Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Tygrys to nieźle wam się udało. Ja Iggiego nie mam z kim zostawić :-(, a pewnie niedługo będę musiała pomyśleć o pracy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
znam tą stronkęjak wpiszesz jakkutas.pl to też Ci to samo wyskoczy
![]()
babski dzień na całego...zazdroszczę,ja jade ale na egzaminyHej dziewczynkiMy właśnie wróciliśmy z urodzinek u kolegi..... Zuzka tak długo latała za kotem że teraz padła w 10 sekund
Zresztą mężowy troszkę sobie chlapnął, a że on raczej z tych nie pijących więc padł teraz razem z niąa ja mam święty spokój
Jutro jadę do kina na autora widmomam nadzieję ze będzie fajny. Jedziemy się z mamą i siostrą trochę rozerwać
![]()
No właśnie jeszcze nie do końca :-( Ale postanowiłam że z lekarzem poczekam jeszcze do poniedziałku, bo juz jest dużo lepiej.Agatkas a jak tam katarek poszedł sobie juz?
Kacper znowu zasnal samciekawe jak bedzie w nocy
![]()
babski dzień na całego...zazdroszczę,ja jade ale na egzaminy
a poza tym u nas problemów ciag dalszy....padła nam turbina w aucie która kosztuje 1100 zł
do środy nam mechanik nie zrobi tego,wiec gdyby nie auto tesciów to bylibysmy bez auta.....a operacja w środę....mam już ich fure bo jutro do Opola...w szoku byłam,że mi dali...kochają mnie jak nic![]()
Opowiedzcie mi co to jest święty spokój. Bo ja już nie pamiętam...