reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wiktoria fajny ten pokoik, mieszkacie tam wszyscy? tzn. Wy i dzieci?

Napisze mi któraś jak wstawiać zdjęcia i obrazki to też Wam coś wrzucę

Dorota, co się stało? Samych szczęśliwości i pozytywnego nastawienia z okazji 3 rocznicy.

O kurczę.Ale chyba pisałyśmy, że nabory są marzec-kwiecień?:sorry2:Szkoda, że wcześniej nie zadzwoniłaś i dokładnie się nie dowiedziałaś.A nie ma takiej opcji, że jak jakieś dziecko zrezygnuje to ty automatycznie wskakujesz na jego miejsce?:confused:
Na mojej stronie inowrocławskiej jest , że karty można pobierać od 1kwietnia. A od 26 do 28 marca w niepublicznych! Szlak by ich za te bierzące informacje!

Obdzwoniłam wszystkie niepubliczne, żadnego wolnego miejsca. W Stokrotce mam po prstu pytać, jak się cos zwolni a ja akurat przyjdę, to będę mieć szczęscie-nie mają list oczekujących!

Wiki bardzo ładnie wyszło malowanko, śłiczny kolor.

Wiki ładnie wyszło :) A kiedy malowaliście ?? Niedawno...
Malowalismy w poniedziałek
wiktoria fajny ten pokoik, mieszkacie tam wszyscy? tzn. Wy i dzieci?

Nie to jest tylko dzieci pokój
a zdjęcie jak chcesz wstawic to jak klikniesz na odpowiedz to masz tam załączniki i tam juz ci wszystko reszte pisze taki spinacz narysowany jak do spinania jakichś dokumętów

Ostatnia edycja:
Oriflame, jak wejdziesz w zaawansowaną odpowiedz to pod spodem masz dodaj załacznik i pobierasz sobie z kompa co chcesz wrzucić.

kwiaty30.gif
Dorotko wszystkiego najlepszego z okazji 3 rocznicy

Dołaczam sie i ja do zyczeń:tak:

Dziewczyny -witam ,
to bardzo mozliwe ,ze nowa szata odstrasza,,zanim sie przyzwyczaimy dużo wody w rzece jeszcze upłynie...

Luna ,ale kanał ,nie trać jednak głowy i upchaj ja na listę rezerwowych może sie poszczęsci:tak:

Za oknem zrobiło sie biało ,w nocy śniezek sobie spadł,leki mrozik trzyma ,nie powiem żeby mnie to cieszyło:baffled:

coś za coś :-p:-p
Poprzez załączniki dostępne w opcji - zaawansowana edycja w pisaniu posta,lub poprzez kopiuj i wklej.

Na mojej stronie inowrocławskiej jest , że karty można pobierać od 1kwietnia. A od 26 do 28 marca w niepublicznych! Szlak by ich za te bierzące informacje!

Obdzwoniłam wszystkie niepubliczne, żadnego wolnego miejsca. W Stokrotce mam po prstu pytać, jak się cos zwolni a ja akurat przyjdę, to będę mieć szczęscie-nie mają list oczekujących!
.
no to lipa :baffled: Pytaj codziennie.:tak:;-)

]
JUSTA
Zdrowka dla dzieciaczkow:tak::tak::tak:Oby nic sie nie wykluło
oby, oby.. dzięki.

Dowikla, Odebrałam wyniki badań Niki i idę pokazać, całe szczęście mała sie dobrze czuje, mam nadzieje, że nic tam nie złapie :no: A Helnce to nie wiem co jest :no: ma stan podgorączkowy, do tego te wymioty... narzeka że ją nóżki bolą :-( No i jeszcze RTG noska msze załatwić...

Niki własnie obgryza gumowa kulkę na rogu stolika :baffled:
:-D:-D:-D
A Helenka to nie ma bóli wzrostowych? Przy nich jest ból brzuszka, kończyn.... czasem temp. (chyba). Oby to nie grypa.:baffled:

Wiki ładny kolorek.:tak:

reklama
Wiki, a jak wam to schło... bo ja mam obdrapaną ścianę, ale czekam na cieplejsze dni bo sie boję, że będzie schło 3 lata :baffled::confused:

Fajnie schło i szybko no w poniedziałek nawet nawet pogoda byla ale ten drugi pokój i kuchnie malowalismy jak zimno było.
No i my malowalismy farbą zmywalną i nie smierdziała bardzo

Do góry