witam!
podczytuje Was wieczorami, ale na pisanie nie mam juz siły. mam nadzieje że wszystko wróci do normy, bo teraz to dezorganizacja kompletna u nas. Rozalka po tygodniu w przedszkolu znowu chora, zapalenie gardła i zatok, gorączkowała na całego nawet 39,9 było, no ale ma juz sie lepiej, nawet jeść zaczęła.
Anielka miała okropna wysypke na czole i polikach, niby nie alergia od pokarmu tak twierdzila lekarka i przepisała elocom, ale jednak zaczęło schodzic jak całkowicie odtawiłam mleko, jajka, sery, wędliny, masło i chleb. jem teraz tylko duszonego królika, indyka, ryz,jabłka, marchewke i brokuły
no i juz głodomorek sie obudził
narazie później zajrze
Jak juz bylo wczesniej napisane to jest masc sterydowa i powiem ci ze nie powinno sie jej uzywac na takich malych malenstwach a juz tymbardziej na twarzy

czytalam wiele na jej temat na necie

fakt,mi tez przepisala pediatra ja i wysypka przeszla zaraz nastepnego dnia

smarowalam na szyi.
Musisz natluszczac skore

nawet smarowac go kilka razy dziennie

polecam krem do twarzy Nutritic

a do cialka super emulsje Cetaphil MD-drogie ale super nawilzaja
Hot chocolate ja też poproszę przepisiki, uwielbiam takie "inne" dania, szczególnie jak to łatwizna.
Tunia, Elocom nie jest dobry, ma chyba sterydy, można go tylko krótko stosować. Ja na Stasiu przetestowałam chyba ze 20 maści i powiem szczerze, ze te o których dziewczyny piszą na forum to wszystkie znam :-) U mnie jest problem dermatlogiczny i narazie żadna maść nie spowodowała zniknięcia krostek :-(
Martuś, gdzieś miałam, ale łatwiej będzie jak mi wyślesz. Poproszę "Uśnij wreszcie" na
emac@wp.pl Dziękuję
Nam dzis dermatolog powiedziala ze takiemu maluszkowi trzeba intensywnie nawilzac skore

maluszki maja niedojrzala skore,sa naladowane homonami wiec dletego te wysypki

i wiekszosc nie jest skazowa
powiedz mi gdzie kupujesz??? ja wczoraj kupilam 2opakowania w kazydym po 86 szt i jedno opkowanie kosztuje 49.99..
ile ciebie wychodza???
Ja chyba tez kupie na necie na allegro ale ja Pampersa

zna ktoras dobrego sprzedawce?Z tego co pamietam to chyba Eliza kupuje na necie pamki?
Moja już od jakiś 3 tygodni postanowiła nie spać w dzień. Najwyżej zaśnie na 5-10 inut i po odłożeniu od razu się budzi.
Moj dzis odespal wczosrajszy dzien

no ale ciekawe jak bedzie zasypial wieczorem

az sie boje ze nie bedzie chcal sam zasnac w lozeczku.
My wrocilismy od dermtologa

mam sie nie martwic bo napewno nie jest to skaza;-)na 100% potwierdzila nam pani ze skazowe dziecko wyglada fatalnie

a u nas jest po prostu niedojrzala skora ktora trzeba nawilzac,nawilzac i jeszcze raz nawilzac

problemy powinny sie za jakis czas skonczyc;-)mamy sie pokazac pod koniec marca i pani dermatolog powiedziala ze problem do tego czasu powinien minac;-)mamy zdrowe dziecko wiec nie mamy sie martwic:-)
Mowila tez ze pediatrzy nie znaja sie na skorze

ze z maluszkami warto isc do dermatologa i niech on zobaczy jak to wyglada bo w wiekszosci przypadkow mleka typu Nutramigen sa nie potrzebne bo to nie sa skazy

wiec dziewczyny jeslu macie taka diagnoze od pediatry to warto to sparwdzic;-)