reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PYZUNIA -to Wam faktycznie tylko dzidzi do szczescia brakue skoro taka milosc miedzy Wami:))

AGNIESZKA-fotka piekna-takiego nieba sobie zyczymy,pieknego,wiosennego,pogodnego;-):tak:relaks i spokuj:laugh2:LOPOP-witaj,co slychać:confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pyzunia to szczesciara z ciebie... teraz tylko szczesliwych 33 tygodni ciazy.

agniszka sliczne to zdjecie... u mnie dzis bylo takie piekne niebo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak kochane macie racje jestem naprawde szcześciarą moj maz to skarb posprzata mi wstawi pranie wywiesi nawet gotował mi obiadki przez tydzien robi mi sniadanie do łózka to chodzacy anioł my naprawde sie kochamy jak warjaci no tylko do szczescia brakowało nam dzidziusia ale juz nie długo i bedziemy najszczesliwsza rodzinką pod słońcem

kobietki ja na chwile Was opuszcze:tak:kolacja,kapanie i czytanie bajki dla Zuzi:laugh2:potem Tom wykąpie Dominika i takie tam wieczornw czynnosci:-D:-Dpostarm sie pokazac pozniej:laugh2:jutro mam Toma w domu-dostal wolne za ta sobote co byl ostatnio:happy:

tak kochane macie racje jestem naprawde szcześciarą moj maz to skarb posprzata mi wstawi pranie wywiesi nawet gotował mi obiadki przez tydzien robi mi sniadanie do łózka to chodzacy anioł my naprawde sie kochamy jak warjaci no tylko do szczescia brakowało nam dzidziusia ale juz nie długo i bedziemy najszczesliwsza rodzinką pod słońcem

ciesze się pyzunia:))bardzoooo!!!

PYZUNIA-domyslam sie jaki masz skarb w domu:tak:ja mam taki sam-nie moglam trafic lepiej:-Da od kilku dni jak wraca a ja mam wlaczonego laptopa to pyta-CO U DZIEWCZ???:tak::laugh2::laugh2:bierze dzieci na gore jak zje,zeby mama mogla popisac-taki wyrozumialy:happy:lece robic kolacje

PYZUNIA-domyslam sie jaki masz skarb w domu:tak:ja mam taki sam-nie moglam trafic lepiej:-Da od kilku dni jak wraca a ja mam wlaczonego laptopa to pyta-CO U DZIEWCZ???:tak::laugh2::laugh2:bierze dzieci na gore ak zje,zeby mama pogla popisac-taki wyrozumialy:happy:lece robic kolacje

mama to się tylko cieszyć że masz tak wyrozumiałego męża:)
Mój M jak widzi że siedzę na babyboom to mówi ciekawy jestem o czym wy tak tam piszecie:))))))

Ja też uciekam na chwilę,idę umyć synka i sama skoczę pod prysznic a potem jeszcze na chwilę do was zajrzę:))

reklama
a moj mąz kochane jak pisze z wami to bierze krzesło i siada koło mnie i piszemy we dwoje i nawet nie chce usiąśc przed kompem teraz jesta na siłowni ale nie długo wróci do nas :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry