reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

to najlepiej jakby to byl np 11-12 dc to bedzie widac chociaz ja bylam w 9dc i nie bylo ani jednego :-(
no u mnie bedzie 13 dc ale kiedy owu to niemam pojecia ostatnio byla w 19 dc ale teraz pewnie bedzie znow predzej bo cykle mi sie skracaja po tabsach najpierw mialam 37 dni a ostatnio 32 dni a teraz niewiadomo oby 9 miesiecy hihihi

Tak - ale zaczne po owulce, bo na poczatek wybralam te na druga faze cyklu:tak:
A Ty juz sie umowilas do tego gina?

Ja tez mam monitoring - na przelomie grudnia i stycznia wyszlo, ze pecherzyki nie pekaja. Teraz mam drugie podejscie - jutro ide na pierwsze podgladanko.
tak we wtorek ide

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam sie wieczorową porą i jak widzę dziewczyny nie oszczędzacie się bo mam tyle do nadrabiania:-)
Była u nas szwagierka z brzuszkiem i jak sobie pojechała to znowu małe smuteczki mnie naszły:-( JA TEŻ CHCĘ TAKI

Tak - ale zaczne po owulce, bo na poczatek wybralam te na druga faze cyklu:tak:
A Ty juz sie umowilas do tego gina?

Ja tez mam monitoring - na przelomie grudnia i stycznia wyszlo, ze pecherzyki nie pekaja. Teraz mam drugie podejscie - jutro ide na pierwsze podgladanko.
a jak sprawdza czy pekaja , ja jak pytalam sie mojej gin a co bedzie jak nie peknie to mi pow ze musi bo laski nie robi .

Witam sie wieczorową porą i jak widzę dziewczyny nie oszczędzacie się bo mam tyle do nadrabiania:-)
Była u nas szwagierka z brzuszkiem i jak sobie pojechała to znowu małe smuteczki mnie naszły:-( JA TEŻ CHCĘ TAKI
a ja ostatnio bylam na zebraniu w przedszkolu rodzicow z dyrektorka przedszkola i jedna mama miala taaaki brzuch i tak fajnie sie ruszal hihihi dzidziula w srodku i ja zamiast sluchac co dyrka gada to sie gapilam na brzuszek jak dzidzia buszuje :-D

no u mnie bedzie 13 dc ale kiedy owu to niemam pojecia ostatnio byla w 19 dc ale teraz pewnie bedzie znow predzej bo cykle mi sie skracaja po tabsach najpierw mialam 37 dni a ostatnio 32 dni a teraz niewiadomo oby 9 miesiecy hihihi
to powie tobie przy badaniu przynajmniej u mnie tak bylo w pon tydz temu pecherzyk mial 2.8 i pow ze bedzie on pekal , z tego co mi mowila to min mus miec 2.5

lopop nie ociągaj się tylko rejestruj do gina...jeszcze jeden głos za:tak:
kto jeszcze?

kochana to be sensu, myslisz o sobie "słabo", ze coś nie gra z Toba...trzeba to wyjaśnić i zachodzić i rodzić rodzeństwo synkowi:tak:
Bede Cię motywowała jak Cie tylko zobaczę on-line obiecuje:tak:;-)
DZiękuję i za to cię kocham, bo ja czasem tak potrzebuję powera.Dzisiaj dzwoniłam i nie wpisywała bo odebrał mąż mam jutro dzwonić

A czy do usg dowcipnego trzeba sie jakos przygotowac?
NIe
Wiem co czujesz i nijak nie potrafie pocieszyc:-(

a jak sprawdza czy pekaja , ja jak pytalam sie mojej gin a co bedzie jak nie peknie to mi pow ze musi bo laski nie robi .
Idziesz na kolejne usg i gin widzi, czy pecherzyk pekl, czy jest nadal. Ewentualnie moze jeszcze widziec plyn z pecherzyka i cialko zolte.
Jesli nie peknie to albo sie wchlonie, albo moze sie utworzyc torbiel.

reklama
a ja ostatnio bylam na zebraniu w przedszkolu rodzicow z dyrektorka przedszkola i jedna mama miala taaaki brzuch i tak fajnie sie ruszal hihihi dzidziula w srodku i ja zamiast sluchac co dyrka gada to sie gapilam na brzuszek jak dzidzia buszuje :-D
a może zaraźliwe to będzie - bardzo dobrze się napatrzyłaś?:-D

Do góry