reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Mi teoretycznie też płeć obojętna, ale mój marzy jeszcze o synku;) To niech ma:p Ja marzyłam o córci i mam:D

Ja bym chciała córeczkę - nie ukrywam:tak:

A my dzis poscimy i nic nie jemy hehe :-D

:szok::szok::szok::szok::szok:
ja bym padła trupem:-D

Wika coś dziwnie na tych młodych mamach co? Sztywno

u nas za to luźno:-D:-D:-D

sprzątałam:confused2:
w ogóle spałam krzywo i mi plecy nawalają:confused2:
T mnie obudził rano, bo przebrał małego, ale nie zdążył nakarmić i ja musiałam to zrobić. Pytam go, czy Aluś plakał, bo nie słyszałam; on mi odp, że nie, ale się uśmiechał do niego!
To sobie ponarzekałam:-D
idę przebrać małego, bo bombę zrzucił

reklama
Mi teoretycznie też płeć obojętna, ale mój marzy jeszcze o synku;) To niech ma:p Ja marzyłam o córci i mam:D

a mi nie była obojętna...nie czuje tematu chłopców wogóle jakoś...nawet imienia nie potrafiłam wybrać ;-) marzyłam o córci i mam ...druga też córcia będzie ;-):tak:

...no i sie dzis załamałam jak weszłam na wagę ,bo kolejne dwa kg w dół...:-( waże juz tylko 54kg przy 175cm. :-:)-:)-( ja nie wiem co mam zrobić...jak tak dalej pójdzie to długo nie pokarmie piersią ,bo znikne... :no::-( ja minus dwa a Mała plus 2kg:tak:

Ech Kochana ja watpię w tą dziewuszkę u siebie:tak: jakies silne geny chłopskie mamy z mężem, to w zasadzie nasze trzecie dziecko i trzeci chłopak;-);-)
U mojej ciotki natomiast są 4 dziewczynki;-):tak: Próbowali, celowali na chłopaka ale im sie nie udało :-D

U mojego wojka bylo 5 hlopcow i postanowil zrobic jeszcze raz probe na dziewczynke-i co chlopiec i tak sie urodzil:-D

Wika coś dziwnie na tych młodych mamach co? Sztywno
Wiadomo u nas najlepiej;-)

My wrocilismy ze spacerku, znowu taka piekna pogoda ze szkoda bylo wracac do domu:-(

DAFFI gdzie jestes????Tesknimy:-:)-:)-(Jak tam Julcia?Przeszla jej wysypka?

...no i sie dzis załamałam jak weszłam na wagę ,bo kolejne dwa kg w dół...:-( waże juz tylko 54kg przy 175cm. :-:)-:)-( ja nie wiem co mam zrobić...jak tak dalej pójdzie to długo nie pokarmie piersią ,bo znikne... :no::-( ja minus dwa a Mała plus 2kg:tak:

No to widać niesprawiedliwe jest. Bo ja karmie i karmie od rana do nocy a moje kilogramy wcale nie spadają ;-(((

Jejku jak ja bym tak chciała! Ehh żeby można było się zamienić hehe

a ile teraz mała waży?

Bawi się sam!, wkłada palce do dzioba i bada swoje podniebienie :-Dłoo, dla mnie szok, bo wczesniej tak nie robił, De Facto stawiam na ten cały skok :tak:

Hej dziewczyny, potrzebuję rady dotyczącej urody :-)
Chciałam zrobić sobie pazurki, póki nie pracuję, ale się nie znam.
Jaka jest różnica między żelami a akryl-żelami? I jakie są u was ceny zrobienia i uzupełniania?

reklama

U mnie waga równiez leci na szyje :/ ale dzięki Boziu, że stoi narazicho na 52,9

Do góry