reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Nie, boję się, że go zgubie w takiej ilości materiału :)) ale nosiłam za to wielkiego szalonego misia królika który był moim testerem :D Chyba ją sprzedam na allegro bo dla mnie jest za długa a szkoda mi jej ciachać :/

Hej. Mój syn mnie zaskakuje:) Kolejna noc przespana tzn on spał od 19.30 do 6.00:))))) wciągnął butle i znów kima:)))
Karnitynka to masz dobre rozwiązanie:) ehh to z główki będą mu pobierać:/

czesc laski za mna dluuugi poranek :dry: mlody wolal sie wykonczyc niz zasnac:dry:
ledwo co zyje, ale gorsze jest to, ze od paru dni martwie sie o swoja rane po cc - zaczela mni bolec ostatnio przy noszeniu ciezkich rzeczy (w tym Alusia) . Nadal jest czerwona :-(i teraz na dodatek boli:-( jak ktos mnie przycisnie to tez...

Z tego co wiem to ta polowa po dziadku jest babci a dopiero reszta idzie w podzial na dzieci:tak:wiec babcia ma swoja polowe i polowe polowy dziadka
Jak ja dziedziczyłam po mamie, to jej część była dzielona na 3:tatę, brata i mnie. I tak np.mieszkanie w połowie było taty, a drugą połowę dziedziczyliśmy we troje, a więc 4/6 ojca i po 1/6 dla nas. Było to jednak 12 lat temu, więc prawo mogło się zmienić
Oj to niedobrze... mam nadzieję, że uda Ci się zmobilizowac Stasia do ćwiczeń. Antoś tez ma krzywe nogi, od kolan w dół rozchodzą mu się , tzn taki łuk sie robi, ortopeda go ogladał i stwierdził, ze jest ok, za rok do kontroli, a na razie tym sie nie przejmowac bo to normalne
Mnie nie powiedziano, że to normalne. Już od bilansu dwulatka borykamy się z tym. Bez ćwiczeń będzie ponoć gorzej. Zależy jak duży ten łuk. Staś przy złączonych kolanach, ma miedzy piętami jakieś 4cm rozstawu. Chodzi w specjalnych butach, ma dodatkową wkładkę z Memo, ćwiczył już kiedyś, ale to wszystko za mało. Jak latem ćwiczyliśmy to byłam jak Gestapo, inaczej nic by nie zrobił. Bardzo źle to wspominam. Teraz z M mamy się podzielić ćwiczeniami, ja będę robić kilka jak wrócimy z przedszkola, z resztę on przed kąpielą. Zobaczymy czy ten system się sprawdzi i młody nie będzie się opierał.

Nessi, pamiętam, że długa :-) A ile ma cm?

czesc laski za mna dluuugi poranek :dry: mlody wolal sie wykonczyc niz zasnac:dry:
ledwo co zyje, ale gorsze jest to, ze od paru dni martwie sie o swoja rane po cc - zaczela mni bolec ostatnio przy noszeniu ciezkich rzeczy (w tym Alusia) . Nadal jest czerwona :-(i teraz na dodatek boli:-( jak ktos mnie przycisnie to tez...
Jej mnie już po półtora tygodnia nie bolałai czerwonej nigdy nie miałam. Może powinnaś iść do lekarza

No tak... ja wstaję o 6-30, wyprawiam Antka do przedszkola, jem śniadanko i do kompa zagladam, Piotrus wstaje o 9-30 więc mam sporo czasu dla siebie bo póniej w dzień różnie bywa;-) Czasmi do tej 9-30 uda mi się tez dom wysprzątać;-)
Ale nei tylko ja zagladam na BB rano, zawsze towarzyszy mi NeSSi i często Pauluś.
Podziwiam ja to spie ile wlezie no ale jak sie ma dwojke szkrabow to nie ma wyboru :)

reklama
Do góry