pyciolek87
Mama Alexa:*
hmhmmmmmmmmWiecie co ostatnio wyczytałam że dzieci które przyszły na świat po ciężkim porodzie źle śpią;-);-);-);-)ciekawe ile w tym prawdy![]()

mój poród był dłuuuuuggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmhmmmmmmmmWiecie co ostatnio wyczytałam że dzieci które przyszły na świat po ciężkim porodzie źle śpią;-);-);-);-)ciekawe ile w tym prawdy![]()
hmhmmmmmmmm
mój poród był dłuuuuuggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiciężki do czasu podania epiduralu
![]()
a dlaczego?![]()
Wiecie co ostatnio wyczytałam że dzieci które przyszły na świat po ciężkim porodzie źle śpią;-);-);-);-)ciekawe ile w tym prawdy![]()
Zazdroszcze Tygryskua ja w piatek do roboty wracam
No wlasnie ja powiem dokladnie to samo. Gdyby nie to, ze mieszkam z moja tesciowa nasze relacje bylyby zupelnie inne, choc w sumie nie sa takie zle to wspolne mieszkanie na pewno nam nie sprzyjasuper, ja mam również w porządku teściów/teściową ale nie wyobrażam sobie z nią mieszkać![]()
Pyciolku a Ty dzieciaczka planujesz w najblizszym czasienie wiadomo....
ciężko się zabrać za to....u nas jest gorzej bo nasze dzieci sa z grudnia wiec to koniec roku....czyli np jak madzienka bedzie sie np starala pod koniec roku to jak dzidzia sie urodzi to bedzie juz 3 lata roznicy....i przeraza mnie fakt ze moglo by byc wiecej lat miedzy dziecmi....dlatego jak juz sie starac to jak najszybciej,bo potem juz nie bedzie tak fanie:-zawstydzona/y:
Madzienko u mnie bylo identycznie. Z tym, ze moja siostra jest ode mnie starsza o 2,5 rokuJa nie wiem czy 3 lata to duża różnica czy mała...ja mam siostrę młodszą o 3 lata i jak byłyśmy małe to bardzo się nią opiekowałam, wszędzie ze mną chodziła ale jak troszkę podrosłyśmy:-) to tłukłyśmy się nie mówiąc o kłótniach ale teraz jest super....![]()
No u mnie to chyba tez sie to nie sprawdziloWiecie co ostatnio wyczytałam że dzieci które przyszły na świat po ciężkim porodzie źle śpią;-);-);-);-)ciekawe ile w tym prawdy![]()
Witam
Po wczorajszej wizycie jestem totalnie zdegustowana i mam dosyć wszystkich lekarzyOliwka jak zobaczyła tego ortopedę to wpadła w taka histerię,że nie mogłam jej od siebie oderwać żeby lekarz mógł ją zobaczyć.....ale na siłę spojrzał na nóżke i pyta czy mam ze soba ten gipsik...
więc ja odparłam,że nie bo nikt mi nie powiedział,że mam go przywieźć....zrobił krzywą minę i pyta czy robię zalecone ćwiczenia
a ja,że nie wiem nic o żadnych ćwiczeniach bo nic mi ten palant nie powiedział o nich!!
Na koniec pyta:"...ale już lepiej prawda...?" a ja że tak...tak....kazał przyjść za dwa tyg. na nowy gips ale ja już nigdzie z młodą nie jadę...konował jeden!!! mówię Wam usiąść i płakać....a do tego wszystkiego jeszcze do mnie się przyplątało coś....zawsze pod pacha miałam malutki,płaski pieprzyk a wczoraj zauważyłam że sie powiększył,zaczerwienił i zrobił jakby taki mięsisty a do tego boli....dzis mam wizytę u dermatologa mam nadzieję że to nie rak.....jestem załamana...:-
-
-(
Ja mam mnostwo takich pieprzyków YOKA i się powiekszają, i jak sie powikszają to troszkę boli i jest zaczerwienione.... ja muszę tylko na kontrole chodzić i unikać opalanianic nie było mowy o żadnym raku....
Ja mam siostrę 5 lat młodszą i zaczęłyśmy się dogadywać dopiero jak obie dorosłyśmy. Wcześniej ciągle się kłóciłyśmy
Bartek też sam nie zaśnie, ale śpiewać nie muszę. Muszę natomiast położyć się koło mojego Misiaczka i się przytulić ;-)
JAK TO ZROBILAŚ???????Ja nauczyłam Gabrysie zasypiać samemu obojętnie czy śpi po południu czy wieczorem. Czasami już chrypki dostawałam od tego śpiewania i znudziło mi się śpiewanie w kółko tych samych kołysanek. Czasami tylko mi się zdarza jej śpiewać ale to tylko jak jest chora albo ząbki jej wychodzą i marudna jest.
Zuzia miala ciężki poród ale sypia w miarę dobrze...choć teraz nadal nie śpiWiecie co ostatnio wyczytałam że dzieci które przyszły na świat po ciężkim porodzie źle śpią;-);-);-);-)ciekawe ile w tym prawdy![]()
Ollcia pocieszylaś mnie, teraz juz prawie sladu nie ma po porannym upadku a ja niepotrzebnie panikujeu nas rany wojenne są na porządku dziennym, Mopku nie przejmuj się aż tak bardzo, bo to normalne i choćbyś nie wiem jak uważała nie upilnujesz za każdym razem, bo przecież nie możesz ciągle jej trzymać za rączkę.
![]()
a ja w piatek do roboty wracam