode mam usg i troche pietra mam:tak:

milego wieczoru:tak::tak::tak::tak:

Zapraszam na zamkniety - znalazlam fajne miejsce na zlot - mysle jednak o zmianie terminu na pierwszy weekend czerwca.

No i kochane mysle o tym by juz powoli rezerwowac.

No. Caluski dobrej nocki:-D;-)

Kochane - a powiedzcie mi jakie jest polaczenie z Bydgoszczy do Poznania. Bo ja mam samolot do bydgoszczy w cenie superowej ino cio potem?? Hmm... sa jakies autobusy, pociagi?

Ja zniknęłam na ponad tydzień i ciężko mi wrócic z powrotem:zawstydzona/y:

Ale chciałam Wam polecić wypad z dziećmi do teatru lalek. My byliśmy w niedzielę na "Och, Emil". Zu obejrzała cały spektakl z otwartą i uśmiechniętą buzią.

Pozdrawiam i miłego dnia życzę.
U nas już słoneczko i ma być nawet 8stopni. JUUUUUUPPPPIII.....:-D

reklama
Do góry