reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Tak wracając do dzisiejszego dnia. Ale miałam powera :-D normalnie jak Anetka pare dni wczesniej. Wstalismy rano i poszlismy do kościoła :szok: Kuba nawet grzeczny. Póżniej Kuba poszedł z babcią do sklepu i na krótki spacerek a ja poleciałam do domu szykować obiad :-D wywietrzyłam pokoje a razem z tym pościele bo pogoda i temp po prostu CUDOWNA!!!! Normalnie latałam w kuchni jak na skrzydłach :-D:rofl2: aż się sama przed sobą dziwiłam, że mam takiego kopa akurat w niedzielę.

reklama
My mamy net z dialogu i płacimy 85zł za 4MB dobrze że umowa w maju sie kończy bo widzę że teraz za tą samą kase mogę mieć nawet 10MB:wściekła/y:

dziewczyna czy któraś spotkała sie z chorbą o nazwie rumień zakaźny?Jeśli tak to czy może wie w jakim okresie chory zaraża?:sorry: Bo na necie są strasznie rozbieżne informacje dotyczące wogóle zarażania tą chorobą:eek:

My mamy net z dialogu i płacimy 85zł za 4MB dobrze że umowa w maju sie kończy bo widzę że teraz za tą samą kase mogę mieć nawet 10MB:wściekła/y:

dziewczyna czy któraś spotkała sie z chorbą o nazwie rumień zakaźny?Jeśli tak to czy może wie w jakim okresie chory zaraża?:sorry: Bo na necie są strasznie rozbieżne informacje dotyczące wogóle zarażania tą chorobą:eek:
Rumień zakaźny - Urwis.pl

Kasia we 3 byliscie u mamy na weekend?

Ale mam dzien do luftu. Cisnienie niskie jak diabli i chodze na wpolprzytoomna. Wszystko mnie wkurza

Ta chciałabym :-:)no: co Ty mój mąż traktuje moją mame jako zło koniecznie :dry::sorry2: sama jeżdze do mamy i po takim weekendzie przyznaje, że wracam z ciężkim sercem bo tam mi tak dobrze tylko mi R tam brak.

Anetko pisz co się dzieje????? Bo z pewnością od tak sobie o to nie pytasz.:confused:

Zapowiada się u Nas piękny dzień :laugh2: błękitne niebo słoneczko zagląda od wschodu do okna :rofl2: dziś się wezme do porzątków czyt umyje okna. Małego odtransportuje za ścianę do teściowej :sorry2: a sama się wezme i wyładuje trochę tej złości.

Witam.

Kasiu, ja też zaczynam wiosenne porządki. Maciek mi dzielnie pomaga, wrzucił dziś ten plastikowy pojemniczek na kostkę wc do kibelka i chciał go wyłowić :szok::szok: Włożył całe ręce do środka :-D:-D:-D

a u nas wieje az strach. Dobrze,ze obudzilam sie po 6 i poszlam po bulki,bo teraz nie chcialoby mi sie wyjsc.
Ja mam dzis lenia. Totalnego. W lozku pije kafke,a mlody oglada bajki.

reklama
Odkurzyłam, pomyłam podłogi i tyle na dziś. Otworzyłam okno, a tu chciało mi łeb zerwać więc dam sobie luzu nie chce wylądować w łózku z zapaleniem oskrzeli czy płuc.

Kuba próbuje zasnąc. Jakoś marnie mu to idzie. A ja usypiam na siedząco!!!! Obudził się dziś o 6.30 i nawet nie myślał, aby przytulić się jeszcze do poduszki. U babci to poszliśmy spać koło 00.00 a i tak wtalismy bardzo wcześnie :-(

Do góry