reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Zmiana planów.

Umyje łepetynę teraz, obiadek dokończę, młody pójdzie za pół godziny spać ................ spacerek po obiadku , będzie cieplej:-)

witam!!!

molestuje niunke na wczesniejsza drzemke, bo galgan wiczroem mnie wykancza. mam nadzieje, ze dzis nie bedzie tak dlugo spala:sorry2:

alez mialam glupie sny:crazy:

Przychodzi stara babcia do apteki
i mówi:
- Poproszę 200 prezerwatyw
Farmaceutka patrzy na nią z niedowierzaniem, ale podała jej cały karton.
Nie wytrzymała jednak i pyta:
- Przepraszam, ale po co pani te prezerwatywy?
A babcia na to:
- A no telewizor mi się popsuł, przyszedł majster i powiedział, żebym kupiła bezpieczniki, bo będzie dużo p***dolenia.

dobre, dobre:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Donkat mój pakiet był tu jakiś czas temu omawiany ale Ty chyba byłaś właśnie na u mamy;-) chodzi o to że wprowadziłam w domu zaostrzony rygor np wcześniej było tak że potrafiły grać 3 tv a tak naprawdę nikt ich nie oglądał:sorry2: teraz już tego nie ma:no: pilnujemy się ze świeceniem światła gdzie popadnie:tak: no i ja z ciągłej jazdy odkurzaczem przerzuciłam sie na miotłe;-) a i tv na noc wyłanczam normalnie nie tylko z pilota;-)

faktycznie, nie czytalam wczesniej:happy:
duzo to daje, to prawda. moja siostra nawet wychodza rano na caly dizne z domu, to wylacza piecyk gazowy i zapalarke do kuchenki, bo tez troche czerpia. a jak to sie mowi: ziarko do ziarka i zbeirze sie miarka

ja mam na to sposob,bo zwariowac mozna wszedzie "szary wiruje pyl..." zamykam oczy.

stosuje to i ja;-):-)

Helllllllloooooooooo ja kawkę zapodaję a tu nikogo:crazy::crazy::crazy::crazy: Z rumem i bita smietaną:-D

pyyyyszna byla:-)

Pewnie że mogą być;-) ale już nie dam rady ich wciągnać bo właśnie wrąbałam pączka z serem:zawstydzona/y:

hhhmmm, pierwsze slysze o paczku z serem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry