reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Nie straszę broń Boże:sorry2: wczoraj mój tato mi tak mówił a ile w tym prawdy to nie wiem:sorry2: bo juz nawet nie chce mi sie słuchać ani sprawdzać prognozy:no:

reklama
wróciliśmy już z przedszkola Ola zapisana ale juz była 18na liście:szok:a zapisy od wczoraj:sorry2:no i pani powiedziała że nie mają obowiązku przyjąc wszystkich dzieci 5 letnich tylko tyle ile starczy miejsc więc coś czuje że będzie jak co roku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:chyba jeszcze pojadę spytac się do jeszcze jednego przedszkola bo z tego co wiem w zeszłym roku przyjeli wszystkie zapisane dzieci może tam by się załapała:dry:
dziewczyny nie straszcie tą zimą...............

wam tez ubylo postow? teraz spojrzalam, ze wiecej mialam na liczniku:sorry2:

masz tyle co ja
Witam się i ja:-) od rana mam znó zamieszanie więc dopiero teraz sie witam. U nas też dziś pięknie na dworze:tak: słoneczko, lekki wiaterek normalnie piękna wiosna:-) jak pomyslę że podobno od jutra wraca do nas zima to już mi się płakać chce:wściekła/y:

przynajmniej nie będę osamotniona, bo u nas wieje, pada, słońca brak............... normalana zima

wróciliśmy już z przedszkola Ola zapisana ale juz była 18na liście:szok:a zapisy od wczoraj:sorry2:no i pani powiedziała że nie mają obowiązku przyjąc wszystkich dzieci 5 letnich tylko tyle ile starczy miejsc więc coś czuje że będzie jak co roku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:chyba jeszcze pojadę spytac się do jeszcze jednego przedszkola bo z tego co wiem w zeszłym roku przyjeli wszystkie zapisane dzieci może tam by się załapała:dry:
dziewczyny nie straszcie tą zimą...............

Mionia idz do innego przedszola, lepiej miec cos w zanadrzu.............

Polecam z czystym sumieniem tą pianke na oparzenia...........wczoraj były dwa wielkie bąble posmarowałam i zakleiłam na noc , rano wchłonęły bąble, ani sladu tylko na jednym paluchu jest zgrubienie które boli o wielkości 2x3mm...........więc PIKUŚ ............ moge nawet bez problemu obsługiwać klawiaturę i myszę ( nie mylić z moją myszką -Justa)

witam jako pierwsza!:szok::szok::szok::szok::szok:

zapomnielismy wydrukowac wyciag z konta, a ja nie umiem, wiec jeszcze wykorzystam P, zeby mi pokazal:-p

wczoraj zalatwilismy polowe spraw w kiscie, bo pozno pojechalismy, wiec dzis powtorka

wkurzyl mnie z rana tesc, bo pierwsz raz od dluuuugiego czasu nie palilo sie cala noc i juz problem, bo zimno-a wcale nie jest zimno.:angry::angry::angry::angry::angry:

To Wy też mieszkacie z teściami????? :szok: Przepraszam, ale albo nie doczytałam albo przeoczyłam.

ja nawet nie zauważyłam:no:

Mateusz jeszcze śpi:szok::szok::szok:za oknem piękne słoneczko świeci i minimalny wietrzyk wieje jak tylko mlody się obudzi i zje sniadanko to wybieramy się na spacerek do przedszkola na zapisy:tak::-)

o obudził się mój mały śpioszek:-)

Ale sobie chłopak pospał :tak: Fajnie masz. Mój łobuz ostatnio 6.30, 7.30 już na nogach :dry: więc chodzę jak lunatyk bo co prawda lubię sobie z wieczorka posiedzieć i pooglądać tv lub poczytać i zasypiam koło 00.00

jak pomyslę że podobno od jutra wraca do nas zima to już mi się płakać chce:wściekła/y:

Anetko bardzo Cię proszę bez takich :sorry2::-D ja tu się cieszę wiosennym widokiem. Ale dziś jest pięknie!!!!!

Nie straszę broń Boże:sorry2: wczoraj mój tato mi tak mówił a ile w tym prawdy to nie wiem:sorry2: bo juz nawet nie chce mi sie słuchać ani sprawdzać prognozy:no:

Oby tata się mylił :tak:

masz tyle co ja

przynajmniej nie będę osamotniona, bo u nas wieje, pada, słońca brak............... normalana zima

Mionia idz do innego przedszola, lepiej miec cos w zanadrzu.............

Polecam z czystym sumieniem tą pianke na oparzenia...........wczoraj były dwa wielkie bąble posmarowałam i zakleiłam na noc , rano wchłonęły bąble, ani sladu tylko na jednym paluchu jest zgrubienie które boli o wielkości 2x3mm...........więc PIKUŚ ............ moge nawet bez problemu obsługiwać klawiaturę i myszę ( nie mylić z moją myszką -Justa)

Agulka od razu mi się geba uśmiechneła kiedy to przeczytalam :-p:-p:-D

Tak jak już pisałam pogoda dziś cudna!!!! Byliśmy z rana w miescie zrobić zakupy :-D Kuba w warzywniaku odegrał scene głupa :wściekła/y: myślałam, że zdziele go torbą z zakupami :crazy: później poszliśmy do Lidla tam na szczęscie wsadziłam go na koszyk i siedział grzecznie.

Moniu jak się czuje mama????

Mlody spi juz pol godziny, nie wime co go naszlo,ze padl tak wczesnie,przewaznie na Klanie zasypia.
Obiadu nie dazyl zjesc.
Wczoraj siedzialm do 2.20 i skonczylam Rozlewisko. Wszystkie 3 ksiazki sa bardzo fajnie napisane,az chce sie tam byc... Rozmarzyly mnie te opisy przyrody, milosnych wzlotow i upadkow. Ach...

reklama
Do góry