reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Gabrysiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek

Wspolnie ogladanelismy filmik na Canal+, zjedlismy wspolna kolacje po czym Laura zostala oddelegowana do lozka.Oczywiscie ksiezniczka spi a ja chcialam jeszcze zagladnac na BB
Wam tez tak wolno bb dziala?
Spadam bo czekam 2 minuty nim pokaze sie zdanie ktore pisze

reklama
Witam :-) o matko jakie zmiany :szok: a my mielismy cały dzien gości
Rano pojechalismy do leklerka Gabrysia wybrała sobie na prezent notesik kolorowe długopisy i puzle potem przyjechała ciocia Beata przywiozła torcik niebylejaki jak to Gabi okręsliła :-D i prezenty dla dzieciaków Wojtek dostał barzo fajna bluzę Zuzia bluzkę z Hana montaną a Gabi dres trzyczęsciowy :spodenki kamizelke i bluzę koloru fioletowego i bardzo ładna rózową tuniczke Potem przyjechał dzidek (mój teść ) dal 50 zł zaraz za dziedkiem przyszedl chrzestny z żoną :szok::szok::szok: bylismy zaskoczeni oczywiscie mile dostala komplecik bardzo fajny spodniczke i kamizelke dzińsową i do tego bluzeczkę no i oczywiscie słodycze a potem przyszła chrzestna podarowała klocki lego duplo zwierzatka ksiązeczke z płyta i konika z mala barbi muszkieterka :wściekła/y:będziemy teraz dzieciaki odmulac miesiąc A wczoraj byla moja siostra i przynisła jej sweterek i czapeczke także Gabi ubrana na wiosnę jak sie patrzy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no to ubranka jest obkupiona, ja to az sie boje co to na wiosne bedzie:no::no::no:

wszystkiego najlepszego w dniu 3 urodzin dla Gabryni zdrówka szczęścia i moc radości
malinka z rodziną
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:joasiu ja bym sobie głowe dała uciąć że Gabi to marcowa panienka dlatego chciałam jutro składać życzenia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:dobrze że wpadłaś i zobaczyłam suwaczek:-D:-D:-D:-Da prezenty:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:noooo odczuła kobietka że ma święto i wszyscy przy okazji:-D:-D:-D:-D:-D:-Dsuper :tak::tak::tak::tak::tak:a określenie tortu:-D:-D:-D:-D:-D:-D

sto lat Gabrysiu!!!
ja pamiec mam strasznie slaba a i ze spostrzegawczoscia u mnie nie najlepiej wiec sie dolaczam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-);-);-)

a zaraz mykam spac a co tzndo wyrka bo pewnie i tak ksiazeczke bede czytac;-);-);-)

witam,mam maksa- wyjca na rekach, to nie popisze, jak zasnie to wejde....
O matko a to co???? przeca tu nie da rady się połapać :/ zanim ja dojdę co gdzie i jak to rok minie! Ja wpadłam tylko się przywitać, wczoraj żeśmy podpisali umowę ale dopiero po świętach się tam przeprowadzimy. Idę bo nie wiem co i jak :( wpadnę wieczorem i się może połapię co i jak. Do potem :)
to super-macie juz "swój" kacik;-)

No Oliwka już w łożeczku,oby szybko usnęła.
Od paru dni zaczynamy robic rytuał przed spaniem,bardzo jej sie spodobał,po myciu biegnie do łożeczka,nakrywam ja i czytam jej jedną bajeczkę przy lampce.:tak::tak::tak::tak:

dzis jak sie umyła to od razu sie mnie spytała czy dzis tez przeczytam jej bajkę :-D:-D:-D:-D:-D

z zaciekawieniem słucha do samego końca,fajnie cieszę się.będziemy już codziennie tak czytac bajeczki.:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

justa a niby gdzie jest ta opcja sprawdzania byków??????

i w łasnie o co chodzi z tymi podziękowaniami????/

ale sie cieszę bo sprzedałam 2 zabawki po Oliwce i zarobiłam 86zł :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jupiiiiii :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
aż mi sie humorek poprawił :-):-):-):-)

mozesz podziekowac komus za posta , jesli Ci pomógł- zaznaczajac dziekuje przy czyims poscie:tak:

PS, dziewczyny jk pozaznaczacie multicytat to najlepiej zamiast odp z cytatem dJCIE ODPOWIEDZ NA ten temat-( na dole po lewej rozowe):tak::TAK:
sorry caps....
ja nigdy nie mialam tak, zeby mi cytatow nie wyswietlilo....:no:

Ostatnia edycja:
Witajcie poniedzialkowo.
Nocka super.Oliwka usnela po 40 i obudzila sie tylko po 4 i jeszcze spi.Oj takie nocki moglyby by juz zostac :-).
Mnie wszystko boli bo o 4 obudzila mnie @ oj jak ja nie lubie hiihi.

Musz troche pospzatac bo kolo 13/14 przyjedzie moj brat z Angli z dziewczyna :-).
Mam nadzieje ze brat sypnie juz dzis troche kasy dla Oliwki.
Juz mam plana co za to kupie.W pierwszej kolejnosc pampersy i sudocrem.Pozniej jak starczy to mleko,chusteczki i kaszki dla niuni :-).

U mnie dzis piekne sloneczko ale wieje okropnie wiec jak narazie nigdzie z nia nie wychodze .

Lece was poczytac ,skoro niunia spi :-).

No kochane..:-D:-D:-D. Pati dziś pobiła rekord. :tak::-D:-D:-D4 posty pod sobą.:eek:
hehehe Big brother!!!

Jako mod :)sorry:) chciałam poinformować o istniejącym REGULAMINIE : https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/regulamin-ogloszenia-moderatorow-37533/. Proszę o zapoznanie się.:tak:
no jak mówiłam, hehe

Wraca mąż do domu,patrzy,a tu żona pochylona szoruje podłogę. Pozycja nie do pogardzenia... Długo nie myśląc, podbiega, łapie żonę za tyłek, błyskawicznie podwija spódnicę , majtki w dół i atakuje!
Po sprawie żona odwraca się do niego i mówi z politowaniem:
- Jesteś taki sam porąbany jak chłopaki u mnie w robocie...

Dzień Polaka

Wstaje rano, włącza japońskie radyjko, zakłada amerykańskie spodnie, wietnamski podkoszulek i chińskie tenisówki, po czym z holenderskiej lodówki wyciąga niemieckie piwo. Siada przed koreańskim komputerem i w amerykańskim banku zleca internetowe zakupy w Anglii, po czym wsiada do czeskiego samochodu i jedzie do francuskiego hipermarketu na zakupy. Po uzupełnieniu żarcia o hiszpańskie owoce, belgijski ser i greckie wino wraca do domu. Gotuje na rosyjskim gazie. Na koniec siada na włoskiej kanapie i... szuka pracy w polskiej gazecie - znowu nie ma!

Zastanawia się, dlaczego w Polsce nie ma pracy??????:-p:-p:-p:-p
dobre, dobre!!!

CZeść kochane wróciłam!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
no to masz do nadrobieniahihi, ale najważniejsze ze masz na to siły bo wypoczelas:)

A jeszcze wam si pochwale, e moje dzieci maja się dobrze :tak: Stany podgoraczkowy tylko Helenie został :sorry:
super, a teraz juz całkiem przeszło?

patrzcie na to co znalazłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ROWEREK Mini Bike (930984238) - Aukcje internetowe Allegro

to ma być rowerek dla dziecka????:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
dobre, ale to chyba z cyrku, hihihi

widzicie te zmiany na bb??????

nie podoba mi sie ten nowy układ stron i w ogóle ,nie mogę się teraz w niczym połapać,po co oni to ruszali????:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
weszłam i myślałam, że mi się cos posypało konkretnie, ale nie ma co sie za bardzo przyzwtczajać, skoro jeszcze mają zmieniac.

Witam!!! Wreszcie dotarłam. Wczoraj bylismy na urodzinach chrześniaka męża, potem pogrzeb, potem pożarłam się z mężem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzien pełem wrazen. Urodzinki udane?

dowikla proszę bardzo oto link
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

mam jeszzce mnóstwo rzeczy do wystawienia ale dzis na bank nie dam rady wszystkiego wystawić :no::no::no::no::no:
na razie to tylko mała część :tak::tak::tak::tak::tak:
śliczne, gdyby to był kwiecien to kupiłabym kurteczke wiosenną, bo ta z zeszłego roku bedzie juz za mała, hehe
Poczekaj kobieto z tym wystawianiem, jak kase bede miała, hihihi ( żarcik )

2qjdr9x.jpg

25hjxva.jpg

2ugnhfk.jpg
ogromne zdjęcia, hehe

Istnieje opcja pozamykania bocznych tematów. Wystarczy kliknąć na strzałkę zamykającą.:tak:

a co to temat boczny?

Witam
Czy mamy na forum jakiegoś prawnika?
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Potrzebuję porady w sprawie ustnej umowy :angry::angry::angry::angry:
Chodzi o umowę Darka ?

Rano pojechalismy do leklerka Gabrysia wybrała sobie na prezent notesik kolorowe długopisy i puzle potem przyjechała ciocia Beata przywiozła torcik niebylejaki jak to Gabi okręsliła :-D i prezenty dla dzieciaków Wojtek dostał barzo fajna bluzę Zuzia bluzkę z Hana montaną a Gabi dres trzyczęsciowy :spodenki kamizelke i bluzę koloru fioletowego i bardzo ładna rózową tuniczke Potem przyjechał dzidek (mój teść ) dal 50 zł zaraz za dziedkiem przyszedl chrzestny z żoną :szok::szok::szok: bylismy zaskoczeni oczywiscie mile dostala komplecik bardzo fajny spodniczke i kamizelke dzińsową i do tego bluzeczkę no i oczywiscie słodycze a potem przyszła chrzestna podarowała klocki lego duplo zwierzatka ksiązeczke z płyta i konika z mala barbi muszkieterka :wściekła/y:będziemy teraz dzieciaki odmulac miesiąc A wczoraj byla moja siostra i przynisła jej sweterek i czapeczke także Gabi ubrana na wiosnę jak sie patrzy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ubrana po szyję, jeszcze butki i jest komplet.
Ale tak to jest, że w tym wieku to dziecko cieszy sie z zabawek a mama z ubranek.

wszystkiego najlepszego w dniu 3 urodzin dla Gabryni zdrówka szczęścia i moc radości
malinka z rodziną

dołączam się!

O matko, no przebrnęłam, troszkę tego miałąm.
Ale strasznie zrobili z odpowiedzią, trezba ise namęczyć, żeby jakoś się to rozczytać, no cóż.

Witam się pośmierdziałkowo. Wczoraj słyszłam, że ludzie najczęsciej popełniają samobójstwa w poniedziałek między 14 a późnym wieczorem-kto się łapie? Ja dziś może odpuszcze bo mam wizyte u gina, hehe.

A u mnie było weosło. W sobotę Piciu po pracy zawiózł nas do brata i było wesoło, późńiej wzięłiśmy dziewczyny i poszłiśmy spacerkiem do rodziców jak się okazało na obiad, a już obżarci, hehe, dziewczyny wariowały jak szalone. Miałąm w planac wieczorkiem u mamy zalac wanne i z mała ise wypluskać, ale ze ojciec mial urodziny ( zapomnialam ) to chlopcy skoczyli po flaszke i pobalowaliśmy, no ale co to jest )0,7 na 5osób??? Tak więc było grzecznie, ale póki oni poszli to mala sie zrobila mega spiaca i juz pokąpane było, ech...
W niedziele do kościoła z mamaa i małą-ale było, mała krzyczała na księdza, że za głośno mówi, ludziom, którzy stali przy ławkach kazała siedzieć ( na posadzce), no i latała koło księdza na czytaniu, hehe. No ale to taka msza dla osób chorych i małych dzieci, że mogą robić wszystko co chcą, nawet wchodzić księdzu o kolananch na ołtarz ( juz to kiedyś widziałąm, heheheheheh).
Późńiej P przyjechał na obiad, dostał mega zakupy które z bratową robiłamdzień wczesniej i został oddelegowany do domu. A mamam, mała i ja pojechałyśmy do prababci i mojej chrzestnej. Tam mała znów się wyszalałą, ja odpoczełam, Wieczorem przyjechał po nas P i do domu. Mała padnięta, ale zasnęła dopiero o swojej 21, hehe. No i nocka była świetna, więc z samego rana, czyli cos po 6 wskoczyłam na bb, ale miałąm sporo do poczytania, więc jestem dopiero teraz, no ufffffff

OOOOOOOO, na zaawansowanej edycji jest łatwiej:-)

Witam i za chwile spadam pod kolderke:-)
Mlode jeszcze spia tzn Wiktoria spi a Klaudia przywedrowala mi do wyrka:tak::tak::tak:.Dominik juz w szkole ale tak masakrycznie wieje ze zastanawialam sie czy ma isc do tej szkoly:szok::no::no::no:Normalnie szok,az mi sie talerz od cyfry rusza:szok::szok::szok:

JUSTA
Ja ta funkcje wylapywania bykow mialam juz na tym starym BB :tak::tak::tak:

MALINUS
A z tym cytatem to tez mialam raz tak ja Ty:crazy:
I doszlam do wnioskow ze chyba za szybko chcialam napisac posta po poscie,bo za chwile bylo juz ok:baffled::confused:

Witam w ten piękny słoneczny dzień :-):-)
Ja tylko wpadłam sie przywitać i zmykam nas pakować bo za 2godzinki wyjeżdżamy. Wrócimy dopiero w niedzielę chyba tak więc do usłyszenia za tydzień (nie wiem jak to przetrzymam :-p:-p)
Miłego klikania :-):-)

Rany ,witam sie ,
co za masakra ta nowa szata:szok:a było tak fajnie i czytelnie ,po co to zmieniać??:szok:
Dzień mnie nie było i proszę ,ledwo wiem o co chodizi.
Sobota zajeta m w domu cały dzień ,zakupy ,potem dzieci do rodziców odwiezliśmy ,więc zostaliśmy sami w domu ,to też mieliśmy co robić:-Drano pospaliśmy do 10 ,film ,dzieci z powrotem mi brat przyprowadził ,bo rodzice do szczecina pojechali,spacerek ,obiad i już ponad pół dnia w tyle:rofl2:
Na razie odpadam ,może z czasem sie przyzwyczaje:szok:
Super ze mogliscie odpoczc sami bez dzieci:tak:
DOROTA
Super foteczki,wydac ze malej bardzo sie podobalo:tak::tak::tak:
Dzieki
U nas tez wieje jak cholercia,ale przynajmniej swiecilo slonce;-):-)

Ja tez juz powoli sie lapie,ale jeszcze beda robili tak zeby bylo lepiej.:tak::tak::tak:
No i brakuje mi tych emotikonek-za duzo trzeba teraz kombinowac zeby były:rofl2:

Ale podoba mi sie to ze takie duze zdjecia wychodza hehe
Mnie sie kolor nie podoba.Mogliby to szybko zmienic :tak:.
Jestem. Mieliśmy gości był mój brat z dzieciakami potem ja z Zuza u szwagierki. Zuza strasznie marudna, jeśc nie chce-no na klację pól suchego tosta zjadła:zawstydzona/y:Chyba przez te zęby bo chwilami wkłada palce do buzi i az nią rzuca, popłakuje. Dałam jej paracetamol. I właśnie zasnęła:szok: Jutro do pediatry jade po skierowanie na posiew moczu kontrolny to niech ja obejrzy;-)

Dorotka widac że Oliwka zadowolona:tak:
Oj tak Oliwka zadowolona.
Zuzi napewno zabki wychodza.Oby szybko i i bezbolesnie wyszly:tak:.
malinka muticytaty są! jak masz pod postem ikonki to obok odp. z cytatem jest takie cosik z plusikiem!
:tak:
witam sie.
Natalineczka do tego nie doszłam jeszcze....jutro popytam co i jak bo teraz zmykam
Dorotka fotki super, Oliwka ucieszona!!
Widzę dziewczyny ogólne niezadowolenie...no ja tez zachwycona nie jestem, ale sie przyzwyczaimy!
A z tymi zębami to dałam sobie spokój bo jak wyszły mu te 6zębów tak od 3 m-cy cisza....no ale jutro popatrze czy cos sie nie dzieje bo serio dziwne to jest. Nie miałam problmów z usypianiem a tu takie cyrki! Dzisiaj mi w poludnie wył ponad pół godziny, a na noc na sczęście 5min...
Ej a o co chodzi z tymi podziękowaniami? Taka chyba zbędna opcja....
no nic ja spadam pap miłej nocki!
ps dzis mierzyłam sobie cukry i kurcze w górnej granicy..czyli muszę uwarzać na siebie..cholera Ale M zamontował mi stopera i będę sobie kicać ...:-)
Ile MIchas ma zabkow?Bo chyba nie duzo?
Pewnie mu wychodza bo wyjsc kiedys musza.Oliwka ma juz 16 zabkow;-)
No Oliwka już w łożeczku,oby szybko usnęła.
Od paru dni zaczynamy robic rytuał przed spaniem,bardzo jej sie spodobał,po myciu biegnie do łożeczka,nakrywam ja i czytam jej jedną bajeczkę przy lampce.:tak::tak::tak::tak:

dzis jak sie umyła to od razu sie mnie spytała czy dzis tez przeczytam jej bajkę :-D:-D:-D:-D:-D

z zaciekawieniem słucha do samego końca,fajnie cieszę się.będziemy już codziennie tak czytac bajeczki.:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

justa a niby gdzie jest ta opcja sprawdzania byków??????

i w łasnie o co chodzi z tymi podziękowaniami????/

ale sie cieszę bo sprzedałam 2 zabawki po Oliwce i zarobiłam 86zł :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jupiiiiii :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
aż mi sie humorek poprawił :-):-):-):-)
Ja tez sie juz doczekac nie moge jak Oliwka sama sie bedzie upominac bajek przed snem;-).
Wczoraj jej chcialam poczytac to zaczynama kilka bajek ale 1 tylko przeczytalam d konca bo Oliwka mi nie pozwolila:-p.
Wlasnie o co chodzi z tym podziekowaniem?
Super ze udalo Ci sie zarobic :tak:.
Witam
Czy mamy na forum jakiegoś prawnika?
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Potrzebuję porady w sprawie ustnej umowy :angry::angry::angry::angry:
Co sie stalo??????????:-(
i ja ślepa. :rofl2:

łooo :confused2: opcja dostępna tylko z przeglądarką Mozilla Firefox :crazy:
Nie wiem co to są te podziękowania.:no: Wyjdzie w praniu.:tak:

czekam na fonik od ciebie.:tak:;-):-)

nic mi o tym nie wiadomo :no:

Dorotko fotki świetne. A Oliwka do taty bardzo podobna.:tak:
Tak tak Oliwka to caly TATA :tak:
może coś się kluje;-);-);-)

ta twoja Oliwka jest przesłodka masakra, kurcze, może sie zapatrze i mojemu cosiowi się dziurka zrobi zamiast dzyndzla, juz niedlugo;-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D
Oj tak wyklulo sie @ przyszla.
Ja ci zycze aby to byla dziewczynka :tak:.
Witam wieczornie...
Jestem mega padnieta... zdolowana... i nie wiem co jeszcze...
wkurza mnie ten Sewek z tym sikaniem no to juz jest przesada!!!
kuźwa jak ja tak znow zaczne dawac mu pampersy na dzien to ja nie wyrobie!!! :no::no::wściekła/y::wściekła/y:
nie wiem co mu sie stalo... nie chce eby nasza nauka poszla ... w las :wściekła/y: nie wiem czy podpatrzal to u naszego pieska (juz go nie ammy) ale on jeszcze czesto sikal w domu czy sie zapomina czy moze ma pecherz przeziebiony czy to zazdrosc - no NIE WIEM :angry::angry::angry: ale on wie i widzi ze sika a nawet przed to sie popatrzy... :confused2::confused2::confused2:
och mam juz dosc...
jeszcze pranie sie robi i trza plukac nawet jesc mi sie odechcialo :-:)-:)-(

nic nie bede Wam smecic tylko ide robic to co zaczelam i spac.... :confused2::confused2::confused2:

dobrej nocki zycze ;-)

Iwcik no to dzień udany a klapki no:-D:-D:-D:-D:-D:-Drychła zapowiedż upałów:-D:-D:-D:-D
Pati kochana jakie pampersy no:no::no::no::no::no:kochana spokojnie on ZWRACA NA SIEBIE WASZĄ UWAGĘ!!!!! on czuje że pojawiła się nowa osoba w domu i w zamian za to zabrali mi psa...mama miała czaz dla mnie a teraz ktoś wisi przy jej cycku....przychodzili goście to się mną zachwycali a teraz przyjdą pogłaszcza i się nad tą małą szczerzą.......mama kiedyś mówiła moje maleństwo do nie a teraz do mnie jesteś duży chłopak a do tej małej moje maleństwo.....kochana on w ten sposób sygnalizuje swój bunt:tak:musicie to przeczekać wytłumaczyć...a ty jestes dodatkowo przemęczona i brakuje ci cierpliwości:-(kochana wyluzuj ze sprzątniem weź ty sobie idź sama na spacer lbo usiądź jak mała śpi z Sewkiem poczytaj mu .pogadaj z nim on chce tylko troszkę uwagi....no uszy do góry będzie ok:tak:
a co do pampersów:-D:-D:-D:-Dw realu jest promocja 95 zł pampersy i tak 3 jest 196 szt 4 jest 186szt a tych 4+lub 5 136szt wszystkie w tej cenie:tak:a i masa ubranek przecenionych bodziaki dresiki spodnie bluzy no :rofl2:
a i jak klikam na odpowiedz na temat to mam zawsze cytat justy:szok::-Da jak na sama odpowiedź to go nie mam:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:normalnie czuję się jak bym na tym forum była pierwszy raz:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
PATI zgadzam sie z MALINKA
Nie wiem wez z nim tak na spokojnie pogadaj.Postaraj sie poswiecac mu wiecej uwagi niz teraz poswiecasz .Pobyc z nim troche dluzej.Poswiecaj mu czas jak mala spi a zobaczysz jak to bedzie dalej z tym sikaniem.Powodzenia:tak:.
Super udany dzien u super prezenty.
malinka z rodziną
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:joasiu ja bym sobie głowe dała uciąć że Gabi to marcowa panienka dlatego chciałam jutro składać życzenia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:dobrze że wpadłaś i zobaczyłam suwaczek:-D:-D:-D:-Da prezenty:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:noooo odczuła kobietka że ma święto i wszyscy przy okazji:-D:-D:-D:-D:-D:-Dsuper :tak::tak::tak::tak::tak:a określenie tortu:-D:-D:-D:-D:-D:-D
I ja sie dolamnczam do zyczen.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.

Oliwka juz wstala jak zaczynalam was czytac.Teraz lata na boso z golymi stopkami a ma je zimne jak lody.Ona non stop mi sciaga a to skarpety a to busiki.
Ide ja ubrac bo zmarznie.

malinka z rodziną
:tak::tak::tak: wszystkiego najlepszego słoneczko :tak::tak::tak:

Wam tez tak wolno bb dziala?
Spadam bo czekam 2 minuty nim pokaze sie zdanie ktore pisze
taaa... dziś ociąga się nieco .:crazy:

no jak mówiłam, hehe

......
a co to temat boczny?

:unsure::unsure::rolleyes2::rolleyes2: ale że co?
Temat boczny to wszystko to co masz po prawej stronie.No chyba , że twoja przeglądarka nie widzi tych bocznych pasków z " najnowszymi wątkami" , "dyskusje grup" .....

Hej.
Cisza , spokój ...
Amelia dosypia nockę. Wpadłam poczytać.:-)

reklama
kcze dziopy skad wy macie tyle energii w palcach ja juz nie moge staram sie byc na biezaco wchodze a tu cztery str po 40 poztów:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
masakra:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
sorki ale nie poczytam, no moze tak tylko te kilka z ostatniej stronki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Zgadzam sie całkowicie tyle piszecie, że nie jestem w stanie nadrobić weekendu. Teraz będę z Wami na bierząco. Ja i moje dziewczynki jeszcze nie ubrane i głodne, za oknem pogoda super więc na pewno pójdziemy na spacer.

Do góry