witam witam
oddaj te pierogi haha

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
witam witam
oddaj te pierogi haha
pejcz kajdanki szrfa na twarz???dzisiaj mam zamiar wypróbował halsyjuż ciumkam na próbe hehe i pare innych niespodzianek mam
odkurzyłam kilka dawno nie widzianych gadżecików
![]()
hmm ulubione i ruskie i z kapusta i grzybami a ja 2 dzien pomidorowa z ryzem mniammmmjuż je trawię
ale były pyszne z mięskiem
![]()
no oby na usg tez urosla jak na tym obrazeczku heheSvensonka normalnie z dnia na dzień ta Twoja fasolinka większa ;-)
rośnie jak na drożdżach![]()
hmm ulubione i ruskie i z kapusta i grzybami a ja 2 dzien pomidorowa z ryzem mniammmm
niezla tesciowa ha hahawłaśnie wymyśliłam jeśli chodzi o te moje urojone objawy ciąży, że moja senność jest wtórnym wynikiem nudy
teściowa właśnie dzwoniła i sprawdzała czy się nigdzie nie szlajam tylko ładnie w domku się leczę![]()
szkoda ze mezusia zadko widze bo pracuje nadgodzinyTy sobie dogadzasz kokietoja też chcę
![]()
hej kobietki a ja dzis caly dzien ziewam i tak mi sie spac chce ze szok wiec dzis za dlugo tu nieposiedze jestem tak spiaca ze glowa mnie boli lekko ale cmi niewiem czy to po ziolkach czy moze dlatego ze mala w nocy sie budzila i mnie i pewnie niedospalam![]()
szkoda ze mezusia zadko widze bo pracuje nadgodziny
synek oglada tv nie chcial uczyc sie plywac i sie wkurzylam na niego
no coz dziecko nic nie poradze
o jakim futerku rozmawiamy hehe;-)to chyba też ta pogoda taka zmienna bo ja też ledwie siedzę i zaraz mam w planie wskoczyć do cieplutkiej wanienki a potem do łóżeczka do futerka się przytulić![]()