reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej.
Pozaznaczalam posty i dupa ich nie ma :-(.
Jak zaznaczasz + to potem wciśnij "cytuj" a powinno być wszystko ok.:tak:

I po raz kolejny pracy nie szukałam a praca mnie znalazła :-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: i to na wymarzonych warunkach :szok::szok::-D:-D:-D:-D

Ps musiałam pociąc posta na 3 ,bo było 2,500 znaków :szok::szok::szok::szok:

:-D:-D As cieszę się razem z Tobą.:tak: Nareszcie jakieś światełko w tunelu.:-);-)

U nas nocka gorsza z wieksza iloscia pobudek.Ja podlamana z braku kasy i zaraz siwych wlosow dostane od martwienia sie co i jak :-(
Oj kochana, dziś ja tobie wspólczuję nocki.:tak:
Początek roku chyba dla każdego jest trudny finansowo. Do tego teraz jeszcze ta ciągnąca się zima i krótki luty.:confused2::confused2::confused2:

Dominik mi robil takie sceny przed wyjsciem do szkoly ze myslalam ze zaraz zwariuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Uparl sie ze nie idzie do szkoly bo jest zmeczony i ze dziewczyny beda braly Jego zabawki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jak juz wyszli to dzwonil szwgier ze On stoi i ze twierdzie ze jest zimno i chce do domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No cholera co za gad jeden:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ja Mu pokaze jek po Niego pojde:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Od 7 próbuję rozpalić ogień i zaczynam tracić cierpliwość.:wściekła/y:Czyżby na dworze ciepło się zrobiło? :eek: Coś jakbym słyszała ćwierkanie ptaszków? :eek::eek::eek:

reklama
Witam,

Anka ma sie lepeij bo dała popalić w nocy :eek: Jeszcze musze siuski złapać, ale zrobiłam sobie przerwę bo sukcesów brak :sorry:

As, trzymam kcuki za prace &&& A co do zaburzeń integracji, to powiedziła, że poprostu Niki bedzie pod kontrola pod tym kontem :sorry: JA się już troszke naczytałam i wydaje mi się że będzie wszystko OK :tak: Ale niech ja kontrolują :tak: a rehabilitujemy jeszcze pozostałości napięcia :sorry:

Madea, nie diwie się że jesteś wściekła :szok:

MH u nas to dalej problem... nie wiemy kto... brrr
no to witam w klubie..ja miałam ustalonych chrzestnych, ale po tej awanturze zaczynam się poważnei zastanawiać czy chcę mojego brata za chrzestengo:sorry::sorry::sorry: no i póki co nikogo więcej nie ma......

A ja mam dzień do kitu, no lipa i dołek i lipa...

Ale też musze się pochwalić, mała zna juz kilka kolorów, nie potrafi wszystkich wypowiedzieć, ale pokaże o co loto:-D
biały, żółty, pomarańczowy, fioletowy, czerwony, jasno niebieski, ciemnoniebieski, szary, czarny, ( brązowy-jak mówie, że taki jak kupa:-D:-D:-D), zielony. ładnie co nie???!!!
brawo!!!!zdolniacha:tak:

A wieci, że to mó kolega dobry? hehe, taki dobry, że ostatnio to 3 lata temu na piwku byliśy, no ale ja w ciąży, póżńiej prawie rok cyc, no i zleciało, ech
YouTube- EUROWIZJA 2010 (Eurovision Song Contest 2010) "Legenda" (The Legend) - Marcin Mrozinski
eee co ty!! Ale ta piosenka to jak dla mnie kompletny nie wypał:confused2:

Oazało się,że to pani z fundacji Pomocna ręka z propozycją pracy dla mnie jako dogoterapeuty.:szok::szok::szok::szok: (.....)
I po raz kolejny pracy nie szukałam a praca mnie znalazła :-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: i to na wymarzonych warunkach :szok::szok::-D:-D:-D:-D
:szok::szok::szok::szok::szok: As widzisz!! W końcu musi się cos polepszyć:tak::tak: Ale daje do myślenia ta cała sytuacja:eek::eek::eek: ciekawe kto ci taki prezent zrobił:tak: Ale super!

Dominik mi robil takie sceny przed wyjsciem do szkoly ze myslalam ze zaraz zwariuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Uparl sie ze nie idzie do szkoly bo jest zmeczony i ze dziewczyny beda braly Jego zabawki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jak juz wyszli to dzwonil szwgier ze On stoi i ze twierdzie ze jest zimno i chce do domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No cholera co za gad jeden:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ja Mu pokaze jek po Niego pojde:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no pięknie....zawsze coś:sorry:

Witam się czwartkowo i za bardzo nie popiszę bo jedziemy kombinować jakieś zasiłki może jeszcze coś wyciągniemy z urzędów??? No to idę się ubierać a taka mgła u nas gęsta...mam nadzieję że to początek pięknego dnia:tak:

Dziewczyny, pomocy!
Czy któraś miała problem z bolącymi sutkami?
Mała tak mnie pogryzła, że przy każdym przystawieniu do piersi płaczę z bólu. :no:Normalnie masakra jakaś :-:)-:)-:)-:)-(
Smaruję się Bepanthenem i wietrzę od czasu do czasu, ale to nic nie daje :no::no: Już siły nie mam. Ma któraś jakiś inny sposób?

Myszunia chyba każda z nas miała problem przy karmieniu z bolącymi sutkami :tak::tak: Smaruj własnym mlekiem, wietrz często, ja dodatkowo kupiłam z aptece maść maltan, ona dużo mi pomogła bo jakby trochę znieczula piersi, a jak już to nie pomoże to zakup kapturki na sutki i tak karm małego gryzaczka :tak::tak::tak:

Witam kochane czwartkowo:happy:
poczytałam wszystko oczywiście cytatów nie zaznaczyłam bo czytałam z Antkiem na ręku:sorry:był jakiś smętny zmęczony i zasnął już:confused2::confused2::confused2::confused2:co mnie wcale nie cieszy bo będzie potem mega marudny:eek:
As kochana gratuluję DOBRO POWRACA:tak::tak::tak::tak::tak:
Dowikluś to się mała nacierpiała bidulka ale igła 8 do pobierania krawi z tak małej żyły to porażka:no::no::no:
MH ale masz fajnie z tymi zjazdami rodzinnymi:tak::tak::tak::tak:
Lunka ale zdolniacha z Wici:szok::szok::szok:serio serio szybko te kolorki załapała:tak::tak::tak:a ten kolega to ten no....wolny???????może szuka kogoś??????mam dla niego super kandydatkę młoda inteligentna zabawna z 3 dzieci(to taki posag) no bo takie ciacho że....;-);-):-D:-D:-D:-D:-D
A co się dzieje z Anabubką że jej drugi dzień nie ma????????
u mnie za oknem ponuro mrzy,ale na plusie aż 1 stopień:eek:ja też oglądałam tvn meteo i zapowiadają od 5 marca powrót mrozów nawet do -14:sorry::sorry::sorry:

Oj Myszunia biedactwo znam ten ból ja wyłam za każdym razem jak Antka przystawiałam do cycka jak on płakał że głodny to ja płakałam że mam go karmić bo boli:-:)-:)-:)-(jak on zasysał pierś to ja sztywniałam z bólu:-:)-:)-(smarowałam bepanthenem ,mlekiem swoim,robiłam okłady z kapusty,i nic mi nie pomagało do tego stopnia że jak Antka chciałam karmić i zassysał to krew mi leciała z sutków:-(i poszłam do pani doktor i kazała karmić przez kapturki bo Antoni miał za krótkie wędzidełko i miażdżył mi pierś jak ssał:-:)-(przez kapturki było ok nie bolało tylko się okazało że mały traci na wadze i badali mój pokarm 3 razy i się okazało że mus dokarmiać sztucznym:-:)-:)-:)-(
może spróbuj przez kapturki albo zadzwoń do poradni laktacyjnej.trzymaj sie kochana a bólu współczuję:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry