D
daffodill
Gość
Mam nadzieje, ze jednak sie mylisz. Co sie dzieje, ze nawet nasza Daffi jest smutna
ale julcia mnie rozwesela i rozmowa z wami... dalam do albumu filmik z Jula jak sie zajela ostro kazruzelka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieje, ze jednak sie mylisz. Co sie dzieje, ze nawet nasza Daffi jest smutna
widzialam wlasnie... babka jedna mnie tam wkurza i jest glupia... w 3tyg doszla do wagi sprzed ciazy i wchodzila we wszystkie spodnie... ale rozwalilo mnie to jak powiedziala ze cwiczenia w ciazy w tym pomagaja... ja caly czas cwiczylam do samego konca szpagat potrafilam zrobic a ona mi takie glupoty gada sie wscieklam normalnie....Wإaإnie doczytaإam dzisiejsze posty....uff nie najlepiej Daffi...إ؛adna z nas nie zna Twojego mؤإ�a i trudno powiedzieؤ czy mأ�gإ to zrobiؤ...
W dzieإ dobry TVN jest 'ciaإo po ciؤ إ�y'
Luuuzna znow nie moge doczytac sie twego postu
Nawet nie wiesz jak rzuciłam się w strone tvWłaśnie doczytałam dzisiejsze posty....uff nie najlepiej Daffi...Żadna z nas nie zna Twojego męża i trudno powiedzieć czy mógł to zrobić...
W dzień dobry TVN jest 'ciało po ciąży'
odwazna jestes ja sie na to nigdy nie zdobede,.... no chyba ze schudne na patyczka ale nie takiego doslownie!Daffi pogadaj z mezem - moze to naprawde nie malinka! Moj T jak widzi moj atak furii albo zalamania, to teإ� wynosi siؤ z dala ode mnie, chociaz bardziej chcialabym, zeby mnie przytulil ehhh. I nie gadaj glupot, bo im wiecej bedziesz tak mowic, tym wiecej osob zacznie w to wierzyc (tym bardziej maz!) Ja np ostatnio zaczelam krotkie kiecki nosic (co bardzo siؤ podoba T) a przecieإ� nogi mam pulchne, mأ�wiؤ mu codziennie, إ�e czujؤ siؤ coraz lepiej w swojej skأ�rze albo إ�e zauwaإ�yإam إ�e chudnؤ, a jak maإy wczoraj zasnal, to wzielam prysznic i weszlam do pokoju caإa nagoBys widziaإa jego mine!!
wiؤcej odwagi, to Twأ�j maz - widzial Cie nie raz chudsza czy grubsza ale dalej bedziesz dla niego taka, jaka chce Cie widziec
![]()
moje jest okropneWłaśnie doczytałam dzisiejsze posty....uff nie najlepiej Daffi...Żadna z nas nie zna Twojego męża i trudno powiedzieć czy mógł to zrobić...
W dzień dobry TVN jest 'ciało po ciąży'
ale julcia mnie rozwesela i rozmowa z wami... dalam do albumu filmik z Jula jak sie zajela ostro kazruzelka
widzialam wlasnie... babka jedna mnie tam wkurza i jest glupia... w 3tyg doszla do wagi sprzed ciazy i wchodzila we wszystkie spodnie... ale rozwalilo mnie to jak powiedziala ze cwiczenia w ciazy w tym pomagaja... ja caly czas cwiczylam do samego konca szpagat potrafilam zrobic a ona mi takie glupoty gada sie wscieklam normalnie....