W
wika_20
Gość
Faktycznie płodnaAle może chciała?
Ja bym się chyba załamała;P
Ja tez a okresu nie widac hehe niby nie powinnam bo uwazalismy ale wiecie jak to jest ehh dlatego czekam niecierpilwie na @

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Faktycznie płodnaAle może chciała?
Ja bym się chyba załamała;P
i ja sie boje ze tabletki zawioda... zwlaszcza ze nogdy zadnych nie uzywalam i nie wiem czy na prawde sa takie pewne...A ja się cholera boję, że plastry zawiodą.. No ale ufam gince a przede wszystkim stosuje się do tego jak się to stosuje.
Kurcze a ja nie daję Mysi oglądać tv bo się naczytałam i nasłuchałam, że to opóźnia rozwój dziecka..W sumie jak patrzę na bratanków i siostrzeńca od J i moją dawną podopieczną to mogłaby to być prawda. Wychowani niemal na samym tv i do dziś ledwo mówią. A moi bratankowie mają ponad 3 lata
Ale mi się wydaje osobiście, że najwięcej w tym winy braku czasu rodziców wobec dziecka.
Ja tez a okresu nie widac hehe niby nie powinnam bo uwazalismy ale wiecie jak to jest ehh dlatego czekam niecierpilwie na @![]()
i ja sie boje ze tabletki zawioda... zwlaszcza ze nogdy zadnych nie uzywalam i nie wiem czy na prawde sa takie pewne...
o jeju moje dziecko dzis chwycilo w raczke kaczuszke-grzechotke i tak sobie trzymalo japewnie to tylko przypadek ale zdjecie zrobione a mamusia zadowolona
![]()
mi też lekarz zaproponował wkładkę...mówi ,ze to najlepsze rozwiazanieKopciuszku - wkladka jest ok. Czuje sie dobrze i bezpiecznie. Jedynie wkurza mnie ,ze plamie. Lekarz powiedzial ,ze moge plamic do 3 miesiecy od zalozenia. Za to okres bardzo slaby i krotki - jak wieksze plamienie. Obylo sie bez podpasek i tamponow a ze zwykla wkladka higieniczna.