reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

mi sie bardzo podoba.. tez stworzyłam swoje własne.. ale nie dodaje go jako sygnature.... za duzo ich mam juz heheeh

reklama
Witam się i ja....
no cóż z mężem póki co się tylko mijamy.... spał dzis w naszym łózku (naszym czyt. moim i julki)...
cos tam do siebie powiemy i wsio....
przed chwila poszedl do pracy i wzial moje klucze... kurka mac taka pogoda ladna a ja bede sie kisisc w domu bo on je wzial jeszcze wychodzac mowil ze bierze je ze soba i krzyknelam mu ze nie ale albo mnie olał albo nie uslyszał... wiec chwycilam za tel i dzwonie do niego a tu zonk!!!!! telefon został w domku! bede miala kontrole czy ktos dzwoni lub pisze w czasie pracy i chce sie z nim umowic ahahahaha
mam nadzieje ze nic takiego sie nie wydarzy ale gdyby jednak to zaprosze te osobe do domu... juz mam plan... ale staram sie gleboko wierzyc ze nic takiego nie bedzie mialo miejsca... no coz czas pokaze... choc kiedys jak zsotawil to przyjechal po niego z kolega.... dzis moze zrobic podobnie....
Julka standardowo troszke marudzi ale jest nie najgorzej... jedzonko zaczyna sie normowac... narazie przystalysmy na 180ml....
wczesniej kapiele znosila super ale musialy byc one szybkie i bez pluskania bo wtedy sie denerwowala... od 3 dni zaczyna plywac w wanience... malo tam ma miejsca.... ale mysle nad basenem juz dla niej..... bo mamy do niego 200m... tylko wczesniej sie balam ze ja to znudzi bo w domu po dluzszym przebywaniu w wodzie plakala i na basenie moze byc podobnie....
przestawila sobie godz spania... teraz zasypia przed 22:-) wczoraj zjadla jedzonko o 21 i po nim spala do 6:30:-)
jak przxyjedzie kolega to mu nie otwieraj:-D
ja bym tak zrobila:-D

Paulus serduszko super;-)
Daffi mówię Ci On nikogo nie ma! Gdyby miał to strzegłby swojego telefonu jak oka w głowie;-)

Witam,u nas noc calkiem calkiem,wysypka prawie zniknela a wczoraj napilan sie pol szklaneczki mleka:-):tak:narazie nie widze zeby cos sie dzialo:-)maly wstal o 8 i teraz znowu zasnal,ale chyba juz sie budzi:sorry2:
czesc laski za mna dluuugi poranek :dry: mlody wolal sie wykonczyc niz zasnac:dry:
ledwo co zyje, ale gorsze jest to, ze od paru dni martwie sie o swoja rane po cc - zaczela mni bolec ostatnio przy noszeniu ciezkich rzeczy (w tym Alusia) . Nadal jest czerwona :-(i teraz na dodatek boli:-( jak ktos mnie przycisnie to tez...

Idz lepiej to sprawdzic:tak:

Właśnie taki mam plan, ileś naklejek i za to jakiś prezencik drobny. Do 10 umie liczyć, więc chyba tak zrobię, że za 10 kupię coś do kolekcji klocków i już. A jedna naklejka za jedną serię ćwiczeń.
Marta, jaka jest ulubiona zabawka Antosia? Stasiek ma teraz urodziny. Już wybrał Rzymian i Barbarzyńców :-) ale babcia pyta co mu kupić.

Kurcze, mój Franek jest cały wysypany. Nic nowego nie jadłam, chyba od oliwki.

Mozliwe ze od oliwki:tak:
dziewczyny ja tez mam plamienia krs mialam 10 utego a od 5 dn mam plamienia zazwyczaj tylko rno...;/
bylam u gina in usg i bylo ok..;/

moze to zaurzenia hormonalne jakies?? moze organizm wraca do siebie po ciazy?? nie wiem ale pojde niebawem umawiac sie na spiralke to moze sie dowiem;)

Czasami moze sie tak zdarzac po porodzie:tak:no ale najlepiej byloby to sprawdzic:tak:

Dziewczyny fajne znalazłam serduszko(to w sygnaturze? :)
Caption.iT - Locket Photo Frame Text Generator

Fajowe:tak:
aaa i zapomnialam sie pochwalic moje dziecko znw wczoraj usnelo samo:)

a dzs jae do rodzicow:) juz sie poumawialam z kolezankami:) pojde na solarium:) i na zakupy:)
bez gotowania i sprzarania:)
ehh 4 dni raju bede miala:)

Odzyj kobieto;-)zrob sie na pieknosc,poopalaj sie;-)spotkaj z kumpelkami;-)nalezy ci sie:tak:

Mnie również boli od dzwigania, np. jak noszę małego to mam to samo i nawet krwawie :/ a okresu przeciez nie mam, tylko plamienia połaczone z bólem w okolicy cięcia :/

no cos ty !!! nie powinno tak byc chyba...mi nic nie dolega...wiem,ze dzwigac sie nie powinno,ale ja nosze wozek z dzieckiem i tez w zasadzie sie nie oszczedzam szczegolnie i jest ok...ja na Twoim miejscu lecialbym czym predzej do lekarza !!!

Dziewczyny mam do was ogromna prosbe powiedzcie mi ile taka niania powinna zyczyc sobie na godz..ale bez przesady ja nie chce z nikogo zdzierac.. dla mnie to przyjemnosc opieka nad maluszkami:-)
u mnie znajomi placa niani 2,5tys plus ZUS...dziewczyna siedzi 8godz od pon-pt. z rocznym dzieckiem ,ale jest po studiach pedagogicznych i mały ma cały program ulozony ...widac ,ze dziewczyna zna sie na tym co robi ,bo dzieciak rozwija sie swietnie...

Ostatnia edycja:
u mnie znajomi placa niani 2,5tys plus ZUS...dziewczyna siedzi 8godz od pon-pt. z rocznym dzieckiem ,ale jest po studiach pedagogicznych i mały ma cały program ulozony ...widac ,ze dziewczyna zna sie na tym co robi ,bo dzieciak rozwija sie swietnie...

A moja Szwagierka ma nianie tez po pedagogice, dziewczyna pracowała w pzredszkolu i prywatnie u ludzi i płaci jej 1500 zł za 8 godz pięc dni w tyg. Mieszka na Bemowie.

Daffi Ty musisz się rozejrzeć ile nianie kosztują w Twojej miejscowości, u mnie w Olecku bede płacić niani z doświadczeniem za 7 godz 700 zł;-) więc jak widac duże są rozbierzności!!!

reklama
Mówiłam dżinowi, powiedziała, żebym nie dzwigała i że przez to, że mały był zablokowany w kanale, mogli więcej ponarusząc - stwierdziła, że minie.

Do góry