maylah
Fanka BB :)
Alusiu będzie dobrze, trzymamy kciuki mocno za WAS

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Dziewczyny ponadrabiałam zaległości w czytaniu. Ale odpiszę tylko jednej osobie, bo wzbiera we mnie wściekłość i żal jednocześnie
Alusia Nóż mi się w kieszeni otwierał, gdy czytałam, że chcesz mu na walentynki niespodziankę zrobić albo Twój suwaczek o szczęśliwym małżeństwie. Wiem, że masz takie marzenia, ale nie z tym człowiekiem.
JOASIU A MI SIEKIERA!!!![]()
Trzymaj się dzielnie i pisz na bieżąco co się dzieje! My się tu martwimy. I trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!!!! Jesteś dzielna, dasz radę!

A właśnie nie pamiętam jak sie czułam na samym początku ciąży. Czy ból był podobny do tego sprzed @
Zobaczymy. Jak jutro się pani @ nie pojawi, to zrobię teścik
Cześć Kobitki!!!!
A mnie tak brzuch boli, że chyba zaraz dostanę@ A już kupiłam dzisiaj test, bo miałam pewne podejrzeniaA właśnie nie pamiętam jak sie czułam na samym początku ciąży. Czy ból był podobny do tego sprzed @
Zobaczymy. Jak jutro się pani @ nie pojawi, to zrobię teścik
![]()

OLU a ile sie spoznia??
Mnie bolał jak na okres.![]()
Czuje się jak przed @, ale to już 3 dni trwa, a nigdy tak nie miałam... Dlatego mam takie podejrzenia. A jestem strasznie niecierpliwa, więc pewnie zrobię teścik jak tak dalej pójdzie
Jak zaszłam w ciąże, to zrobiłam teścik już po chyba 7-8 dniach, dokładnie nie pamiętam i wyszły 2 kreseczki. ZObaczymy