Kasiu czy zagladasz czasem na nasze stare forum????

Nie. Chyba Nasz temat umarł śmiercią naturalną. A Ty tam bywasz????Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Kasiu czy zagladasz czasem na nasze stare forum????

Nie. Chyba Nasz temat umarł śmiercią naturalną. A Ty tam bywasz????jula tez dzis drzemki nie miala ale co z tego nadal nie spi
Kasiu czy zagladasz czasem na nasze stare forum???
Justyna mam tak samo, jak P jest w domu to nie moge sie przedostac do kompa
Agula wczoraj jak jechalismy z P do lekarza mówiłam mu jaki piekny domek budujeciepowiedz ile on was lacznie bedzie kosztowac?
około 260tyś ............ w tym około 10tys tylko kosztów robocizny, bo moi chłopacy czyt. mąż i tata robią sami. Nie wliczone jest w to ogrodzenie, ocieplenie i obejście wokół domu

To jest duży plus jak facet potrafi sam sobie wszystko zrobić 
no domek rośnie Wam śliczny!!!!!! Przypomni w jakiej miejscowości będziecie mieszkac???? No i na kiedy planujecie przeprowadzke????nie jarzysz z jakiej firmyAga u nas klienci w casto bardzo narzekali na baterie z wyciagana wylewka
Kasiu ja juz nawet nie pamietam na jakiej to stronie bylo![]()
te baterieKasia no niby plus jak facet cos umie, ale oni pierwszy raz w życiu cos budują....... uczą się na naszym domkuTo jest duży plus jak facet potrafi sam sobie wszystko zrobić
no domek rośnie Wam śliczny!!!!!! Przypomni w jakiej miejscowości będziecie mieszkac???? No i na kiedy planujecie przeprowadzke????

. chcemy przeprowadzic sie do września a mieszkac będziemy tu.............Powiat Szczecinecki - galeria zdjęć
o kurka:-Ole coś dusi:-(chyba to atak astmy:-(dałam już jej 3 razy wziewy teraz próbuje usnąc ale jeszcze co jakis czas kaszle.Przeniosłam ją do nas do sypialni a sama siedzę przy niej i ją obserwuję.Mam nadzieje że nie skończy sie to szpitalem![]()