nikita112
żona i matka :-)
hej
dawno mnie nie było, troszke mam do poczytania :-) ciekawe co tam u was ...
u nas fajnie, ja czuje sie dobrze
smyki rosną a Asia moja skonczyła juz 6 miesięcy
pięknie siedzi sama czasmai jej sie jeszcze przewróci ale i tak juz jest pięknie :-)
no i znalezlismy dom na wyspie niedaleko siostry mojego męża może jak beda bliżej siebie mieszkac to sie bedą mniej kłócić :-) no i czeka nas przeprowadzka :-) jak sie urządzimy to wstawię zdjęcia:-) a narazie powstawiam mojej Asi :-)
i uciekam na spacer bo pogodę mamy dzisiaj ładną i zamierzamy z niej skorzystać :-)
a co się dzieje z bira? jak troszke podczytywałam to nei znalazłam jej ani jednego posta ...
a i powiem wam jeszcze że dziwne te zmiany na forum, mam nadzieje że sie przwyczaję troszke mi zajeło rozeznanie w terenie
miłego dnia :-)
dawno mnie nie było, troszke mam do poczytania :-) ciekawe co tam u was ...
u nas fajnie, ja czuje sie dobrze
smyki rosną a Asia moja skonczyła juz 6 miesięcy
pięknie siedzi sama czasmai jej sie jeszcze przewróci ale i tak juz jest pięknie :-)no i znalezlismy dom na wyspie niedaleko siostry mojego męża może jak beda bliżej siebie mieszkac to sie bedą mniej kłócić :-) no i czeka nas przeprowadzka :-) jak sie urządzimy to wstawię zdjęcia:-) a narazie powstawiam mojej Asi :-)
i uciekam na spacer bo pogodę mamy dzisiaj ładną i zamierzamy z niej skorzystać :-)
a co się dzieje z bira? jak troszke podczytywałam to nei znalazłam jej ani jednego posta ...
a i powiem wam jeszcze że dziwne te zmiany na forum, mam nadzieje że sie przwyczaję troszke mi zajeło rozeznanie w terenie

miłego dnia :-)
mala jest slodziuchna :-)