reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama wiem o co chodzi ale niestety nie ma żadnej wiadomości :-(
ja Tobie wysłałam... może dojdzie....

reklama
agus_kula, wiem wiem jak z tym zaproszeniem ale go nie ma i już :-(
Dobranoc Kochana. Wyśpij się :-D Córeczka daje się wysypiać chociaż? ;-)
Aha chyba że tak no to nie wiem. co jest... A Emi daje się wyspać. Czasami się obudzi ale dostanie cyca i śpi dalej ale to rzadko. W sumie to zawsze ładnie spała, kolek nie miała a ząbkować jeszcze nie zaczęła więc póki co to było super. Dobranoc:-)

agus_kula, to nie pozostaje nic innego jak tylko rodzić takie grzeczne dzieci :-D
ale Ty mama05 też czytałam, że nie masz problemu z dziećmi to tym bardziej trzecie musisz mieć :tak:
mama, Tobie chyba w końcu nie wysłało tego zaproszenia, bo teraz widzę już Cię mam w znajomych, więc moje doszło ;]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PYSIA-TO NIE WIEM O CO CHODZILO Z TYM ZAPROSZENIEM,NO ALE JUZ JEST OK:tak:tak,ja tez nie mialam i nie mam wiekszych problemow z maluchami a najbardziej sie ciesze,ze moje kolek nie mialy bo jakies mrozace krew w zylach opowiesci slyszalam o kolkach:szok::szok:mam nadzieja,ze trzeci maluch tez nie bedzie mial i wszyscy pospimy:tak:no wlasnie pozno juz jak na mnie,jutro przed 7 pobudka-trzeba wyszykowac i zawiesc Zuze do przedszkola,takze ja rowniez mowie DOBRANOC:-Ddo jutra.

mama05, no właśnie z tymi kolkami to przechlapane, widziałam co było w domu i normalnie aż strach pomyśleć :-( ciągły płacz i kołysanie dziecka, bo nie dało się uspokoić... coś strasznego...
A to i Ty leć spać... ja jeszcze trochę posiedzę przed kompem i pewnie też wpakuję się w poduchy :-) Jutro po południu będę nianią parę godzin. A w ogóle musze się wyspać :confused2: bo dziś miałam wyjątkowo pobudkę wcześniej niż zwykle :-D
Kto to widział o 9ej wstawać? :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ZA WCZEŚNIE
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
DOBRANOC mimo wszystko. Wyśpij się :-)

lovely : zagladaj do nas czesciej!!!!!! i donos na biezaco jak tam staranka :)
josephine - na razie ostatnie plamienia po @ mam więc jeszcze w tym cyklu nic nie było :)
LOVELY-pewnie,ze tesknimy,wiec zalatwiaj szybko swoje sprawy i wracaj do nas,dobrze,ze staran nie przerwalas
yes2.gif
postaram się :) chyba wybraliśmy zespół, jeszcze musimy sie dogadać, czy na 100% ten ale chyba tak ;)
Najbardziej mnie martwi, że szkoła niedługo i nie zawsze będę miała czas na forum niestety :(
A jeszcze tyle piszecie, że nie nadążam nadrabiać i nic nie wiem co u Was ;(

witam sie o tej nieludzkiej porze-moj maz przegiol dzis na calej linii:wściekła/y::angry::crazy:wstaje wczesniej bo wiadomo musi sie uszykowac do pracy ,dojsc kawalek do przystanku(jakies 10minut idzie)no i wstal jak zwykle po 6 ja oczywiscie juz nie spalam bo jak On sie czesem gramoli to szkoda gadac:crazy:poszedl na dol,pokrecil sie i poszedl pod prysznic-niby nic powiecie...tyle,ze w jadalni na stole zostawil komorke a jak sie kapal to wiadomo,ze nie slyszal a to g....oooooo naparza-nie wylaczyl budzika:no::wściekła/y:i tak zanim zlecialam na dol i walnelam tel.o podloge(zartuje,choc niewiele mi brakowalo!!!!)to juz dzieci sie pobudzily i o 6.20 przywitalismy dzien!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:ja nie wiem-dzis bedzie mi sie ciagnelo jak flaki z olejem-tyyyyyle juz zrobilam a jeszcze 8 nie ma:-(pogoda bo bani to malo powiedziane-cholerna zima znow wrocilo-nawalilo sniegu,auto zasypane i jak zawozilam Zuze to drogi znow biale a drodowcy spia:confused2::eek:moze juz jest ktos na forum kto ma ochote na wczesna kawe???mam nadzieja,ze Wasz dzien zaczal sie lepiej...

Mama dziękuję że o nas myślisz:)Buziak

Po naszych igraszkach w łóżku które mają miejsce raz na jakiś czas nie wykluczam ciąży,nawet ostatnio się zapomnieliśmy i serduszkowaliśmy bez zabezpieczenia ale biorę też pod uwagę to że może cykl mi się wydłużył także nie chcę testować,nie teraz,poczekam na ewentualną @ :sorry:
Nie mam żadnych objaw poza spóźnioną @,czasami wydaje mi się że więcej jem ale to pewnie przez zmianę trybu pracy.
I nigdy tego wątku nie opuszczę kochane,nigdy,chociażby nie wiem co...
To jest nasz wątek i tu zostaję :tak:;-):-)

cieszymy się że nie zamierzasz nas opuścić bo inaczej mogły byśmy się pogniewać gdybyś nam znikneła :) ale jak nie zamierzasz to wszystko w porządeczku;-)

mama05, to od czerwca rozpoczynacie staranka? A bo ja się gubię i niekiedy już naprawdę nie wiem która laska kiedy zaczyna :szok:
Wiem, wiem ze się doczekam ale to takie trudne jak tak bardzo się chce :zawstydzona/y: Wiesz... może i mi też tak bije na czache od tego siedzenia w domu ciągłego ale wymyśliłam coś dla rozrywki :-D a mianowicie wyprowadzam się na kilka dni z domu, by móc pomieszkać z MOIM :-) od czwartku do niedzieli ;-)
I dziś odebrałam prawko jak już się chwaliłam wcześniej i pojutrze siadam za kółko :-D wiem, że się powtarzam ale nawet nie wiecie jakie to szczęście, że mam to prawko. :rofl2:

gratuluje prawka no i fajnie że pomieszkasz sobie troszeke ze swoim , będzie się działo co ;-)

josephine - na razie ostatnie plamienia po @ mam więc jeszcze w tym cyklu nic nie było :)

postaram się :) chyba wybraliśmy zespół, jeszcze musimy sie dogadać, czy na 100% ten ale chyba tak ;)
Najbardziej mnie martwi, że szkoła niedługo i nie zawsze będę miała czas na forum niestety :(
A jeszcze tyle piszecie, że nie nadążam nadrabiać i nic nie wiem co u Was ;(
kochana my o Tobie nie zapomnimy nie bój żaby a będziemy bardzo szczęśliwe jak znajdziesz chwilke żeby nas os odwiedzić :) dasz rade zdolna bestia z ciebie, tzn piękna z piękna i bestia:-)

mama05 no nie dziwie Ci się że się wkurzyłaś , takie dźwięki nie pomagają z rana a jaeszcze jak budzą dzieci to już wogule, u nas naszczęście nie padał śnieg ale tak szaro jakoś

MARYLA-a u nas pada snieg i wieje i znow beda zaspy:wściekła/y::angry: o maaaaaaaaaatko-zima WON!!!!!! a do tego jetem przed @ i juz mnie nerwy roznosza-mam dostac 27-wiec najgorszy czas przede mna i moja rodzinka,a ten moj mi dzis taka nerwowa pobudke zafundowal:crazy:no,ale w tych nerwach to mi chociaz sprzatanie idzie bo tak szorowalam w lazience wc,ze prawie szczotke zlamalam.a dzis wieczorem przyjezdza do nas brat z dziewczyna i beda do soboty.mam nadzieje,ze dam rade opanowac swoje nerwy i im tez sie nie dostanie:eek:Domino juz poustawial wszystkie auta u gory w rzadku i czeka na wujka,zeby sie bawic:laugh2:ciesze sie bo dz Szczecinka kawalek mamy (200km)i dzieci tesknia a teraz beda mialy ubaw-moj brat (ma 21lat)uwielbia moje dzieciaki:-D

reklama
Witam i melduję, że żyję :-D:-D:-D

Mama to gdzie Ty kochana mieszkasz, że u Was znów zaczęło sypać:eek:
U nas pomalutku wiosna się robi:sorry:

Pozdrawiam wszystkie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry