reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

umyłam wloski, ale nie zdazylam sie pomalowac, bo maks sie obudził:eek:
trudno musze jakis sie nim zajac i sie pomalowac;-)
Dziewczyny, pomocy!
Czy któraś miała problem z bolącymi sutkami?
Mała tak mnie pogryzła, że przy każdym przystawieniu do piersi płaczę z bólu. :no:Normalnie masakra jakaś :-:)-:)-:)-:)-(
Smaruję się Bepanthenem i wietrzę od czasu do czasu, ale to nic nie daje :no::no: Już siły nie mam. Ma któraś jakiś inny sposób?
biedna.. ja sie tydzie meczylam a potem przestałam karmiec- nie wiem jak to jest karmic bez bolu....:-(

Ja tez mam sterte ciuchów do prasowania i na strychu i na dworze, dzieci nie ubrane i jeszcze nie jadły ale nie moge się powstrzymac żeby nie zajrzeć na forum. Mam wrażenie że macie swoje tematy i ja do nich nie pasuję. Może mam złe wrażenie - mam nadzieję
hej, no uzalezniamy, my tez tak mamy ze musimy zajrzec;-)

spokojnie, jak zaczniesz pisac to bedzie lepiej... po prostu juz dlugo ze soba piszemy i sie znamy- jal bedziesz z nami pisac czesciej to przywykniesz zobaczysz:tak:

reklama
I znowu mnie olałyście, przykro mi się zaczyna robić bo podoba mi sie tu u Was.
kochana my ciebie????:szok::szok::szok::szok:
no coś ty my dużo piszemy i jak widzisz o wszystkim i tez nie na wszystkie posty jedna drugiej odpowiada:no::no::no::no:
pisz z nami o wszystkim a napewno sie wdrożysz:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Moja Julina wczoraj z całą klasą była u stomatologa i wiecie że byłam w szoku bo na 25 dzieci które były to 17 nigdy nie było u dentysty:szok::szok::szok:a mają te dzieci 6-7lat:szok::szok::szok::szok::szok:

Nie odpisze nikomu bo Oliwka mi rece odrywa d kompa i ryczy.Dzis ona ryczy od rana i juz mnie glowa boli.Mam jej na dzis juz dosc a to dopiero rano jest :-(.
Ide ja ubierac i wychodzimy .Mam nadzieje ze choc spacer bedzie spokojny.
Kurcze jakas dodatkowa cierpliwosc by sie przydala.
MYSZUNIA wspolczuje ale kapturki kup i zobaczysz :-).
ORIFLAME pisz o wszystkim a napewno sie w drozysz :-)

Witam i ja :-):-)
Na dworze szaro i buro czyli jednym słowem kiepsko. Dzisiaj popołudniu idę z Mają do laryngologa, trzymajcie kciuki że wszystko dobrze poszło. :tak::tak:
Dorota nie ty jedna osiwiejesz przez kasę, ja mam 50zł do 10 marca z czego mój mąż chce 100zł na wyjazd na szkolenie i z czego muszę jeszcze auto do pełna zatankować czyli jakieś 150zł bo inaczej do mamy nie pojadę :crazy::crazy: I na dodatek ponoć na weekend mąż chce znowu do swojej mamusi jechać - ja mam już dość tych częstych wizyt u nich :wściekła/y::wściekła/y:
As widzę że wreszcie słoneczko zaświeciło nad twoją głową, bardzo się cieszę razem z tobą :tak::tak::tak:
kciuki trzymam
braku kasy współczuję .
A u mnie znów burza i to z piorunami.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja juz nawet nie mam co:zawstydzona/y:
prawie pusta zamrażarka- tylko szynka do kanapek i boczek mi został:rofl2:

dzisiaj robie kopytka cebulką i boczkiem:eek::-D
jutro jagies ala spaghetti z szynką i warzywami:-D:-D jakies jeszcze ma pozamrazane, musze wszystko wyjeść zeby lodówke wymyć:-D:-D no i dozyc do
wyplaty bo 2 zl w portfelu:rofl2:
ahaaaaaaaaa zapłaciłam prawie 500zl z wysyłką:confused2:
cos w tym tylu tylko starszyyyyyyy
V-CROSS 3 KOŁOWY .OD PRODUCENTA.2010.collection. (919113908) - Aukcje internetowe Allegro

nie ma pompowanych kól i wogóle takie dupstwo:eek:
ciekawe za ile się tego pozbędę:eek::eek:

ojjjj kochana pisałam pisałam:eek: gość przez cały miesiąc sporu nie dał znaku życia:eek:

a ze to bylo po porodie i nie mialam czasu latac do prokuratury składac zeznan to zwrotu nie dostałam:eek::eek::eek::crazy:
no tak ,zachotu przy tym makabrycznie dużo :-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek::eek:
ale ja bym chyba nie podarowała :no::no: no taki jakiś gad jestem :tak::-D:-D:-D

Ja tez mam sterte ciuchów do prasowania i na strychu i na dworze, dzieci nie ubrane i jeszcze nie jadły ale nie moge się powstrzymac żeby nie zajrzeć na forum. Mam wrażenie że macie swoje tematy i ja do nich nie pasuję. Może mam złe wrażenie - mam nadzieję
Tematy swoje zawsze sa,ale właś i ty w nasze tamaty ,włacz się do dyskusji :tak:
a nie będziesz się czuła odrzucona.
Na początku każda czuje się zagubiona a potem.....:-D:-D:-D
Witam,

Anka ma sie lepeij bo dała popalić w nocy :eek: Jeszcze musze siuski złapać, ale zrobiłam sobie przerwę bo sukcesów brak :sorry:

As, trzymam kcuki za prace &&& A co do zaburzeń integracji, to powiedziła, że poprostu Niki bedzie pod kontrola pod tym kontem :sorry: JA się już troszke naczytałam i wydaje mi się że będzie wszystko OK :tak: Ale niech ja kontrolują :tak: a rehabilitujemy jeszcze pozostałości napięcia :sorry:

Madea, nie diwie się że jesteś wściekła :szok:
Jak Ci się wydaje,że będzie oki to jest oki ;-);-)
A dla małej na lepsze spanie może masaże wyciszające rób to bardzo pomaga :tak:
:szok::szok::szok::szok::szok: As widzisz!! W końcu musi się cos polepszyć:tak::tak: Ale daje do myślenia ta cała sytuacja:eek::eek::eek: ciekawe kto ci taki prezent zrobił:tak: Ale super!

Witam się czwartkowo i za bardzo nie popiszę bo jedziemy kombinować jakieś zasiłki może jeszcze coś wyciągniemy z urzędów??? No to idę się ubierać a taka mgła u nas gęsta...mam nadzieję że to początek pięknego dnia:tak:
Ja już wiem ,kto mi taki prezent zrobił.:tak:;-):-):-)

Myszunia chyba każda z nas miała problem przy karmieniu z bolącymi sutkami :tak::tak: Smaruj własnym mlekiem, wietrz często, ja dodatkowo kupiłam z aptece maść maltan, ona dużo mi pomogła bo jakby trochę znieczula piersi, a jak już to nie pomoże to zakup kapturki na sutki i tak karm małego gryzaczka :tak::tak::tak:
dokładnie tak

I znowu mnie olałyście, przykro mi się zaczyna robić bo podoba mi sie tu u Was.
Jak Ci się podoba to się tu czuj jak u siebie w domu.
Nie narzekaj tylko pisz ;-):-):-):-)

A u mnie znów gradobicie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Za dużo szczęscia wczoraj było.:angry::angry::angry::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Poszłam z małym do szkoły i już dyrektorka i psycholog na mnie czekały.
Psycholog próbowała mnie przekonać na ustawienie Kubusia na lakach wyciszających a tak wogóle to najlepiej jakbym go na indywidualne wzieła.
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nosz kuźwa ,tyle przeszłam a teraz mam się poddać?
Ni hu hu ja się z jego cholernym autyzmem męczę w domu to niech oni się w szkole męczą.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Powiedziałam co swoje ,dyrektorka puściła mi oczko i powiedziała ,że takie rozwiązanie nie wchodzi w grę,bo on w zaleceniach ma,że musi mieć klasę integracyjną.:rofl2:
I teraz już sama nie wiem co mam myślec.

A co do fundacji .
Tajemniczym anonimem ,który dał wszystkie dane okazała się być dyrektorka .;-):-):-):-)
Powiedziała mi po całym tym konsylium ,że to miała być tajemnica ,ale widzi ,że jestem załamana to mi powiedziała.
Przytuliła mnie ,ucałowała jak dziecko ,wyciszyła i odwiozła do domu.:szok::szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek::eek:
Co ja bym bez niej zrobiła?:no::no::no:
Oj chyba nic.

Dziś jestem sama z sobą umówiona do psychologa w fundacji,bo muszę się wygadać .Iwona kazała mi przyjść na 16 z małym ,to dzieciaki się młodym zajmą a my sobie pogadamy.:sorry::sorry:

Malinka to potem nie ma się co dziwić że Polska prawie na ostatnim miejscu jeśli chodzi o stan zębów :crazy::crazy::crazy:
dokładnie nawet pani powiedziała wczoraj że na najbliższym zebraniu tą sprawę poruszy bo to skandal żeby dzieci w tym wieku nie były choćby na rutynowym przeglądzie zębów:szok:a do tego rodzice straszą może nawet nieświadomie swoje dzieci stomatologiem tekstami typu no nie myj zębów a pójdziemy do dentysty będzie wiercił i zobaczysz jak będzie bolało!!!!!!albo opowiadając w obecności dziecka o bólu u dentysty czy o tym jak się go boją:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Julina mówi że było fjnie pani pokazywała wiertełka można było dotykać usiąść na fotelu pani go rozkładała kto chciał mogła mu pani przjżeć ząbki lusterkiem no i na koniec płukali usta różowym płynem który pokazywał potem na ząbkach gdzie są nie domyte:tak::tak::tak:ale Julina mówi że niektórzy tak płakali że pani musiała z nimi wyjść na poczekalnię:szok::szok:

Dziewczyny, pomocy!
Czy któraś miała problem z bolącymi sutkami?
Mała tak mnie pogryzła, że przy każdym przystawieniu do piersi płaczę z bólu. :no:Normalnie masakra jakaś :-:)-:)-:)-:)-(
Smaruję się Bepanthenem i wietrzę od czasu do czasu, ale to nic nie daje :no::no: Już siły nie mam. Ma któraś jakiś inny sposób?

Ja smarowałam kremem co si maltan nazywa :tak: Poza tym chodziłam w rozpiętej koszuli bez stanika( no jeden guzik był zapiety:-p), mleko sie lało, ale przynajmniej nie kisiłam piersi w biustonoszu. Przeszło całkiem szybko :tak:

Nikt cię nie olewa tylko każda odpisuje na tego posta który akurat ją zainteresował, gdyby tak każda z nas miała pretensje o to że ktoś jej nie odpisał to codziennie by tu wielkie kłótnie były :tak::tak::tak::tak:

Dokładnie :tak: Jakbym miała płakać, że mi nikt nie odpisał odrazu to bym już dawno w depresję wpadła :eek:;-)

As, masowanie średnio na jeza nam wychodzi :eek:

A i wróciłam z przychodni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja uradowana, że złapałam to siku, a tu się okazało, że pani doktor źle mi podała godziny przyjmowania do analizy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jutro muszę jeszcze raz :no: A przez to wyniki będą na poniedziałek dopiero :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
HEJKA
Poczytałam i Oriflame ,nie lamentuj ,jest tak jak dziewczyny mówią ,pisz,pisz,nikt nikogo nie lekcewazy ,a im więcej i ciekawiej tym lepiej:tak:

Malina ,no zgroza ,ze by 6 latki nie były ,ani razu u dentysty ,szok:szok:

Dowikla ,krew pobrana i ok,dobrze ,ze to juz za wami:tak:

AS no super wieści,cieszę sie z tobą ,to dobra wiadomość:tak:

Anaconda jak uda ci sie za 50 zł.zatankować do pełna idać m 100to powiedz mi jak to zrobiłaś ,ja chetnie skorzystam:rofl2::-Dsama potrzebuje takich sztuczek.

Ja jestrem zdesperowana jakaś ,od poniedziałku ,m nie pracuje ,ja czekam ,az mnie wezwąwiec mogę i miesiac jeszcze ,niech sie i mnie coś zdarzy dobrego w końcu ,męczy mnie ten strach i proza życia,a właśnie Anabubki dalej nie ma:szok:

Pobuszuje po kątach i moze coś wystawie na allegro ,zawsze to moze pare groszy wpadnie:tak:

Tez słyszaam że mrozy mają wrócić ,masakra jakaś:szok:
Dziś mam w domu Ksawka z kolega wie cwesołe popołudnie mnie czeka:-D

Słuchajcie jaki sie tłk robi na siłowni,wszyscy wiosne czuja i na hurra zabieraja sie za siebie:-DMi juz mama nawet aerobic stawia ,bo inaczej bym nie chodziła.

Do góry