reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
cześć Tośka
ja witam sie przy kawie...jak samopoczucie?

u mnie słabo...:-( coś złego sioe ze mną dzieje...tracę nadzeije, ze szybko się uda...najgorsze, ze wiem, ze to najgorsze. W jakiś negatywny tunel wpadłam...

Svensonka i Ewelina czy Wy teraz czułyście w jakiś specjalny sposób jajniki ?!? Pytam bo tak mnie od tygodnia kłują i nie wiem już o co chodzi...nie mam nadzieji na bejbi, ale...

missiiss no właśnie cofnełam się pare stron i doczytałam że to bańdzior :-)
A jak już jesteśmy przy zwierzyńcu to ja mam kotka syberyjskiego o imieniu Julek. Oto on :
tak jajniki czulam caly czas. ra jeden raz drugi..ogolnie czulam ze cos sie z nimi dzieje:tak:trzymam kciuki za ciebie:-)a kiedy bedzie cos wiadomo?kiedy masz termin@?

a tak wogole to witam:)))ja dzis kiepsko sie czuje...mdłosci i wymioty mnie dopadly..ale dam rade ;)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć Tośka
ja witam sie przy kawie...jak samopoczucie?

u mnie słabo...:-( coś złego sioe ze mną dzieje...tracę nadzeije, ze szybko się uda...najgorsze, ze wiem, ze to najgorsze. W jakiś negatywny tunel wpadłam...

Hej kochana :-)
u mnie samopoczucie takie średnie - nie spałam w nocy jakieś wichury były u nas masakra.
Kochana głowa do góry bedzie dobrze doskonale cię rozumiem. Ja jak robiłam badania to najchetniej codziennie bym chodziła krew oddawać i usg robić :sorry: niestety czasami na pewne sprawy nie mamy wpływu :-(Może faktycznie te ćwiczenia to dobry pomysł na oderwanie się od tego wszystkiego - czasami jest potrzebny taki detoks :tak: Trzymam kciuki

Witam wszystkie ranna ptaszki :*

olkale świetnie Cię rozumiem! Jak pewnie wiele dziewczyn. Mam czasami to samo...raz jest cudnie a za chwilę wpadam w ten totalny dół i jest tylko nicość...ale to też mija! Najważniejsze to nie stracić wiary.

ewelina no u mnie to nie wiadomo kiedy przyjdzie @. Nic właściwie nie wiadomo. Ale odczuwam te jajniki i nie wiem teraz o co chodzi. Możliwe że to po zabiegu jakieś zmiany mi tam zaszły, ale jak byłam na wizycie kontrolnej u ginka to powiedział że tak u mnie się wszystko pięknie zrobiło w środku że po zabiegu ani śladu. Pożyjemy zobaczymy. Nie chce sobie robić nadzieji (którą i tak już sobie zrobiłam). Jak małpiszon nie przyjdzie do 10 marca to wtedy będę testować.

Tośka teraz te wiatry u nas są!

Miłego dnia Kochane!

Hej kochana :-)
u mnie samopoczucie takie średnie - nie spałam w nocy jakieś wichury były u nas masakra.
Kochana głowa do góry bedzie dobrze doskonale cię rozumiem. Ja jak robiłam badania to najchetniej codziennie bym chodziła krew oddawać i usg robić :sorry: niestety czasami na pewne sprawy nie mamy wpływu :-(Może faktycznie te ćwiczenia to dobry pomysł na oderwanie się od tego wszystkiego - czasami jest potrzebny taki detoks :tak: Trzymam kciuki

tak myśle, że dziś to na basen sie wybiorę, albo do klubu...bo jak siedze na forum to mi jakos przykro jest...teraz tylko czekam i czekam....:-( dzis mam 36 dc...pamietasz poprzedni zaczynałyśmy razem, u Ciebie @ się juz konczy a u mnie ani słychu ani widu...tylko tebsu w ogromnych ilościach łykam no i ziółka piję;-)

miłego dnia w pracy na stałe zyczę ...ja nie wiem jak dziś dzień przeyję, bo z ludxmi mi się nie chce gadać, a moja praca to w 80% gadanie

olkale co to za ziółka podpijasz ? dzień minie szybko...kontakt z ludźmi oderwie Cię od rozmyślania

ewelina mnie też męczyły wymioty...ale znalazłam pozytywną ich stronę...przynajmniej wszystko co zjadłam w tyłek nie szło!

Ostatnia edycja:
tak myśle, że dziś to na basen sie wybiorę, albo do klubu...bo jak siedze na forum to mi jakos przykro jest...teraz tylko czekam i czekam....:-( dzis mam 36 dc...pamietasz poprzedni zaczynałyśmy razem, u Ciebie @ się juz konczy a u mnie ani słychu ani widu...tylko tebsu w ogromnych ilościach łykam no i ziółka piję;-)

miłego dnia w pracy na stałe zyczę ...ja nie wiem jak dziś dzień przeyję, bo z ludxmi mi się nie chce gadać, a moja praca to w 80% gadanie

Słońce dlatego musisz się czymś zająć :tak: basen świetny pomysł ja też chyba zacznę chodzić!! może mała przerwa od forum ?? Ja sobie zrobiłam 3 dniowy detoks i troche mi pomogło i chyba zrobie pod koniec cyklu zeby się nie nakręcać :tak:

hej dziewuszki

olkale pocwiczysz troch powysilasz sie i poziom endorfinek wzrosnie i lepiej si epoczujesz :tak:

ja dzisiaj znow sama w domku do wieczora az juz bym poszla do pracy :eek: jej i teraz znow 12 h w robocie ale tylko sroda i piatek :-) i dopiero w poniedzialek caly dzien i inwentaryzacja bbrrrr

zaraz i ja sobie strzele jakas kawke ;-)

mam juz dzisiaj 3 dc a suwaczek moj sie chyba jeszcze nei obudzil :)

reklama
Do góry