reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mama Helenki ja wcale nie miałam na mysli, że Wy nie macie obowiązków tylko to, że moje obowiązki i czas wolny nie zgrywają sie z mozliwością dostępu do internetu.

Może mi któras z Was napisać jak cytować kilka postów w jednej odpowiedzi.

Oriflime wystarczy ,że pod postami które chcesz cytować zaznaczysz plusiki ,tak aby na czerwony zmieniły kolor i tak mozesz pozaznaczać tyle postów ile chcesz ,a jak zbieżesz wszystkie to klikasz odpowiedz pod postami i odpisujesz po kolei

Dobra ja odpadam póki co, na razie !:)

a ja zasiadłam na dobre i rozrażam pierogi:cool: nie chce mi sie sterczeć w kuchni ani mięsa nie kupiłam żadnego a zupy mi nie wchodzą:no: M rżnie drzewo..oczywiście jako jedyny bo reszta domowników ma lewe ręce i jeszcze by się wybrudzili..i co by było wtedy??? :angry::angry::angry::angry: qwa!!!!!!!

Wtaj:-) mnie już temat pizzy nie rusza:no: w niedziele znowu sobie zamóiłam to ledwo zjadłam:eek: bekało mi się pół nocy po niej....jużdługo mam dość pizzy:confused2:
ja mam sprawdzony przepis i nawet na zimno jestdobra i nie bekamy po niej :-D:-D:-D
Witaj Asia ,czytałam co mi napisałaś ,pamietam dobrze Twoje nerwy sprzed roku,ale nie pomyślałam ,ze to aż tak długo trwa,że tyle czasu potrzebujesz leków,powiedz jak takie leczenie wyglada ,długo jeszcze będziesz brała leki ,czy chodzisz na pogaduszki do psychologa....??Powiedz mi prosze ,gdzie skierowałaś swoje pierwsze kroki ,bo moja mama uważam też powinna ,ale ona nie wie gdzie ma iść,wstydzi sie ,a miewa takie nastroje z,e cały dzień przeleży na kanapie burcząc na wszystkich .
MADZIULA JA poszłam bo nie zdałam kolejny raz nie zdałam egzaminu i dzieci dawły popalic Poszlam do przychodni przyszpitalnej Do Poradni zdrowia psychicznego dla dorolych sama pierwsza wizyta dosc dlugo trwa bo zakłada krtę przerpwadza wywiad Umnie to tez wyszło ze moja psychika jest zwichrowana prze ojca mojego Powiedzial mi ze dobrze ze przyszłam bo po moim zachowaniu i reakcjach to zauwazyła ze ostatni dzwonek mogłabym wylądowac w szpitalu bo to bardzo ciezka nerwica :-(no ito dej pory biore leki moze jeszcze kilka miesiacy i bedze odstawiac tak mi wczoraj mowiła :tak:

Asiu nie wiem o co chodzi ale jakby nie było dobrze, że zobaczyłaś u siebie problem i skutecznie się leczysz:tak: Oby szybko kuracja pomogła i problem nie wrócił:-)
Moja mama chyab też miała cos podobnego lata temu....jak szła spać to modłiła się na głos żeby już się nie obudzić:zawstydzona/y: a ja całą noc nie spałam tylko sprawdzałam czy jeszcze oddycha:sorry:

CO chcecie od mleka ,ja lubie i gotowane i zimne,wiadomo,ze chrupiące płatki najlepsze z zimnym ,ale ja co rano prawie jem gorąca owsianke i uwazam ją za pyszne śnaidanie.Moje myśli kuchni przedszkolnej nie siegaja :-D
Ja tez lubie cieple mleczko :tak:
MH :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Madziula do drewutni cię zaciągnie no coraz cieplej jest:tak::tak::-D:-D:-D
A teraz wam napiszę coś na temat sexu i jak to trzeba uważać co by dzieci nie dojrzały was w łóżku tudziez innym miejscu:-D:-D
wraca wczoraj Julina ze szkoły zjadła obiad gadamy i nagla mama wiesz a mama Wiktori całuje jej tate po siusiaku:szok:
ja e Julcia chyba coś Wiki się pomyliło:eek::eek:
Julina nie mama Wiki nam dziś mówiła że szła do łazienki siku a jej tata siedział goły na stole w kuchni i stękał a mama klęczała goła i całowała go w siusiaka:eek::eek::eek:
ja wiesz Julka może jej się zdawało wiesz może mama Wiki musiała coś tacie pomóc i on sapał bo mu coś robiła no wiesz czasam ludzie spią nadzy i dlatego byli na golasa:confused2::confused2::confused2:
Julina swoje mama Wiki to widziała i napewno mama nic mu innego nie robiła nie leczyła nie pomagała tylko całowała i lizała w siusiaka:szok:
no więc powiedziałam Julinie że wiesz dorośli czasami różne rzeczy robia a dzieci nawet jak to widzą to nie powinny innym o tym mówić wiesz....
a Julina ja bym nie powiedziała mama wiesz??
ja to dobrze(i próbuje skończyć temat)
a Julka mama a ty nie całujesz Piotra w siusiaka co??
ja no nie:-p
no to dobrze bo siusiaki są do sikania i sexu a nie do całowania no!!!!
no więc pilnujcie co by was dzieci nie przyłapały bo potem cała klasa wie i rodzice pewnie też:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-DUsmialam se .Ale Ty widze zachowalas zimna krew.Super jej to wytlumaczylas:tak:.
Ha ha Madziula no wstyd:-D:-D:-Dja sobie omyslałam no kurcze w sypialni robi się dużo rzeczy le nie koniecznie bym chciała żeby pani w szkole i rodzice kolegów mego dziecka o tym wiedzieli:-pno jak sobie pomyśle że dziś pójdę po Julinę do szkoły i spotkam mame Wiki no to....jak nic mi się to przypomni:eek::-D:-D:-D:-D
a co was kobiety tak wywwiało co?????????????????????????????
No napewno ci sie to przypomni:-D.
Trzeba sie pilnowac przy dzieciach i to bardzo bo dzieci takie sa ze ida i rozpowiadaja:-D.A pozniej wstyd:zawstydzona/y:.

Bylam u kolezanki .Dostalam ciuszki dla Oliwki.Pozniej spacerek na ktorym Oliwka mi sie uspala:tak:.Spi juz w domku.Ja gotuje ziemniaczki na kluski dla niuni a dla nas spagetti.

Kurcze mam gorszy humor z braku kasy.Musimy do piatku zaplacic rachunek za telefon 140 zl.G dostaje kase zawsze co tydzien i z tego chcielismy to zaplacic,ale teraz nie ma szefa od G bo gdzies pojechal i narazie kasy nie ma.A jak nie zaplace to nam tel wylanczal a pozniej sa dodatkowe koszta aby wlaczyli te telefony:-(.
Powiedzialam troche niefajnie G ze ma stanac na ciulu ale pozyczyc i wykabinowac ta kase.Ja sie nie puszcze.To on jest od zarabiania itp.
Moze to bylo troche niemile ale wkurzylam sie dzis strasznie.Od mamy nie pozycze bo same wiecie dlaczego po ostatniej histori:no:.
Powiedzialam mu ze ma rzucic palenie.Bo nas na to nie stac.
Powiedzcie mi czy najlepiej sie rzuca palenie krotkim cieciem.Od teraz nie pale i juz ,czy ograniczac?.

reklama
WITAM,

po ciężkiej nocy :eek:

Moja Helenka dostała ELMO w prezencie :tak: A jak zobaczyłam cenę w sklepe to mi szczęka opadła :szok:

My dziaj po południu jedziemy z Niki do neurologa :eek: Zmienił się lekarz w ośrodku rehabilitacyjnym, zobaczymy co z tego będzie :sorry: Moim skromnym zdaniem Niki już nie potrzebuje rehabilitacji, ale zobaczymy.

A potem Helenka została zaproszona na urodziny więc jedziemy z dziewczynami na sale zbaw :tak: Całe szczęście M będzie miał wolne popołudnie :tak:
sama bym na taka sale sie wybrala z Lali nawet myslalm ze dzis ale na 16 mam dentyste a rano nie dalysmy rady
jak wejdziesz w ustawienia u góry na różowym tle, potem wybierz lewej kolumny o nazwie ustawienia- edycja opcji- i tam w trzeciej od góry różowej kolumnie na środku pod koniec jest opcja-ilośc postów na stronę:tak:

nic dziewczyny, ja lece ogarnąc mieszkanie- bo jak była moja mama to nic nie robiłam, na pododze dyfu pełno, i wszedzie zreszta:eek:
mooooże dzisiaj się wezmę za okna:confused:
nieeeeeee... dzisiaj mi się nie chce:rofl2::rofl2: ciekawe kiedy mi się zachce:sorry::sorry::sorry::sorry:
ooooo moje okna sie prosza o umycie ale jeszcze poczekaja bo t non stop deszcz
nie no teraz powaznie ide sie za cos wziac, bo maks juz sie wierci i nawet blatu w kuchni nie wytre:confused2: a mam peeeeelno prasowania i prania pełny kosz czeka:szok::szok::szok:
:-D:-D:-D nie ma jak BB
No rzeczywiście ciężko się od Was oderwać, miałam robic śniadanko a ubrałam siebie i starszą córkę, młodsza lata nie ubrana, nie mogłam sie powstrzymać. Ciężko mi się do Was wbic bo macie swoje tematy, w których ja nie jestem na czasie. Piszecie ze sobą długo z tego co widzę, znacie sie na pewno dobrze a tu dokleiła sie jakaś nowa. Ale nie poddam sie tylko, że ja nie mam dostępu do internetu cały czas i będzie mi ciężko i w dodatku obowiązki domowe.
dasz rade trezba tylko sie wbic i dobrze rozplanowac dzien
Moja Klaudia w sobote kiedy pojechałam na zakupy postanowiła rozpalić w kominku ,jak wróciłam do domu to siwy dym ,czarne chmury,dostała opiernicz ,ze jest za mała i w ogóle wizje miałam jak dom puszcza z nimi w srodku...a potem zajrzałam do kominka i wybuchłam śmiechem ,rozpalała na kartonach ....po mleku:-D:-D:-D:-Di stąd ten dym ,dla niej karton to karton:-D:-D
:-D:-D:-D no i ci pomogla
Kurcze, a ja jeszcze w piżamie :eek: Dobrze, że mam obiad z wczoraj dla dzieci :-p
ja tez mam juz obiadek uffff bo dzis mam jakis dzwiny dzien i raczej nie wiem czy bym sie wyrobila z wszystkim
Justa humorek to sama sobie prubuję poprawić ,zeby sie nie dołować i nie myśleć o przykrych rzeczach,o braku kasy i pracy,mój m ma pracę do soboty ,a potem cholera wie ,ale nie chce więcej o ty gadać ,bo to okropne jest po prostu............
:-:)-( masz racje nie ma sie co dolowac
Zastanawiałam sie co to sie dzieje ,ze Maliny tak długo nie ma:-Da my z k.celem urozmaicenia ,a właściwie ja wymyśliłam ,ze nie będziemy sie do końca marca kochać w łózku w sypialni,żeby nie spowszedniało ,najgorej jak jest na wyciagniecie ręki ,ma teraz kombinować i zabiegać :-D:-D:-Dzobaczymy jak nam to wyjdzie i dokąd będzie mnie ciagał:-D
fajny pomysl hmmm moze sama skorzystam
MH :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Madziula do drewutni cię zaciągnie no coraz cieplej jest:tak::tak::-D:-D:-D
A teraz wam napiszę coś na temat sexu i jak to trzeba uważać co by dzieci nie dojrzały was w łóżku tudziez innym miejscu:-D:-D
wraca wczoraj Julina ze szkoły zjadła obiad gadamy i nagla mama wiesz a mama Wiktori całuje jej tate po siusiaku:szok:
ja e Julcia chyba coś Wiki się pomyliło:eek::eek:
Julina nie mama Wiki nam dziś mówiła że szła do łazienki siku a jej tata siedział goły na stole w kuchni i stękał a mama klęczała goła i całowała go w siusiaka:eek::eek::eek:
ja wiesz Julka może jej się zdawało wiesz może mama Wiki musiała coś tacie pomóc i on sapał bo mu coś robiła no wiesz czasam ludzie spią nadzy i dlatego byli na golasa:confused2::confused2::confused2:
Julina swoje mama Wiki to widziała i napewno mama nic mu innego nie robiła nie leczyła nie pomagała tylko całowała i lizała w siusiaka:szok:
no więc powiedziałam Julinie że wiesz dorośli czasami różne rzeczy robia a dzieci nawet jak to widzą to nie powinny innym o tym mówić wiesz....
a Julina ja bym nie powiedziała mama wiesz??
ja to dobrze(i próbuje skończyć temat)
a Julka mama a ty nie całujesz Piotra w siusiaka co??
ja no nie:-p
no to dobrze bo siusiaki są do sikania i sexu a nie do całowania no!!!!
no więc pilnujcie co by was dzieci nie przyłapały bo potem cała klasa wie i rodzice pewnie też:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale sie usmialam
Witam :-):-):-)
Za oknem piękne słońce aż się żyć chce :tak::tak::tak:
Powiem szczerze że nic nie poczytałam i zrobię to dopiero później jak maja zaśnie. :tak::tak: I dzisiaj znowu nie ma wody a moja głowa woła o pomstę do nieba :crazy::crazy::crazy:
moja tez ale ja mam wode na cale szczescie:sorry:
Aniuta choćby tylko po bożemu w pozycji horyzontalnej to też bym nie chciała,zeby ktoś obcy wiediał...
Zapomniałam wam opowiedzieć........Klaudia ma Simsy troszke juz gra no i doszła do monmentu ,ze mozna robić dzieci ,albo bara- bara,no i któregoś razu woła nas i pokazuje jak simy robią bara-bara pod kołdrą.
Nie widać nic ,ale słychać odgłosy całowania i jak sie kołdra rusza:-D
Idę pewnego pieknego dnia z Ksawikiem z przedszkola ,a on do mnie:Mamo,a wy z tatą potraficie tak samo robić jak simsy pod kołdrą??
Mówie ,tak potrafimy -dusząc sie ze śmiechu
a Ksawier -to pokażecie mi w niedziele rano ,dobrze,:-D:-Dbo chciałbym zobaczyć:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D
no to teraz tylko czekac poranka:-D:-D
Witam
Jestem w zlym humorze i nie wyspana:wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj lekarz przepisal Emily inhalacje spayem na astme oskrzelowa:szok::szok: nic m nie powiedzial ze ma astme ale to po co przepisal jej taki spray na astme:eek::eek: hmmm sama juz nie wiem chyba sie tam dzisiaj przejade i wypytam spac w nocy nie moglam naczytalam sie o tej astmie wczoraj za duzo w internecie i cala noc tylko o tym myslalam. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Duzo rzeczy sie zgadza jak np dlugotrwaly wodnisty katar, dlugotrwale leczenie antybiotykiem bez zmian, dlugotrwala choroba bez goraczki itd sama juz nie wiem meczy mnie to teraz.
Sory ze tylko o sobie ale weny brak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
czasami przepisuja takie leki lali moja tez miala a astymy nie ma:sorry:Bedzie dobrze nie ma co sie nakrceac:tak:
witam
u nas piekne sloneczko az chce sie na dwor wyjsc!!!!!!!
ide chyba zaraz ....
nie bede sprztac :-p moj m tak powiedzila zebym nie sprztala tylko na dwor wyszla z dziecmi
nasz piesek dzisija idzie na domek do znajomej od mamy :tak::tak:

nie wiem co jeszcze chcialam pisac - procz tego ze mega nie wyspana jestem ...
ale mam dzis wene na sprztanie...
tylko moj m mnie wygania :dry::dry::dry:
ja na szczescie posrzatalam ale weny tez nie mialam:-D
witam :-) byłam na malych zkupach na spacerku z Gabi no i w przedszkolu Pani dyrektor bardzo miła Gabi nie chcioal wyjsc :-D:-D:-D IDE ROBIC PIZZE dzis do pracy na 15.30 :tak: miłego dnia :tak::-)
ja wczoraj jadlam pizze pycha byla
a ja zasiadłam na dobre i rozrażam pierogi:cool: nie chce mi sie sterczeć w kuchni ani mięsa nie kupiłam żadnego a zupy mi nie wchodzą:no: M rżnie drzewo..oczywiście jako jedyny bo reszta domowników ma lewe ręce i jeszcze by się wybrudzili..i co by było wtedy??? :angry::angry::angry::angry: qwa!!!!!!!

przypomnialas mi ze mam pierogi w zamrazalce, dzieki :)

Do góry