kopciuszek2107
Fanka BB :)
Jak ja to robie?
A w dupie mam problemy , hi hi hi:-);-)
Najlepsze ,ze moj syn ma lat 14 wiec teoretycznie za 4 lata na luzie moge zostac babcia
To forum jest cudowne!!!
Zaraz rocznica - trzeba by jakas wirtualna flaszke wypic- nawet karmiace moga
Na zmknietym watku wszystkie podawalysmy namiary. no prawie wszystkie
A czemu za 4?Moze i zrobic wczesniej

Nie chcę zapeszać, ale nocka zaczyna sie powoli normować ... oprócz wczorajszej męki z usypianiem
Zasnął koło 19:00 spał do ..........23:40! potem wstał o 3:00 i znowu śpi! w tym czasie juz problemów z usypianiem nie było... ładnie zjadł ,do odbicia ,zmiana pampa i palulu! nawet oka nie otworzył ......a ja w końcu pospałamw dzień się za niego wezmę z tym cyckiem, czekam do poniedziałku na lezaczek, ale póki co to dzisiaj idę pakuję go w wózek i idę na spacer dłuuuugi
na dworzu o cyckach nie myśli ...mi się wydaje, że on albo żarłok, albo rośnie i stąd takie ilości pokarmu zjada ...w nocy ssał z dwóch piersi
mimo, że obie były na maxa pełne, boję sie, że na dniach będe miała zastoje ...
Poczekam jeszcze ze 2 dni, może wszystko wróci do normy a jak nie to idziem do pediatry ...dzisiaj 4 dzień męki albo w końcu odsapne
![]()
No to najwazniejsze ze dal mamusi pospac;-)oby juz bylo dobrze;-)i nie daj sie z tym cycaniem;-)
ale po karmieniuTeraz juz nie czuję sie jak zdjęta z Krzyża lecz jak nowonarodzona w różowych okularach
)
Najwazniejsze to sie dobrze wyspac

A u mnie plan już wykonany, mam 30 lat, dwójka dzieci, dom, nie mam więc co narzekać;-) Ale kto wie, może jeszcze za 5 lat zechce się kolejnego bobaska, niczego nie wykluczam;-)
U mnie tez juz plan wykonany

Heh też tak myślałam, że nie będę warkoczyków zaplatać, sukienek zakładać. Ale tak naprawdę to się cieszę, że mam synkakocha mamusie a mamusia jego i to jest najważniejsze, nie kolory, nie ubranka,nie zabawki. Już wiem, że nie kupując lalek a samochody będę szczęsliwa
Przeciez chlopiec tez moze bawic sie lalka

Ja wrocilam z zakupow:-)tzn bylismy razem z malym i jestem od razu w lepszym humorze:-)zaraz idziemy na spacerek;-)