Mama Helenki
i Aniki :D
Wiki ładnie wyszło
A kiedy malowaliście ?? Niedawno...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na mojej stronie inowrocławskiej jest , że karty można pobierać od 1kwietnia. A od 26 do 28 marca w niepublicznych! Szlak by ich za te bierzące informacje!O kurczę.Ale chyba pisałyśmy, że nabory są marzec-kwiecień?Szkoda, że wcześniej nie zadzwoniłaś i dokładnie się nie dowiedziałaś.A nie ma takiej opcji, że jak jakieś dziecko zrezygnuje to ty automatycznie wskakujesz na jego miejsce?
![]()
Malowalismy w poniedziałekWiki ładnie wyszłoA kiedy malowaliście ?? Niedawno...
Nie to jest tylko dzieci pokójwiktoria fajny ten pokoik, mieszkacie tam wszyscy? tzn. Wy i dzieci?
Napisze mi któraś jak wstawiać zdjęcia i obrazki to też Wam coś wrzucę
Dorotko wszystkiego najlepszego z okazji 3 rocznicy![]()
coś za coś
Napisze mi któraś jak wstawiać zdjęcia i obrazki to też Wam coś wrzucę
no to lipaNa mojej stronie inowrocławskiej jest , że karty można pobierać od 1kwietnia. A od 26 do 28 marca w niepublicznych! Szlak by ich za te bierzące informacje!
Obdzwoniłam wszystkie niepubliczne, żadnego wolnego miejsca. W Stokrotce mam po prstu pytać, jak się cos zwolni a ja akurat przyjdę, to będę mieć szczęscie-nie mają list oczekujących!
.
oby, oby.. dzięki.]
JUSTA
Zdrowka dla dzieciaczkowOby nic sie nie wykluło
Dowikla, Odebrałam wyniki badań Niki i idę pokazać, całe szczęście mała sie dobrze czuje, mam nadzieje, że nic tam nie złapieA Helnce to nie wiem co jest
ma stan podgorączkowy, do tego te wymioty... narzeka że ją nóżki bolą :-( No i jeszcze RTG noska msze załatwić...
Niki własnie obgryza gumowa kulkę na rogu stolika![]()
Wiki, a jak wam to schło... bo ja mam obdrapaną ścianę, ale czekam na cieplejsze dni bo sie boję, że będzie schło 3 lata![]()