reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzięki dziewczyny za instrukcje wstawiania zdjęć, a obrazki??
Później Wam coś wrzucę bo chociaz się nie mogę oderwać to idę oskrobać i ugotować ziemniaki bo moim dziewczynkom chce się kopytek, powiem szczerze że ja też mam na nie ochotę. Zajrzę jak już się ziemniaczki będą gotować.

Madziula, no w tym problem, ze nie ma list rezerwowych. Będę wydzwaniać codziennie od przyszłego miesiąca, choć mówiła, że sens jest dopiero od lipca, sierpnia. Kurcze, no żal mi dupsko ściska, nie przeboleję. Oczywiście P uważa, że to moje zaniedbanie, bo mówił mi w zeszłym tyg żebym poszła osobiście się dowiedziec. No spoko, ja sama jestem rodzicem.

Dzięki dziewczyny za instrukcje wstawiania zdjęć, a obrazki??
Później Wam coś wrzucę bo chociaz się nie mogę oderwać to idę oskrobać i ugotować ziemniaki bo moim dziewczynkom chce się kopytek, powiem szczerze że ja też mam na nie ochotę. Zajrzę jak już się ziemniaczki będą gotować.
obrazki przez kopiuj i wklej z innej stronki, jakiejkolwiek.:tak:

Madziula, no w tym problem, ze nie ma list rezerwowych. Będę wydzwaniać codziennie od przyszłego miesiąca, choć mówiła, że sens jest dopiero od lipca, sierpnia. Kurcze, no żal mi dupsko ściska, nie przeboleję. Oczywiście P uważa, że to moje zaniedbanie, bo mówił mi w zeszłym tyg żebym poszła osobiście się dowiedziec. No spoko, ja sama jestem rodzicem.
aj tam, obarczanie się winą wzajemnie niczego nie zmieni a tylko skłóci. Pozostaje ci czekanie. A może rozmowa z dyrektorką cos pomoże? Kurna, bez znajomosci ani rusz.:crazy:

dziewczyny wpadam znowu pewnie na chwile:sorry2: nic nie posiedzę dłużej...kurcze...
Lunka a mi się chyba zapomniało dopisać to i owo!!:-D miałam na mysli kwas:-D:-D
Mh drożdżowe bułeczki:rofl2::rofl2::rofl2: osz ty,...
Co do przedszkoli.......nie wypowiadam się;-)

A ja dziś ide do gina z moim M i małym:rofl2: chyba babka pozwoli mu wejść:confused: A na dodatek doznaliśmy wczoraj szoku!!! Okazało się, że od pół roku auto nie ma ubezpieczenia:szok::szok::szok::szok: a ja sobei jeżdże tu i tam...a ostatnio prawie na zatrzymali na kontrole rutynowa ale dzięki kolesiowi przed nami udało nam się..to by było..więc zaraz zmykam wydać kilka stówek:crazy:

A co do forum nadal nie mogę sie połapać
dostałąm dzis zaproszenie do przyjaciół od kogoś ale nie wiem od kogo bo mi sie nie wyświetliło:szok: i znikło...
Spóźnione życzonka dla Helenki:-):-):-)

Kurcze normalnie jestem wkurzona. Nie mogę dostać się do ginekologa :-(
Zapisy jak na audiencję u papieża.
To jest totalna paranoja. Dali mi termin na wrzesień :-( bo nie jestem ciężarną...
kochana widzę że ty ze szczecina i tyle musisz czekać???to gdzie ty chodzisz do gina??ja do swojego dr Kłokockiego na Kadłubka przyjmuje to jest na przeciwko bramy głównej cmentarza centralnego chodzę na nfz i zapisuje z tygodniowym ewentualnie 2 tygodniowym terminem czekania:tak:
hej laski poczytałam cytaty z głowy mi wyleciały jak się zaczytałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Justa zdrówka dla dzieci daj im dawke uderzeniową rutinoskorbinu przejdzie od ręki:tak:
MH ja też pomyślałam że to bóle wzrostowe podobne objawy w ubiegłą wiosnę miał moja Jula i pani doktor ją zbadała zrobiła wszystkie wyniki i określiła to właśnie mianem bóli wzrostowych:tak:
Lunka ale lipa z tym przedszkolem:no::no::no::no:ja bym się odwołała do UM skoro jest info na necie że karty do odebrania od 1 kwietnia to 3 marca nie może być rekrutacja zakończona:no:
Madziula nie tylko ty masz snieg za oknem:crazy::crazy::crazy:ale słonko świeci już:tak:tylko rano nie było wiatru a teraz głowy urywa:szok:
Dorotka co się dzieje czemu ci się humor zepsuł??????????????????????
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU 3 ROCZNICY ŚLUBU MIŁOŚCI ZROZUMIENIA ZAUFANIA I WIARY W LEPSZE JUTRO:happy:
Anabubka to masz już kalosze:-)a widok ciebie w kaloszach numer 46 był zapewne bezcenny:-D:-D:-D:-D:-D
Witam środowo:happy:
planów dzieci nie popsuły spały jak zabite:-p
jestem mega nie wyspana poszłam spać o 2:baffled: a Adam od 3 łaził po mieszkaniu bóg wie po co:szok:a od 5 zapalał światło gadał obudził Antka tymi wędrówkami nerwa miałam wstałam uciszyłam ale juz Antocha nie zasnął i w efekcie o 6 piliśmy z Piotrkiem kawę:baffled:
u mnie w pracy czeski film:dry::dry::dry::dry::dry:wczoraj przyszła do pracy jakas nowa dziewczyna :dry:no niby ok ale podobno narazie się uczy co i jak a potem ma sie z tymi moimi wredotami zamieniać a mi chyba podziękują za pracę:angry::angry::angry::angry::angry:nikt mi nic nie mówi one udają że nic nie wiedzą ale kumpel z pracy mówi że chyba wiedza dobrze bo się z nimi szefowa wczoraj zamknęła jego wyprosiła i godzinę gadały i z tego co go doszło to że niby będą się zmieniac tygodniami czyli jedna na 1 zmianę tj od 6.30 do 14.30 druga od 10 do 18 trzecia od 18 do 21.15 i w weekendy a potem w następnym tygodniu zamiana zmian:sorry2:czyli dla mnie tam miejsca jakos nie ma:no::no::no:szefowa oczywiście mi nic nie mówiła nie dzwoniła ja się z nią nie widziałam i doła mam jakiegoś przez to:-:)-:)-:)-:)-:)-( pomijam fakt że tak się pprostu nie robi :no::no::no:ale wczoraj się wypłakałam z nerwów i stwierdziłam ze co ma być to i tak będzie i na nic moje nerwy:sorry2:a wszystko to za sprawą jednej kobity od nas z pracy wrednej Gosi lat 65:angry:nierób leń wiecznie zmęczona i pracowała zawsze od 10-18 ale jej ta zmiana najmniej odpowiadała ta co racuje na rano nie chciała się z nią zamieniać no to molestowała Gosiunia szefową żeby mnie nakręciła żebym się z nią zmieniała tydzień na tydzień szefowa powiedział że nie ma takiej opcji bo mam dzieci i moge tylko tak to zaczeła wymyslać że ja tego nie zrobiłam czy tego nawet pracownicy casto zaczeli do szefowej mówić żeby przyszła i sprawdziła jak tamta pracuje a nie słuchała jej dyrdymałów bo ja pracowita dokładna nikt nie ma zastrzeżeń:dry:no ale są ludzi i parapety moja szefowa lubi dupowłazów a Gosia taka jest no i czuję że lada moment powie mi dziękuje:dry::dry::dry:

Malinka mam nadziję, że masz błędne przeczucie tym razem. Kurcze, że franca to wiedzieliśmy wszyscy, ale żeby tak za placami...

Racja, obarczanie się winą czy zwalanie jeden na drugiego to żadne wyjście. Będę tam często dzwonić, może zwolni się jakieś miejsce. Oby. W miarę dobre przedszkole jest na alejnika, a to kawał drogi przez całe osiedla, zimą masakra. jest tez przedszkole dwa bloki dalej, ale ponoć nie ciekawe jeśłi chodzi o opiekunów, a to bardzo ważne dla mnei, by przedszkolanki były jak należy...

Kurację zacznę już w tym miesącu, mama dzwoniła, ze da mi na to. Super-oczywiście o nadrzerkę chodzi.

Wpadne później, musze ise pobierac na zakupy i obiad przygotować. narazie babencje

Ostatnia edycja:
Witam na początku wstawiam fotki pokoju
Super,fajnie Wam wyszlo:tak::tak::tak:
Dorota, z okazji rocznicy, życze ci, aby się wszystko poukładało między wami :tak:

Dowikla, Odebrałam wyniki badań Niki i idę pokazać, całe szczęście mała sie dobrze czuje, mam nadzieje, że nic tam nie złapie :no: A Helnce to nie wiem co jest :no: ma stan podgorączkowy, do tego te wymioty... narzeka że ją nóżki bolą :-( No i jeszcze RTG noska msze załatwić...

Niki własnie obgryza gumowa kulkę na rogu stolika :baffled:
A moze to sa bole wzrostowe:baffled:One sie mniej wiecej tak objawiaja:tak::tak::tak:
A Aniki wyniki sa ok:confused:

Wiki, a jak wam to schło... bo ja mam obdrapaną ścianę, ale czekam na cieplejsze dni bo sie boję, że będzie schło 3 lata :baffled::confused:

Ja tez planuje odswiezyc nasze mieszkanko na wiosne,ale to sie jeszcze okaze;-):-)
Bo mam tez inne plany ale na razie ciiiii:-);-)

MALINUS
Super ze wieczorek sie udal:tak::tak::tak:Szkoda tylko ze jestes taka niewyspana,no ale cos za cos;-):-)

Moje mlode wlasnie skonczyly sniadanko i leza przed tv:szok:Doslownie leza na dywanie i cos czuje ze Wiktoria zaraz usnie:szok::szok::szok: bo jest jakas nie wyrazna dzisiaj i ma stan podgoraczkowy:no::no::no:
Az jestem w szoku ze ogladaja bajki i same zawolaly zebym Im wlaczyla:szok::tak::tak::tak::tak:

A za oknem pruszy snieg:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Malinka ,ale to lipa by była,a nie mozesz swoja szefowa wziać na słówko i zapytać sie o co chodzi??Cokolwiek by ci nie powiedziała,przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz!:tak:

Wiktoria pokój śliczny.

Luna mogę tylko życzyc powodzenia:tak:

Mh mam nadzieje ,ze to nic poważnego:happy:

Ja juz chciałam sie na tenisa szykować:-D troszke gruntu wyjrzało spod śniegu,ale będzie trzeba jeszcze poczekać:crazy

Wiecie co ostatnio mam strasznego lenia,moze to przesilenie,nie wiem ,ale nawet pisać mi sie na bb zbyt nie chce,taka rozmemłana jestem jakaś ,jedyna odskocznia to wieczorny sport na siłce czy aerobicu,nie wiem ,,,,a ta dzisiejsza pogoda to rtylko mnie dobiła:szok::baffled:

Do góry