reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Wإ‚aإ›nie doczytaإ‚am dzisiejsze posty....uff nie najlepiej Daffi...إ؛adna z nas nie zna Twojego mؤ™إ�a i trudno powiedzieؤ‡ czy mأ�gإ‚ to zrobiؤ‡...

W dzieإ„ dobry TVN jest 'ciaإ‚o po ciؤ…إ�y'
widzialam wlasnie... babka jedna mnie tam wkurza i jest glupia... w 3tyg doszla do wagi sprzed ciazy i wchodzila we wszystkie spodnie... ale rozwalilo mnie to jak powiedziala ze cwiczenia w ciazy w tym pomagaja... ja caly czas cwiczylam do samego konca szpagat potrafilam zrobic a ona mi takie glupoty gada sie wscieklam normalnie....

Luuuzna znow nie moge doczytac sie twego postu

Daffi pogadaj z mezem - moze to naprawde nie malinka! Moj T jak widzi moj atak furii albo zalamania, to też wynosi się z dala ode mnie, chociaz bardziej chcialabym, zeby mnie przytulil ehhh. I nie gadaj glupot, bo im wiecej bedziesz tak mowic, tym wiecej osob zacznie w to wierzyc (tym bardziej maz!) Ja np ostatnio zaczelam krotkie kiecki nosic (co bardzo się podoba T) a przecież nogi mam pulchne, mówię mu codziennie, że czuję się coraz lepiej w swojej skórze albo że zauważyłam że chudnę, a jak mały wczoraj zasnal, to wzielam prysznic i weszlam do pokoju cała nago :-D Bys widziała jego mine!! :-D więcej odwagi, to Twój maz - widzial Cie nie raz chudsza czy grubsza ale dalej bedziesz dla niego taka, jaka chce Cie widziec :)

Właśnie doczytałam dzisiejsze posty....uff nie najlepiej Daffi...Żadna z nas nie zna Twojego męża i trudno powiedzieć czy mógł to zrobić...

W dzień dobry TVN jest 'ciało po ciąży'
Nawet nie wiesz jak rzuciłam się w strone tv:) bym się przewróciła a i tak zdążyłam tylko na pożegnanie gości:(

Daffi pogadaj z mezem - moze to naprawde nie malinka! Moj T jak widzi moj atak furii albo zalamania, to teإ� wynosi siؤ™ z dala ode mnie, chociaz bardziej chcialabym, zeby mnie przytulil ehhh. I nie gadaj glupot, bo im wiecej bedziesz tak mowic, tym wiecej osob zacznie w to wierzyc (tym bardziej maz!) Ja np ostatnio zaczelam krotkie kiecki nosic (co bardzo siؤ™ podoba T) a przecieإ� nogi mam pulchne, mأ�wiؤ™ mu codziennie, إ�e czujؤ™ siؤ™ coraz lepiej w swojej skأ�rze albo إ�e zauwaإ�yإ‚am إ�e chudnؤ™, a jak maإ‚y wczoraj zasnal, to wzielam prysznic i weszlam do pokoju caإ‚a nago :-D Bys widziaإ‚a jego mine!! :-D wiؤ™cej odwagi, to Twأ�j maz - widzial Cie nie raz chudsza czy grubsza ale dalej bedziesz dla niego taka, jaka chce Cie widziec :)
odwazna jestes ja sie na to nigdy nie zdobede,.... no chyba ze schudne na patyczka ale nie takiego doslownie!

Właśnie doczytałam dzisiejsze posty....uff nie najlepiej Daffi...Żadna z nas nie zna Twojego męża i trudno powiedzieć czy mógł to zrobić...

W dzień dobry TVN jest 'ciało po ciąży'
moje jest okropne
tak duzo przytylam teraz schudlam i wszedzie wisi skora, nawet na posladkach..
ale usuniecie skory 5000tys kosztuje moze si eskusze za jakis czas...

Karnitynko fajnie że może szybciej sie zobaczycie... a z drugiej strony to tylko pozazdrościc pobytu w Rio;-)

Daffi ojoj.... nawet nie wiem co napisać;-( poukładaj sobie wszystko w głowie, tą całą układankę.... wiesz oskarżać jest bardzo łatwo.... a jeżeli to naprawdę nie malinka?? Ja tam ludzi nie słucham, bo już nie raz się przejechałam na ludzkiej podłości i zawiści....
Zadaj sobie pytanie, jaki miałby to sens żeby zdradzać, keidy malutkie dziecko w domku?? Musisz szczerze z nim porozmawiać, tak na spokojnie...
Ja swojego męza na wylot znam, dokładnie wiem kiedy kłamie....

widzialam wlasnie... babka jedna mnie tam wkurza i jest glupia... w 3tyg doszla do wagi sprzed ciazy i wchodzila we wszystkie spodnie... ale rozwalilo mnie to jak powiedziala ze cwiczenia w ciazy w tym pomagaja... ja caly czas cwiczylam do samego konca szpagat potrafilam zrobic a ona mi takie glupoty gada sie wscieklam normalnie....

Joo też widziałam! I też ćwiczyłam! Niech lepiej powie, że się jej fuksnęło, a nie...taaa marzę o ciele sprzed ciąży!!

reklama
Do góry