kerna
http://www.lauraziobro.pl
ja jakby nie badanie to też bym w piżamce paradowała
a tak to już nawet makijaż mam!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jakis urazz dziecinstwa maz do mleka?:-)ja nienawidze zupy ,lecznej bleeeeeeeeeeeeeeee
płatki jem ale na zimno, na ciepło bleeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
z dobrym humorem łatwiejsze wszystko się staje.;-)Grunt to się nie poddawać.Justa humorek to sama sobie prubuję poprawić ,zeby sie nie dołować i nie myśleć o przykrych rzeczach,o braku kasy i pracy,mój m ma pracę do soboty ,a potem cholera wie ,ale nie chce więcej o ty gadać ,bo to okropne jest po prostu............
już ? O tej porze makijaż?ja jakby nie badanie to też bym w piżamce paradowałaa tak to już nawet makijaż mam!!
oj mam
napisje sie zimnego nieprzegotowanego mleka tlko
ewentualnie kakao
a zupa mleczna...na sama mysl mna trzesie
platkow z mlekiem nie tkne bo taka papka bleeeeeeeeeee![]()
dobra ide sobie
zezralo mi transferu na 3dni bo szukalam jednej rzeczy na necie
ide sie brac za robote bo za 2godz musze wyjsc z domu
milego dnia
dlatego ja mogę zjeść tylko na zimno- bo wtedy sa chrupiaceoj mam
napisje sie zimnego nieprzegotowanego mleka tlko
ewentualnie kakao
a zupa mleczna...na sama mysl mna trzesie
platkow z mlekiem nie tkne bo taka papka bleeeeeeeeeee![]()
dzięki świetne pokażę mojej Julince czy jej się podoba bo mi tak:-):-)Domino, takie podobne
DOMINO DREWNIANE ZWIERZĄTKA +CYFRY 3+!KURIER 24h! (920423425) - Aukcje internetowe Allegro
Helenka zadowolonaNawet granie jej nieźle wychodzi
A farta ma giganta, bo cały czas wygrywa
![]()
Wiki przykro mi :-Aż mi sie do płaczu zrobiło ale taka jest prawda,on czasem potrafi byc chamski np.potrafi domnie powiedziec nie wkurw**aj mnie babo :--(mało co i sie złości ech szkoda gadac ide zapalic zaraz wracam
mój Adam robił to samo zadanie zdania wcale lepsze nie byłyWojtek mnie tak wpienił ze o malo co nie podarlam mu zeszytunaopisze jaka ma prace domowa
w podanych zdaniach podkresl rzeczownik wraz z okreslajacym go przymiotnikiem napisz w jakim przypadku liczbie rodzaju wystepuje
i zdania
Szypko (tak moj synek napisał)dogadałem sie z nowymi chłopakami
W pociągu opowiadał o sprzece narciarsim
wyciag narciarski jest blisko
Na zimowisko zabrałem wełnaiana czapke
MAMA nie kupiła mi nowego szalika
Jezdziismy po stomym stoku
w kazdym zdaniu podkreslil czasownika jak mu podpowiedzialm i wytlumaczylam to czekal ze dalej mu podyktuje
pomijajc ze nie odrobil histori przyrody na jutro
![]()
Wiki kurcze zbierz się w sobie i mu wszystko powiedz nawet jak nie bedzzie chciał słuchac to mów mów mów on i tak usłyszy .......pomysli o tym nawet jak się do tego nie przyzna...powiedz mu że nie jesteś jego matką służącą gosposią niańką że jesteś jego żoną kochanką matką jego dzieci i należy ci sie szacunek i od tej chwili nie będziesz robić tego tego i tego a będziesz dla siebie robić to to i tamto i pilnuj tego żeby tak byłoAsiu z nim sie nie da rozmawiam jak zaczynam rozmowe to on mówi przestan i nie wymyslaj ja cie nie trzymam ze jak mi zle to zebym poszła sobie.Dzisiaj jechalismy do sklepu to mówi mi zebym mu ubranie naszykowała a ja mu mówie ze tam jest szafka i sam sobie wzią ale mysle nad tym zeby mu powiedziec ze nie kocham go tak jak kiedys i ze nie jestem szczęsliwa z nim i jak dalej bedzie taki to bedziemy w jednym domu ale nie bedzie juz tak jak dotych czas
Madziula pytałas ile mój M ma lat w tym roku bedzie miał 30
oooo ale fajowo:-)Dorota ale na półbuty jeszcze za wcześnieobiecuje ze jak tylko nie bedzie wogóle ciapy na chodnikach to wpadne
aaa i niedługo kupuje nowy wózio dla Maksa:-)
ha ha ty to kochana przwrobiłaś więcej wózków przy swoich 2 dziewczynach niż nie jedna przy 7 dzieci:-):-)przyznaj się jesteś maniaczka wózkowa:-):-)ja też bym mogła zmieniać wózki lubię toJa też się kiedyś w quinny zakochałamAż sobie ze stanów sprowadziłam bo chciałam cztero kołowy
Na zdjęciu Helenka jak miała 1,5 rokuNo może troszkę mniej...
Spadam serwować śniadanie...