P
pysia888
Gość
mama wiem o co chodzi ale niestety nie ma żadnej wiadomości :-(
ja Tobie wysłałam... może dojdzie....
ja Tobie wysłałam... może dojdzie....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha chyba że tak no to nie wiem. co jest... A Emi daje się wyspać. Czasami się obudzi ale dostanie cyca i śpi dalej ale to rzadko. W sumie to zawsze ładnie spała, kolek nie miała a ząbkować jeszcze nie zaczęła więc póki co to było super. Dobranoc:-)agus_kula, wiem wiem jak z tym zaproszeniem ale go nie ma i już :-(
Dobranoc Kochana. Wyśpij sięCóreczka daje się wysypiać chociaż? ;-)
josephine - na razie ostatnie plamienia po @ mam więc jeszcze w tym cyklu nic nie byłolovely : zagladaj do nas czesciej!!!!!! i donos na biezaco jak tam staranka![]()
postaram sięLOVELY-pewnie,ze tesknimy,wiec zalatwiaj szybko swoje sprawy i wracaj do nas,dobrze,ze staran nie przerwalas![]()
Mama dziękuję że o nas myśliszBuziak
Po naszych igraszkach w łóżku które mają miejsce raz na jakiś czas nie wykluczam ciąży,nawet ostatnio się zapomnieliśmy i serduszkowaliśmy bez zabezpieczenia ale biorę też pod uwagę to że może cykl mi się wydłużył także nie chcę testować,nie teraz,poczekam na ewentualną @
Nie mam żadnych objaw poza spóźnioną @,czasami wydaje mi się że więcej jem ale to pewnie przez zmianę trybu pracy.
I nigdy tego wątku nie opuszczę kochane,nigdy,chociażby nie wiem co...
To jest nasz wątek i tu zostaję;-):-)
mama05, to od czerwca rozpoczynacie staranka? A bo ja się gubię i niekiedy już naprawdę nie wiem która laska kiedy zaczyna
Wiem, wiem ze się doczekam ale to takie trudne jak tak bardzo się chceWiesz... może i mi też tak bije na czache od tego siedzenia w domu ciągłego ale wymyśliłam coś dla rozrywki
a mianowicie wyprowadzam się na kilka dni z domu, by móc pomieszkać z MOIM :-) od czwartku do niedzieli ;-)
I dziś odebrałam prawko jak już się chwaliłam wcześniej i pojutrze siadam za kółkowiem, że się powtarzam ale nawet nie wiecie jakie to szczęście, że mam to prawko.
![]()
kochana my o Tobie nie zapomnimy nie bój żaby a będziemy bardzo szczęśliwe jak znajdziesz chwilke żeby nas os odwiedzićjosephine - na razie ostatnie plamienia po @ mam więc jeszcze w tym cyklu nic nie było
postaram sięchyba wybraliśmy zespół, jeszcze musimy sie dogadać, czy na 100% ten ale chyba tak
Najbardziej mnie martwi, że szkoła niedługo i nie zawsze będę miała czas na forum niestety
A jeszcze tyle piszecie, że nie nadążam nadrabiać i nic nie wiem co u Was ;(