Kasiu czy zagladasz czasem na nasze stare forum????

Nie. Chyba Nasz temat umarł śmiercią naturalną. A Ty tam bywasz????
 Nie. Chyba Nasz temat umarł śmiercią naturalną. A Ty tam bywasz????Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Kasiu czy zagladasz czasem na nasze stare forum????

Nie. Chyba Nasz temat umarł śmiercią naturalną. A Ty tam bywasz????
 Nie. Chyba Nasz temat umarł śmiercią naturalną. A Ty tam bywasz????jula tez dzis drzemki nie miala ale co z tego nadal nie spi
Kasiu czy zagladasz czasem na nasze stare forum???
Justyna mam tak samo, jak P jest w domu to nie moge sie przedostac do kompa
Agula wczoraj jak jechalismy z P do lekarza mówiłam mu jaki piekny domek budujeciepowiedz ile on was lacznie bedzie kosztowac?
około 260tyś ............ w tym około 10tys tylko kosztów robocizny, bo moi chłopacy czyt. mąż i tata robią sami. Nie wliczone jest w to ogrodzenie, ocieplenie i obejście wokół domu

To jest duży plus jak facet potrafi sam sobie wszystko zrobić
 To jest duży plus jak facet potrafi sam sobie wszystko zrobić 
 no domek rośnie Wam śliczny!!!!!! Przypomni w jakiej miejscowości będziecie mieszkac???? No i na kiedy planujecie przeprowadzke????
 no domek rośnie Wam śliczny!!!!!! Przypomni w jakiej miejscowości będziecie mieszkac???? No i na kiedy planujecie przeprowadzke????nie jarzysz z jakiej firmyAga u nas klienci w casto bardzo narzekali na baterie z wyciagana wylewka
Kasiu ja juz nawet nie pamietam na jakiej to stronie bylo
 te baterie
 te baterieKasia no niby plus jak facet cos umie, ale oni pierwszy raz w życiu cos budują....... uczą się na naszym domkuTo jest duży plus jak facet potrafi sam sobie wszystko zrobić
no domek rośnie Wam śliczny!!!!!! Przypomni w jakiej miejscowości będziecie mieszkac???? No i na kiedy planujecie przeprowadzke????

. chcemy przeprowadzic sie do września a mieszkac będziemy tu.............Powiat Szczecinecki - galeria zdjęć
. chcemy przeprowadzic sie do września a mieszkac będziemy tu.............Powiat Szczecinecki - galeria zdjęć
o kurka:-Ole coś dusi:-(chyba to atak astmy:-(dałam już jej 3 razy wziewy teraz próbuje usnąc ale jeszcze co jakis czas kaszle.Przeniosłam ją do nas do sypialni a sama siedzę przy niej i ją obserwuję.Mam nadzieje że nie skończy sie to szpitalem