gosienkag76
Fanka BB :)
Witam dziewczyny:-)
Katik trzymajcie się z malutką, myslami jestem z wami, wszystko musi być dobrze
Paulka mam nadzieję że dzisiaj czujecie się lepiej, rozmawiaj ze swoim maleństwem ze jeszcze ma czas.Przesyłam pozytywne myśli i gorace pozdrowienia
Dagsila mam nadzieję ze lekarz poradzi coś na te plamienie krwią bo bardzo to stresujące.Daj znac co po wizycie.
Kwiatuszek dobrze ze ty z tej toalety nie spadłaś;-)ty to masz twardy sen
Olapolap może twoje maleństwo postanowiło sobie dłużej sobie pospać
zobaczysz jak się obudzi to dopiero da ci popalić.Moja Helenka czesto tak robi 
Pozostałe dziewczyny i ich maleństwa pozdrawiam gorąco i zyczę spokojnego dnia.Trzymajcie sie kochane:-)
Katik trzymajcie się z malutką, myslami jestem z wami, wszystko musi być dobrze

Paulka mam nadzieję że dzisiaj czujecie się lepiej, rozmawiaj ze swoim maleństwem ze jeszcze ma czas.Przesyłam pozytywne myśli i gorace pozdrowienia

Dagsila mam nadzieję ze lekarz poradzi coś na te plamienie krwią bo bardzo to stresujące.Daj znac co po wizycie.
Kwiatuszek dobrze ze ty z tej toalety nie spadłaś;-)ty to masz twardy sen

Olapolap może twoje maleństwo postanowiło sobie dłużej sobie pospać
zobaczysz jak się obudzi to dopiero da ci popalić.Moja Helenka czesto tak robi 
Pozostałe dziewczyny i ich maleństwa pozdrawiam gorąco i zyczę spokojnego dnia.Trzymajcie sie kochane:-)
Już nie mogę się doczekać piątku-zobaczymy jaki duży z niego chłop

Mam cienką skórę, bo generalnie otłuszczona nie jestem, więc M. ma zabawę w macaniu i zgadywaniu, co też ona w danym miejscu ma, jak się wypnie
a robi się gorąco ostatnio jak widzę... choc znając los te mamusie co narzekają i mają problemy to jeszcze przenoszą -a te co się świetnie czują rach ciach i po krzyku bedzie:-);-)
a czym dalej tym pewnie mi ich nie przybędzie . Więc wszystko w folie zapakuje i nich lezy