reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Dzieki za gratki dla Niki 

Wcześniak, znaczy się, że wszystko wcześnie

W Boże Narodzenie
Wcześniej czołgała się na brzuchu, to był widok 

Madea, ma na wszystko czas
Moja Helenka tez długo nic, a potem nagle wstała i poszła 

Pikne

A my po lekarzu
I małych zakupkach
Kupiłam sobie wiaderko surówki i wcinam 
Niki poza temperatura w dalszym ciagu nic nie dolega, więc czekamy na wysypkę

MH jużże ona niby wcześniak tak
no szokmój Toni zaczął przy meblach wózku itp chodzić jak miał 9 m-cy a am poszedł na nogach jak miał 13 m-cy
GRATKI DLA NIKI ZUCH DZIEWCZYNKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wcześniak, znaczy się, że wszystko wcześnie

...
MH a kiedy Ci zaczęła raczkować? mój maks to nawet do obracania sie nie garnie![]()
W Boże Narodzenie

Madea, ma na wszystko czas

Pikne

A my po lekarzu

Niki poza temperatura w dalszym ciagu nic nie dolega, więc czekamy na wysypkę

Ostatnia edycja:
Mama Helenki
Ja się zasiedziałam na allegro szukam kurtki wiosennej dla Antonia;-)
Coś wypatrzyłaś??

Natalineczka555
kocham kochać :)
kcze dziopy skad wy macie tyle energii w palcach ja juz nie moge staram sie byc na biezaco wchodze a tu cztery str po 40 poztów

masakra

sorki ale nie poczytam, no moze tak tylko te kilka z ostatniej stronki

masakra

sorki ale nie poczytam, no moze tak tylko te kilka z ostatniej stronki

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
U mnie dzis nie ma sloncaWitam sie i ja:-) U mnie słońce!!! Pełno słoneczkado tego wczoraj kupiłam sobei jeszcze narzyce i już mi kwitną....:-) wiosennie sięrobi..ale podobno w marcu powtórka z rozrywki
.
Moje okna co chwilę sa i tak brudne, bo z zewnątrz koty obłocone ocierają się o szyby, a od środka Michał robi swojew tym roku okna myłam już z 10razy....tzn. od września
![]()

Dobra jestes z tymi oknami

Niezle wody w tych kaloszach bylowlaczylam malej bajke
"pieska w kratke"."opowiesci wiklinowej zatoki""pyza" i inne
taka ze mnie matka
kurcze spacja mi niezle szwaknuje wiecsorki za bledy
wczoraj jak dziewczyny alzialy po kaluzach to przyszly do domu,a mala miala spodnie cale mokre
ja jej sciagam kalszoe a z nich sie normlanie wylalo![]()

Ja niuni zawsze rano wlanczam bajki po to aby moc z wami chwile posiedziec

Niezle ze maz myje oknawitam :-)
Kerna u mnie okna myje mąz i tylko jak zrobi sie cieplej to bedzie myłbo tez brudne u nas to znowu problem bo mieszkamy n parterze i mamy uliczke dojazdowa i bardzo sie kurzy
Nie wiem jeszcze co z umowa chyba bede pracvoac bo mam wyznaczone godziny na marzec jak tylko kierowniczka moja wróci to bede wiedziec
czekam na mez bo mza przyjsc z nocki i po drodze ma kupic świeze pieczywko a ja ugotowałam jajka na twardo bo bardzo lubie ze swiezym pieczywkiem ;-)kawke popijam i na razie tyle bo Gabi zaraz sie bedzie nudzic Wojtek zapomniał piórnika ciekawe czym bedzie pisał na lekcjach![]()

Powodzenia z umowa.
Jak molo czlowiekowi do szczescia potrzeba.Swieze pieczywo o jajka

Oj ja tez bym sobie firanki kupila .a wogóle to mysle o kupnie nowych firanek bo te juz mi sie opatrzyły zobacze jak bedziemy stac z kasa![]()
A MARTYNKA nie ma dzis urodzin?Jak tak TO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.A ja musze jeszcze mase do torcika zrobic bo w niedziele bedziemy miec gosci

Sliczne ja tez moge tylko pomarzyctakie mi sie firanki podobaja
Dok³adniejsza prezentacja wyrobu widoczna jest w polu szczegó³y.
pomarzyc nie grzech

Oliwka zas ma dzis dzien marudzenia.Poszlam z nia juz po 9 na dwor .Bylam na sekunde u kolezanki.Pozniej na poczte zaplacic ten nieszczesny rachunek.Do biedronki weszlam no i do domu.W domu uspalam Oliwke .Spi od 11.Ja zjadlam kanapki i zobaczylam NA WSPOLNEJ.
Ide sprzatac

Od dzis jak Oliwka wstanie zaczynamy nauke siusiania do nocnika.Chcialam to zrobic za jakis czas jak sie cieplej zrobi ale jestem troche zmuszona bo zostalo mi 9 pampersow w domu A kasy nie mam teraz na pampersy:-(.Bede miala za kilka dni ,wiec zaczynamy nauke siusiania.
Macie jakies sprawdzone sposoby aby dziecko szybko nauczylo sie na nocnik robic??????????Bede wdzieczna za pomysly

Mama Helenki
madziulanatasza
Fanka BB :)
Witam sie .
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MARTYNKI ,ZDRÓWKA ,RADOŚCI ,MILOŚCI ,SAMYCH PIEKNYCH DNI
Poczytałam po łebkach wiem o porzadkach i o pechowym dniu Mamity,o MEDEUSKI dniu opieki
Malina wiesz cos o tej zagubionej dziewczynce??
MH ale Niki bystrzacha,że już sie za chodzenie bierze
Ja na razie wypiłam kawe z koleżanka i herbate z mama,coś mi dzisiaj czas leci jak głupi ,a wszystko przez to ,ze dzis rano samochód na stacje paliw pchaliśmy
,bo nam paliwa brakło ,mam jakieś 400 m,do stacji może pól klocka ,15 minut intensywnego wysiłku, i jak mnie to bawiło,tak sie potem z m pokłociłam ,bo oczywiście moja wina
,ze bak wyschnął
mimo to wesoło było

I dochodzi 12 ,a ja nic nie zrobiłam ,dobrze,ze mam zupe juz zrobioną chociaz,muszę powystawiać troche ksiazęk na allegro ,ale jakoś czasu brak
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MARTYNKI ,ZDRÓWKA ,RADOŚCI ,MILOŚCI ,SAMYCH PIEKNYCH DNI

Poczytałam po łebkach wiem o porzadkach i o pechowym dniu Mamity,o MEDEUSKI dniu opieki

Malina wiesz cos o tej zagubionej dziewczynce??
MH ale Niki bystrzacha,że już sie za chodzenie bierze

Ja na razie wypiłam kawe z koleżanka i herbate z mama,coś mi dzisiaj czas leci jak głupi ,a wszystko przez to ,ze dzis rano samochód na stacje paliw pchaliśmy

I dochodzi 12 ,a ja nic nie zrobiłam ,dobrze,ze mam zupe juz zrobioną chociaz,muszę powystawiać troche ksiazęk na allegro ,ale jakoś czasu brak

Mama Helenki
Kurcze, a ja muszę ruszyć D i coś ugotować, bo M wczoraj wieczorem wciągną cały garnek zupy 

Madziula, to mieliście przygodę

Madziula, to mieliście przygodę

reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Cześć.
My pojeżdziliśmy po sklepach na tą instalację dla teściowej pokupować co jeszcze trzeba i końća nie widać
Wszsytkiego najlepszego dla MArtynki!!!!!!!!!:-):-):-)
Dorota ja mojego też myślę zacząć uczyć ale szczerze nei wiem nawet od czego zacząć

Zaraz sobie poczytam linka od MH
Gratki dla Niki:-)
Madziula przynajmnierj się rozerwaliście troche!!!
AJ też myślę nad obiadem i w głowie pustak..tylko ten placek ze śiwkami za mną chodzi!
My pojeżdziliśmy po sklepach na tą instalację dla teściowej pokupować co jeszcze trzeba i końća nie widać

Wszsytkiego najlepszego dla MArtynki!!!!!!!!!:-):-):-)
Dorota ja mojego też myślę zacząć uczyć ale szczerze nei wiem nawet od czego zacząć

Zaraz sobie poczytam linka od MH

Gratki dla Niki:-)
Madziula przynajmnierj się rozerwaliście troche!!!
AJ też myślę nad obiadem i w głowie pustak..tylko ten placek ze śiwkami za mną chodzi!
Podziel się: