reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Pyciolku powiedz jak Ty sie odnalazlas tutaj w Polsce po powrocie z wysp?
yyyy już jest coraz lepiej,ciężko było mi się przyzwyczaić do tego że musiałam mieszkać z moja mamą a potem tutaj też;-)no i do pieniażków też,wszystko nas trochę wyniosło;mieszkanie,samochód,życie...a dochodów nie było,bo przecież obijaliśmy się 5 miesięcy prawie:-p:-Dbezcenne:-D

reklama
Ja nie mogłam sie doczekac, kiedy zacznie sama wstawac z podłogi, bo jak chodziła i sie przewróciła, to nie umiała sama wstac, tylko raczkowała do jakiegos mebla albo ściany i tam stawała na nogi i szła dalej. Od wczoraj opanowała wstawanie po upadku. A najbardziej uwielbia rządzic u chlopaków, czatuje tylko na moment kiedy zapomną zamknąc drzwi i już tam rozrabia.
A wogóle to ciągle mam jakiegoś doła, czego się nie dotkniemy to nam nie wychodzi, jesteśmy w plecy kupę pieniędzy i jak o tym pomyśle to trafia mnie szlag i ryczec mi sie chce
Bliźniaki mocno przytulam ... i trzymam kciuki, żebyście wyszli wreszcie na prostą.

I gratulację dla mojej synowej :tak:

Agatkas dzielna Zuzia - buziaki dla zdolniachy.

Cześć
Witam się dopiero teraz, bo jakos wczesniej nie miałam kiedy. U nas pogoda super , słonko świeki ślicznie, więć bylismy juz na dwóch spacerkach :tak:, raz na nóżkach a drugi spacerek we wózku.

Bliźniaki Twoje chłopaki mieli komunie, napisz mi kochana jak możesz co si,e daje na komunie :sorry:. Ja jestem chrzestną .

reklama
Do góry